Το όνομα Maverick είναι συνώνυμο με το πνεύμα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

  Κομψό. Τολμηρό. Ακριβές. Είναι τρεις από τις πολλές αρετές των καταδυτικών ρολογιών Μaverick και Maverick Chrono της Victorinox, της εταιρείας που εδώ και πάνω από εκατό χρόνια εξοπλίζει τον σκληροτράχηλο στρατό των Άλπεων με τους θρυλικούς ελβετικούς σουγιάδες. Η ίδια τεχνογνωσία αντοχής και αποδοτικότητας χαρακτηρίζει και τις υπόλοιπες γραμμές παραγωγής, όπως την ωρολογοποιία. Οι κάσες από ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζουν τον ελβετικής κατασκευής μηχανισμό quarz από κάθε απειλή στο βουνό, στη θάλασσα, ή στο καθημερινό αστικό περιβάλλον, στο οποίο το ρολόι της  Victorinox ξεχωρίζει σαν ένα πραγματικό Maverick.

  Eνα Maverick δεν είναι μόνο ανεξάρτητο, αλλά και ανθεκτικό, ένα ον αποφασισμένο για την επιβίωση απέναντι σε κάθε αντιξοότητα.

  Το όνομα Maverick είναι συνώνυμο με το πνεύμα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, αφού με αυτό το όνομα αποκαλούσαν τον 19ο αιώνα τα ζώα – άλογα και γελάδια – που ξέφευγαν από τα κοπάδια και ζούσαν ελεύθερα στη φύση. Το όνομα αυτό μεταφορικά περιγράφει και εκείνους που δεν πηγαίνουν με το κοπάδι, που προτιμούν την πρόκληση της ελευθερίας από την επισφαλή ασφάλεια του να αποφασίζουν άλλοι για αυτούς. Προφανώς ένα Maverick δεν είναι μόνο ανεξάρτητο, αλλά και ανθεκτικό, ένα ον αποφασισμένο για την επιβίωση απέναντι σε κάθε αντιξοότητα.

  Η εγγύηση 5 ετών+ αποτελεί περαιτέρω μαρτυρία για την υψηλής ποιότητας προσέγγιση της εταιρείας.

  Για τους  Maverick της σύγχρονης ζωής η Victorinox προτείνει την ομώνυμη σειρά καταδυτικών ρολογιών, η οποία για αυτές τις γιορτές εμπλουτίστηκε με πέντε νέα μοντέλα στην απλή εκδοχή και στην εκδοχή χρονογράφου. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Victorinox Watch Competence Center στην Ελβετία, κάθε ρολόι Maverick και Maverick Chrono ενσωματώνει ένα μηχανισμό χαλαζία (quarz), έναν συνδυασμό ματ και γυαλισμένων επιφανειών, αντι-ανακλαστικό κρύσταλλο ζαφειριού και ενσωματωμένη προστασία κορώνας για βέλτιστη αντοχή και στεγανότητα. Η εγγύηση 5 ετών+ αποτελεί περαιτέρω μαρτυρία για την υψηλής ποιότητας προσέγγιση της εταιρείας.

  Στη βασική εκδοχή Maverick η κάσα 43 mm από ανοξείδωτο ατσάλι (316L) με περιστρεφόμενη στεφάνη μίας κατεύθυνσης περικλείει τον αξιόπιστο μηχανισμό χαλαζία Ronda 715 ελβετικής κατασκευής.

  Στη βασική εκδοχή Maverick η κάσα 43 mm από ανοξείδωτο ατσάλι (316L) με περιστρεφόμενη στεφάνη μίας κατεύθυνσης περικλείει τον αξιόπιστο μηχανισμό χαλαζία Ronda 715 ελβετικής κατασκευής. Το καντράν σε σατινέ φινίρισμα και αδαμάντινη κοπή προτείνεται σε τρία εντυπωσιακά μεταλιζέ χρώματα: μπλε, καφέ και πράσινο. Το καντράν έχει τρεις δείκτες για ένδειξη ώρας, λεπτών και δευτερολέπτων και ένδειξη ημερομηνίας στο 6, τον θυρεό της Victorinox σε μονοχρωμία στο 12, αραβικά ψηφία στο 3 και 9. Οι υπόλοιπες ώρες δηλώνονται με ευδιάκριτες μπάρες, επικαλυμμένες όπως και οι δείκτες με Super-LumiNova® για άριστη ανάγνωση της ώρας και στο σκοτάδι.

  Το καντράν σε σατινέ φινίρισμα και αδαμάντινη κοπή προτείνεται σε τρία εντυπωσιακά μεταλιζέ χρώματα: μπλε, καφέ και πράσινο.

