Ο «τελευταίος αυτοκράτορας» του Ιταλικού στυλ φέρνει και φέτος έναν αέρα ναπολιτάνικου στυλ στη Μύκονο.

Ο «τελευταίος αυτοκράτορας» του Ιταλικού στυλ είχε κάνει την έκπληξη πέρυσι, ανοίγοντας τη μπουτίκ KITON στο εμπορικό κέντρο Nammos Village στη Μύκονο. Ένα προσωπικό στοίχημα του δημιουργού του Mah Jong Ηλία Βλαχάκη, το οποίο στέφθηκε με επιτυχία, χαρίζοντας στο νησί αέρα ναπολιτάνικης sprezzatura.

Aν μόλις πριν ένα χρόνο φαίνονταν ελαφρώς εκκεντρική η επένδυση σε ένα διόροφο κατάστημα μιας τόσο αμπιγιέ μάρκας (που πάντως διαθέτει και εξαίρετα σπορ κομμάτια) σε ένα κυκλαδίτικο νησί, δώδεκα μήνες μετά τίποτε δεν μας εκπλήσσει στη Μύκονο. Ο κορυφαίος αυτός διεθνής προορισμός έχει αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει κάθε φιλόδοξο εγχείρημα ειδικά αν είναι τόσο κομψό και πειστικό όσο η μπουτίκ της ΚΙΤΟΝ την εσωτερική αρχιτεκτονική της οποίας έχει  επιμεληθεί το Stage Design Office του Σταύρου Παπαγιάννη.

Έως τις 2 Ιουλίου ο αρχιράφτης της KITON Ciro Palestra θα βρίσκεται στη μπουτίκ της Μυκόνου για να μας μυήσει στα μυστικά του ναπολιτάνικου οίκου.

Ωστόσο όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στις δημιουργίες του γνωστού οίκου – δημιουργίες που εδώ και τρεις δεκαετίες ντύνουν τους ισχυρούς άνδρες του πλανήτη. Μάλιστα, από την Πέμπτη 28 Ιουνίου έχει ξεκινήσει στη μπουτίκ ένα πολύ ενδιαφέρον πενθήμερο trunk show (ολοκληρώνεται στις 2 Ιουλίου) με επικεφαλής τον αρχιράφτη της KITON Ciro Palestra, ο οποίος μυεί τους πελάτες δια ζώσης στα μυστικά του ιταλικού brand. Και βέβαια παίρνει τα μέτρα τους για ορισμένες αποκλειστικές παραγγελίες που θα αποσταλούν κατόπιν στα γραφεία ή στις οικίες τους, σε όλο τον πλανήτη, θυμίζοντας τους κάτι από τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Ο Ηλίας Βλαχάκης (δεξιά) δεν αγαπά τα φλας αλλά ποζάρει για το Andro κατ’εξαίρεση με τον αρχιράφτη του ιταλικού οίκου Ciro Palestra (αριστερά).

Για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού: Τηλ. +302289022488 | email: [email protected]

 

Διαβάστε ακόμα: Montblanc καλεί Beatles: Η ιστορία των «Σκαθαριών» σε μια συλλεκτική πένα

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top