Με το πενάκι του Brian Woo.

Πόρρω απέχουν των τεράστιων τατουάζ που καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του σώματος. Τούτα δω είναι πιο εύκολο να «φορεθούν» και να κρυφτούν, ποντάροντας στην απλότητα, τη διακριτικότητα και τη φινέτσα.

Τα χαριτωμένα μινιμαλιστικά tattoos θα μπορούσαν να χωριστούν σε 3 κατηγορίες: τα γεωμετρικά, τα αφαιρετικά και τα ντελικάτα.

minimtattoo1

Τελευταία, οι σταρ δείχνουν προτίμηση στα μικρά και διακριτικά τατουάζ.Ας πούμε μια άγκυρα στον καρπό ή δυο νότες στον ώμο. Βέλη, φάσεις της σελήνης, ρήσεις φωλιάζουν στο εσωτερικό ενός αγκώνα, ανάμεσα στα δάχτυλα, στον αυχένα.(Photo credit: pinterest.com)

• Γεωμετρικά: Τα γεωμετρικά σχήματα γνωρίζουν εσχάτως μεγάλες πιένες στα μεγάλα «salons de tatouage». Τρίγωνα, κύκλοι, αλλά και μάνταλα διακοσμούν διάφορα μέρη του σώματος, τα οποία γίνονται με μια τεχνική εμπνευσμένη από τον πουαντιγισμό, λέγεται «Dotwork» και απαιτεί μεγάλη ακρίβεια. Μεγάλη πέραση έχει και το σύμβολο του απείρου.

• Ντελικάτα: Η τάση δεν θέλει άλλες νεκροκεφαλές και κακούς λύκους, αλλά ελαφρότητα. Τα φτερά, τα πλοία και τα πουλιά, όπως πάντα, εξακολουθούν να γοητεύουν. Αλλά τη μεγάλη ζήτηση έχουν τώρα τα τατουάζ στυλ origami.

• Αφαιρετικά: Τελευταία, οι σταρ δείχνουν προτίμηση στα μικρά και διακριτικά τατουάζ. Ας πούμε μια άγκυρα στον καρπό ή δυο νότες στον ώμο. Βέλη, φάσεις της σελήνης, ρήσεις φωλιάζουν στο εσωτερικό ενός αγκώνα, ανάμεσα στα δάχτυλα, στον αυχένα.

minimtattoo6

Τούτα δω ποντάρουν στην απλότητα, τη διακριτικότητα και τη φινέτσα. Φυσικά, πάντα στα ευαίσθητα σημεία. (Photo credit: pinterest.com)

Τέρμα στα tribal tattoos και τους αετούς με τα ξεδιπλωμένα φτερά. Τώρα, οι καλλιτέχνες παίρνουν το πενάκι τους για να φτιάξουν κομψά και διακριτικά origami.
minimtattoo2

Τη μεγάλη ζήτηση έχουν τώρα τα τατουάζ στυλ origami. (http://www.moganji.com/)

Κάποιοι καλλιτέχνες έχουν διακριθεί ιδιαίτερα στον είδος αυτό:

12065873_1012963008734718_6449911566804602788_n

Τα tattoos του Γερμανο-Ιρανού Mo Ganji μοιάζει να έχουν γίνει με μια μονοκονδυλιά. (http://www.moganji.com/)

– Πρώτος, ο Γερμανο-Ιρανός Mo Ganji στο Βερολίνο, του οποίου τα απλά, γαλήνια και ταυτόχρονα εντυπωσιακά tattoos μοιάζει να έχουν γίνει με μια μονοκονδυλιά.

– Μετά, ο σπουδαίος Brian Woo, ο οποίος άρχισε να φτιάχνει τατουάζ από τα 13 του. Αφού σπούδασε το άθλημα στο Shamrock Social Club του Λος Άντζελες, απ’ το οποίο πέρασαν οι Sex Pistols και ο Johnny Depp, δημιούργησε το δικό του στυλ με τις λεπτές μαύρες και γκρίζες γραμμές. Το tattoo που τον έκανε διάσημο είναι ένας λύκος καμωμένος από αστερισμούς.

minimtattoo5

Ο JonBoy θέλει να είναι ο Dr. Woo της Ανατολικής Ακτής. (https://www.instagram.com/jonboytattoo/)

– Ο JonBoy θέλει να είναι ο Dr. Woo της Ανατολικής Ακτής. Πριν από 5 χρόνια μετακόμισε από το Σικάγο στη Νέα Υόρκη. Από τα χέρια του έχουν περάσει η Kendall Jenner και η Ireland Baldwin. Στο τατουάζ μυήθηκε απ’ τον παππού του που ήταν στο Ναυτικό. Στα νιάτα, του ήθελε να γίνει πάστορας.

minimtattoo4

Τα ντελικάτα tattoos της Seoeon. (https://www.instagram.com/seoeontattoo/)

– Last but not least, η πρωτότυπη Seoeon που ζει στη Σεούλ. Τα τατουάζ της είναι πολύ χαριτωμένες και ντελικάτες μινιατούρες, φτιαγμένες αποκλειστικά από γραμμές και τελείες. Τα χρώματά της είναι παστέλ και τα σχέδιά της γεωμετρικά. Αγαπάει τα origami, τις γάτες και η καλλιγραφία της είναι απλώς υπέροχη. Η αγαπημένη των γυναικών.

Διαβάστε ακόμα: Τι είναι όλη αυτή η ιστορία με το ιαπωνέζικο denim;

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top