Το Alpha One είναι ένα smartphone που κάνει το iPhone X των 1.000 και βάλε ευρώ της Apple να μοιάζει φθηνό.

Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν κάποιος λέει τη λέξη «Lamborghini»; Μα φυσικά τα εντυπωσιακά supercars της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, με επιδόσεις που κόβουν την ανάσα, άγριο sport σχεδιασμό και εξωφρενικές τιμές, με αποτέλεσμα να τα βλέπουμε μόνο σε φωτογραφίες και video.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, εκτός από τα υπερηχητικά τετράτροχά της, η Lamborghini παρουσιάζει στο κοινό και μια σειρά από αξεσουάρ, που φέρνουν πάνω τους το διάσημο logo της εταιρίας και φυσικά όλη την πολυτέλεια που το συνοδεύει. Τελευταίο τους επίτευγμα, το Alpha One, ένα smartphone που κάνει το iPhone X των 1.000 και βάλε ευρώ της Apple να μοιάζει φθηνό.

Όλα τα λεφτά είναι το χειροποίητο πίσω μέρος από δέρμα, το λογότυπο της Lamborghini, αλλά και το κράμα από μεταλλικό υλικό που βρίσκεται στο πλάι.

Το Lamborghini Alpha One διαθέτει οθόνη 5.5”, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, μνήμη 4 GB, πίσω κάμερα είναι στα 20MP και μπροστινή 8MP. Βέβαια όλα τα λεφτά είναι το χειροποίητο πίσω μέρος από δέρμα, το λογότυπο της Lamborghini, αλλά και το κράμα από μεταλλικό υλικό που βρίσκεται στο πλάι.

Και όταν λέμε «όλα τα λεφτά» το εννοούμε. Το Lamborghini Alpha One 2.450 δολάρια. Είπαμε, μπροστά του το iPhone X μοιάζει φθηνό. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

 

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το υπέροχο θέατρο του Apple Park που είναι αφιερωμένο στον Steve Jobs

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top