Η τιμή του νέου iPhone ίσως ξεπεράσει τα 1.000 ευρώ, αν ισχύουν οι φήμες που ακούγονται.

Ούτε 24 ώρες δεν έχουν περάσει από τη στιγμή που γράφαμε για ένα βίντεο που διέρρευσε και οι tech maniacs υποστηρίζουν ότι δείχνει πώς θα είναι το νέο iPhone της Apple. Η αλήθεια είναι ότι έως τώρα θα έπρεπε να είχαμε μάθει: κάθε φορά που ο ο κολοσσός που δημιούργησε ο Steve Jobs ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα gadgets οι φήμες δίνουν και παίρνουν.

Όπως και οι κόντρες ανάμεσα στους υποστηρικτές του iPhone, που θεωρούν ότι είναι το καλύτερο smartphone που έχει δημιουργηθεί ποτέ και τους πολέμιούς του, που τονίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από τα άλλα κινητά.

Οι φήμες θέλουν η χαμηλότερη τιμή του νέου iPhone να ξεκινάει από τα 840 ευρώ και η υψηλότερη να ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ.

Έτσι τώρα σειρά έχουν οι φήμες με το πόσο θα κοστίζει το iPhone 8, που θα παρουσιαστεί στα νέα υπερσύγχρονα αρχηγεία της Apple στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο συντάκτης τεχνολογίας Benjamin Geskin, τονίζοντας ότι έχει τις πληροφορίες μέσα από το Κουπερτίνο, αποκάλυψε ότι το iPhone 8 θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις, με τη χαμηλότερη τιμή να ξεκινάει από τα 840 ευρώ και την υψηλότερη να ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ.

Το ποστ του Benjamin Geskin στο Twitter.

Τώρα, κατά πόσο αξίζει να δώσει κάποιος 1.000 ευρώ για να αποκτήσει ένα κινητό, είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα. Στοίχημα όμως, ότι πολλοί ούτε καν θα το σκεφτούν, ώστε να αποκτήσουν το iPhone 8.

 

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το εξωφρενικά υπέροχο νέο αρχηγείο της Apple

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top