  Το καντράν είναι χωρισμένο σε ένα δεύτερο εσωτερικό κύκλο που διευκολύνει την κατεύθυνση του ματιού προς τις ενδείξεις ώρας. Κάτω από τη θέση 12 βρίσκεται το όνομα της εταιρείας. Με μικρότερους χαρακτήρες εσωτερικά από τις ενδείξεις ώρας αναγράφονται με αραβικά ψηφία ενδείξεις εικοσιτετράωρης ώρας στις θέσεις 2 ως 5 και 7 ως 10 (δηλαδή 14 ως 17 και 19 ως 22) για εύκολη μετατροπή όταν το χρονομετρικό περιβάλλον απαιτεί γρήγορη αντιστοίχιση. Είναι ένας χρήσιμος “τυφλοσούρτης” που σίγουρα θα σας διευκολύνει όταν ελέγχετε τα ωράρια στην εργασία ή το ταξίδι και σε κάθε άλλη περίπτωση που χρειάζεται η προσαρμογή της “στρογγυλής” στην ψηφιακή ώρα. Μια διακριτική αλλά σαφής ένδειξη του πώς μια εταιρεία με την στρατιωτική εμπειρία της Victorinox μπορεί να σκεφτεί ανάγκες που συχνά παραβλέπονται.

  Το ρολόι είναι καταδυτικό, για αυτό και η περιστρεφόμενη στεφάνη είναι μονής κατεύθυνσης με ευκρινείς ενδείξεις ανάγνωσης ώρας.

  Το καντράν καλύπτεται από το ανθεκτικό σε χάραξη και αντι-ανακλαστικό κρύσταλλινο ζαφείρι ενώ το πίσω μέρος της κάσας είναι βιδωτό. Το ρολόι είναι καταδυτικό, για αυτό και η περιστρεφόμενη στεφάνη είναι μονής κατεύθυνσης με ευκρινείς ενδείξεις ανάγνωσης ώρας. Ανάποδο τρίγωνο στο 12, μεγάλες μπάρες ανά ώρα στο 1 ως 3 με μικρές μπάρες λεπτών ως το 3, αραβικά ψηφία ανά δεκάλεπτο από το 20 ως 50, και μεγάλες μπάρες αν πεντάλεπτο από το 25 ως το 55. Μαζί με το καντράν δημιουργεί τη χαρακτηριστική λειτουργία κεντρομόλου κατεύθυνσης του βλέμματος για εύκολη συγκέντρωση στην ανάγνωση της ώρας. Φυσικά είναι αδιάβροχο με αντοχή στα 100 μέτρα βάθος (10 ATM / 330 ft).

  Στο βουνό και τη θάλασσα, στην εργασία και στην αναψυχή, το  Maverick θα σας επιτρέψει να είστε ένας αληθινός…  Maverick.

  Ο χρονογράφος διαφοροποιείται από την παραπάνω εικόνα με την ένταξη τριών υποκαντράν στον εσωτερικό δακτύλιο του καντράν στις θέσεις 3, 6, 9, και δύο μπουτόν εκατέρωθεν της κορόνας. Ο μηχανισμός του είναι ο Ronda 5030.D ελβετικής κατασκευής μηχανισμός χαλαζία. Ο χρονογράφος κυκλοφορεί σε πράσινο και μαύρο καντράν. Σε όλα τα μοντέλα το μπρασελέ είναι επίσης από ανοξείδωτο ατσάλι για το πράσινο καντράν και σε διχρωμία ατσάλι / ροζ χρυσό στα υπόλοιπα.  Στη δεύτερη περίπτωση οι δείκτες και όλες οι ενδείξεις είναι στο ροζ χρυσό χρώμα. Η στεφάνη είναι στο χρώμα του καντράν ενισχύοντας τη σοβαρή και ενιαία όψη αυτού του ρολογιού που συνδυάζει αντοχή, λειτουργικότητα και καλαισθησία.

  Οι δείκτες και όλες οι ενδείξεις είναι στο ροζ χρυσό χρώμα. Η στεφάνη είναι στο χρώμα του καντράν ενισχύοντας τη σοβαρή και ενιαία όψη αυτού του ρολογιού που συνδυάζει αντοχή, λειτουργικότητα και καλαισθησία.

  Με τα νέα μοντέλα του Maverick η Victorinox εμπλουτίζει μια ήδη επιτυχημένη σειρά ρολογιών κατάλληλων να φορεθούν με την ίδια ευκολία σε κάθε αστικό και σπορ περιβάλλον. Στο βουνό και τη θάλασσα, στην εργασία και στην αναψυχή, το  Maverick θα σας επιτρέψει να είστε ένας αληθινός…  Maverick για να ριχτείτε στον αγώνα με την ασφάλεια ενός αξιόπιστου και καλαίσθητου ρολογιού.

   

  //Κεντρική διάθεσηShop & Trade, 210 3408400.

   

  Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα ρολόγια που πήραν τα «Όσκαρ» στο Grand Prix της Γενεύης.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top