Η Black Phantom βασίστηκε στον σκελετό και τον κινητήρα της R75.

Όταν το Δεκέμβριο του 2016 ο Dirk Oehlerking παρουσίαζε τη White Phantom, μια custom μηχανή που είχε ως βάση της τη R80T, οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι αυτή ήταν η πιο στυλάτη BMW όλων των εποχών. Ένα στυλ που μάλλον ούτε η γερμανική αυτοκρατορία δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει.

Ωστόσο, κάναμε λάθος. Ο Dirk Oehlerking δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την εταιρεία Kingston Custom και λατρεύει τα δίτροχα της BMW, φαίνεται ότι έχει πολλές ωραίες ιδέες στο μυαλό του. Και την τελευταία την παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες. Το όνομά της; Black Phantom.

Το πλέον μεγαλοπρεπέστατο σημείο της μηχανής είναι το χειροποίητο μαύρο «κοστούμι» με το οποίο είναι ντυμένη η Black Phantom.

Ουσιαστικά πρόκειται για το «αδερφάκι» της White Phantom, φυσικά, και έχει ως βάση της την BMW, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο εντυπωσιακή. Η Black Phantom βασίστηκε στο σκελετό της R75, όπως και ο κινητήρας, ενώ τα περισσότερα από τα αξεσουάρ προέρχονται από original BMW μηχανές, κομμάτια που έχει ο Oehlerking στο γκαράζ του.

Ωστόσο, το πλέον μεγαλοπρεπέστερο σημείο της μηχανής είναι το χειροποίητο μαύρο «κοστούμι» με το οποίο είναι ντυμένη η Black Phantom. Γυαλιστερό, κατασκευασμένο από αλουμίνιο, καλύπτει μέχρι και τον πίσω τροχό της μηχανής, δημιουργώντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα περισσότερα από τα αξεσουάρ προέρχονται από original BMW μηχανές, κομμάτια που έχει ο Oehlerking στο γκαράζ του.

 

Διαβάστε ακόμα: NIKEN – Γιατί ένα Transformer της Hasbro μοιάζει τόσο πολύ με το τρίκυκλο της Yamaha; 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top