Η χειρονομία σάς κάνει στα μάτια της να φαίνεστε σέξι. Photo: Tim Walker.

Η χειρονομία σάς κάνει στα μάτια της να φαίνεστε σέξι. Photo: Tim Walker.

Γιατί προκαλεί ευχαρίστηση

Το να προσφέρεις λουλούδια κάτι κάνει στις γυναίκες. Όσο και να λένε «Μα, δεν έπρεπε!», εσείς επαναλάβατε. Είναι καθήκον σας. Και νά ‘στε σίγουροι ότι παίρνετε πόντους. Μ’ ένα μπουκετάκι θα ανταμειφθείτε με το παραπάνω ποικιλοτρόπως. Το ανθρώπινο είδος αρέσκεται στις εκπλήξεις, το «φτιάχνουν», το κάνουν ευτυχές. Η επιλογή της στιγμής είναι δικό σας θέμα.

Γιατί δείχνει ότι είστε gentleman

Από την απαρχή του κόσμου (σχεδόν, εν πάση περιπτώσει), το να προσφέρεις λουλούδια είναι δουλειά των αντρών. Μπορεί να φαίνεται κλισέ, αλλά εξακολουθεί να έχει την ίδια αξία με το γεύμα υπό το φως των κεριών. Επιπλέον, ίσως να το αγνοείτε, αλλά η χειρονομία σάς κάνει στα μάτια τους να φαίνεστε σέξι. Είναι αποδεδειγμένο: μια γυναίκα γίνεται πιο «συζητήσιμη», πιο δοτική, όταν καταφτάνετε με μια αγκαλιά λουλούδια.

Ετέρα αλήθεια: Θα κάνετε να σκυλοζηλέψει η «εξουσία που αποφασίζει», ήτοι όλο αυτό το κονκλάβιο των φιλενάδων που ψυχαναλύουν οτιδήποτε κάνετε ή λέτε. Έχετε υπ’ όψιν σας ότι οι γυναίκες είναι πολύ προικισμένες σε θέματα αμοιβαίου επηρεασμού. Εκείνη στην οποία προσφέρατε λουλούδια θα συνειδητοποιήσει όχι μόνον το πόσο τυχερή είναι που σας γνώρισε αλλά θα κοκορευτεί κιόλας. Οπότε, στα μάτια τους, θα μετατραπείτε στον απόλυτο ρομαντικό τζέντλεμαν. Φυσικά, αν της χαρίζατε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, θα σας έβρισκαν ακόμα πιο ρομαντικό.

Στείλτε της λουλούδια στο γραφείο. Οι γυναίκες το λατρεύουν αυτό. Αποφύγετε να συνοδεύονται από μπιλιετάκι στο οποίο αναγράφεται «Απορώ πώς μπορείς να περπατήσεις μετά τη χθεσινή νύχτα».

Τι πρέπει να θυμάστε

– Δύσκολες συσκευασίες και καλλιτεχνίζουσες ανησυχίες είναι για τα σκουπίδια.
– Λουλούδια αγορασμένα από τον Βασιλόπουλο ή σταλμένα μέσω Διαδικτύου απαγορεύονται.
– Ο μονός αριθμός λουλουδιών είναι ξεπερασμένος, μη σας πολυκόφτει.
– Για το πρώτο ραντεβού, δεν καταφτάνουμε με φορτηγάκι φίσκα στα κόκκινα τριαντάφυλλα, ούτε στέλνουμε μαργαρίτες μετά την παρέλευση μηνός.
– Επίσης, δεν προσφέρουμε τα αγαπημένα της λουλούδια κάθε Κυριακή, γιατί στο τέλος θα σας τα φέρει στο κεφάλι.

Οι ρομαντικές ψυχές που διακρίνονται για τον αυθορμητισμό τους επιτρέπεται, αν είναι κάτοικοι Κηφισιάς, να κλέψουν λουλούδια από το παρτέρι του γείτονα (χωρίς να τα ξεριζώσουν) και να της τα προσφέρουν μόνον εάν είναι μπροστά και άπαξ.
Στείλτε της λουλούδια στο γραφείο. Οι γυναίκες το λατρεύουν αυτό. Αποφύγετε να συνοδεύονται από μπιλιετάκι στο οποίο αναγράφεται «Απορώ πώς μπορείς να περπατήσεις μετά τη χθεσινή νύχτα».
Και το κυριότερο: Η καλύτερη αφορμή για να προσφέρετε λουλούδια είναι ακριβώς όταν δεν υπάρχει!
Να θυμάστε επίσης ότι η φύση έχει προβλέψει και διαθέτει κι άλλα λουλούδια εκτός από τα άλικα ρόδα.

Τέλος, χωρίς να καρφωθείτε, φροντίστε να μάθετε τι άνθη της αρέσουν και σημειώστε το κάπου. Ας πούμε πάνω της.
Βέβαια, υπάρχουν και κάτι αχρείοι σαν εμένα που προτιμούν την προσέγγιση του Γκράουτσο Μαρξ: Χτυπάς το κουδούνι. Ανοίγει. Ρωτάς με το χέρι πίσω απ’ την πλάτη:
– «Σας αρέσουν τα τριαντάφυλλα;»
– «Ω, λατρεύω τα τριαντάφυλλα», απαντάει εκείνη πλέκοντας τα χεράκια δίπλα στο ροδαλό της μάγουλο. «Πώς το ξέρατε;»
– «Δεν το ήξερα. Γι’ αυτό σας έφερα γλαδιόλες». Και τείνετε το μπουκέτο.

 

Διαβάστε ακόμα: Φτιάξτε τη διάθεσή σας μ’ ένα λουλούδι στο πέτο.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top