Μην φοβηθείτε το χρώμα.

To λινό δεν είναι ύφασμα, αλλά λεπταίσθητος έρωτας. Δεν γίνεται να μην θωπευείς όταν το φορέσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποδεχθείς τις χαριτωμένες ζάρες του, αυτή την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει το καλοκαίρι.

Οσοι ξέρουν, και δεν είναι λίγοι, αντιλαμβάνονται πως το λινό πουκάμισο (ή το λινό παντελόνι) κρύβει μέσα του μια καλοκαιρινή καρδιά που χτυπάει στους ρυθμούς των διακοπών, της ραστώνης και της διασκέδασης. Πάνω από όλα, βέβαια, προσφέρει ένα ανέμελο στυλιζάρισμα στο ντύσιμο. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα λινό πουκάμισο.

Η συλλογή με τα λινά είναι αρκούντως διευρυμένη ως προς τα πουκάμισα.

Παίξτε με τις αντιθέσεις.

Η Intimissimi Uomo στην καλοκαιρινή της κολεξιόν πράττει τα δέοντα αναδεικνύοντας το λινό σε βασικό πρωταγωνιστή των ρούχων της και μάλιστα επικεντρώνεται σε πολύ ελαφριά σχέδια και νέες χρωματικές παλέτες.

Η συλλογή με τα λινά είναι αρκούντως διευρυμένη ως προς τα πουκάμισα, καθώς πέραν των κλασικών σχεδίων περιλαμβάνει πουκάμισα με mandarin γιακάδες, ενώ δεν λείπουν τα Τ-shirts, μακριά παντελόνια, ιδανικά τόσο για την παραλία όσο και για την πόλη. Ολα διαθέσιμα σε μονόχρωμες αποχρώσεις και σε νέα μοτίβα της φετινής σεζόν.

Στο χρώμα του ηλιοκαμένου δέρματος.

Μπορούμε να βρούμε boxer shorts στην απόχρωση του δέρματος ως μία πρακτική πρόταση.

Πέραν των λινών, μπορούμε να βρούμε κλασικά πόλο, σορτς σε cotton piqué και έναν νέο τύπο Τ-shirts και εσωρούχων που κουβαλούν την πατίνα μιας vintage εμφάνισης.

Αίφνης, μπορούμε να βρούμε boxer shorts στην απόχρωση του δέρματος ως μία πρακτική πρόταση, όπως και τα πουκάμισα σε ύφασμα slub jersey που ταιριάζουν στο απλό καθημερινό ντύσιμο.

Ρούχα για την παραλία, αλλά και όχι μόνο.

Αυτά τα ρούχα σχεδιάστηκαν με τη λογική της άνεσης και για να καλύψουν τις ανάγκες μας στο νησί.

Όσοι αποφεύγουν το χειμώνα το χρώμα, είτε από φόβο είτε γιατί το dress code της δουλειάς τους δεν το επιτρέπει, τώρα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τα χρώματα που προτείνει η Ιntimissimi Uomo και, μάλιστα, γιατί όχι;, να παίξουν με αντιθέσεις που η εποχή ευνοεί.

Πολλές φορές η ομοιοχρωμία προσφέρει μια ασφάλεια που δεν πρέπει να την υποτιμούμε.

Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα ρούχα σχεδιάστηκαν με τη λογική της άνεσης και για να καλύψουν τις ανάγκες μας στο νησί (ή όπου αλλού μεταφερθούμε αυτό το καλοκαίρι) από την παραλία έως τη βραδινή έξοδο. Κέφι να έχουμε και τα ρούχα θα μας ταιριάξουν μια χαρά.

 

Διαβάστε ακόμα: Tα νέο μαγιό της Intimissimi Uomo έχουν μοναδική υφή.

 

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top