H σειρά «Ελληνικό Γιαούρτι» που κυκλοφόρησε η εταιρεία Korres.

Το μακρινό 2003 στη Δονούσα που ούτε φαρμακείο δεν έβρισκες, το κάψιμο του ήλιου περνούσε με λίγο περισσότερο κάψιμο καθώς ούτε σκιά υπήρχε στον Κέδρο, ούτε διάθεση να κρυφτούμε κάτω από ομπρέλες. Οταν όμως τελείωσε η ανεμελιά της ραστώνης και καθώς με τον Σκοπελίτη περάσαμε στη Νάξο, στο φαρμακείο μου έδωσαν το Yoghurt Cooling Gel του Κορρέ. Πώς το θυμήθηκα θα σκεφτείς. Δεν το ξέχασα ποτέ διότι καθώς τα χρόνια περνούν και ο ήλιος γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος κι εγώ, το ομολογώ, δεν αποχωρίζομαι τον ήλιο μέχρι το δέρμα μου να πιάσει την απόχρωση ντονατελοβερσατσί apres ski, το gel αυτό είναι πάντα στον σάκο μας.

Και κρέμα ματιών κατά των μαύρων κύκλων.

Τι κάνει το γιαούρτι τόσο θαυματουργό; Τα πρεβιοτικά και προβιοτικά που περιέχει, η ενυδατική του δράση, η ανακουφιστική του σύσταση, η αναπλαστική του ικανότητα, ή, τουλάχιστον, για να μην λέω υπερβολές, η ικανότητά του να ξεδιψάσει το δέρμα. Εφέτος, η εταιρεία Korres κυκλοφόρησε τη σειρά Ελληνικό Γιαούρτι, η οποία περιέχει κρέμα gel ημέρας για κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες , κρέμα ματιών (ό,τι πρέπει για σακούλες, μαύρους κύκλους και πρηξίματα) και επανορθωτική κρέμα νύχτας. Το άρωμα τους μοιάζει πολύ στο gel- σύμμαχο του καλοκαιριού, όπως και η αίσθηση στο δέρμα. Σ’ έναν άνδρα μετά τα 40, δύσκολα ένα προϊόν θα καταφέρει άμεσα να κάνει την επιδερμίδα του να σφίξει, να αισθανθεί δηλαδή ένα τράβηγμα και ταυτόχρονα μια βελούδινη αίσθηση.

O Γιώργος Κορρές, από το 1996 άλλαξε την κοσμετολογία στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Ας μιλήσουμε για χημεία και λίγο για βιολογία. Τα προβιοτικά είναι τα καλά βακτήρια, εκείνα που συναντάμε στο γιαούρτι και το κεφίρ και τα οποία βοηθούν, όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε, στην καλή λειτουργία του εντέρου. Ακόμη και μωρά 2 εβδομάδων παίρνουν προβιοτικά.

Στο δέρμα, η λειτουργία τους είναι η εξής: το βοηθούν να διατηρήσει την ισορροπία του ενισχύοντας τη φυσική του ασπίδα, γνωστή ως μικροβίωμα (ένα μοναδικό για κάθε άνθρωπο κράμα από τρις βακτηρίων που κατοικούν στο δέρμα και το έντερο). Τα πρεβιοτικά είναι η τροφή για το προβιοτικά και σε συνδυασμό με το μικροβίωμα, διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη, δυνατή, υγιή και σφικτή.

Προσθέστε στα παραπάνω, όχι εσείς δηλαδή, ο Γιώργος Κορρές που από το 1996 άλλαξε την κοσμετολογία στην Ελλάδα και παγκοσμίως, γιαούρτι ενισχυμένο σε πρωτεΐνες, το waterpath complex (ένα υψηλής απόδοσης complex ενυδατικών παραγόντων που απελευθερώνονται σταδιακά, εξού και η 48ωρη δράση) και τους τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος που προσφέρουν τη μέγιστη ικανότητα δέσμευσης νερού στο δέρμα κι έχετε έτοιμη τη νέα σειρά.

Για μια ακόμη φορά το packaging ξεχωρίζει και δίνει στο προϊόν μοναδική ταυτότητα: ελληνική, αλλά όχι φολκλόρ, δροσερή και φρέσκια. Σ΄ αυτή τη σειρά ξεχωρίζει και το applicateur της κρέμας ματιών με το κεραμικό ακροφύσιο, το οποίο και μόνο να ακουμπά στα μάτια, δροσίζει και ξεπρήζει  τα μάτια.

 

Διαβάστε ακόμα: Στο Hilton για σουηδικό μασάζ, μυστικισμός και χαλάρωση.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top