Η Munro 2.0 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2018 και η τιμή της θα ξεπεράσει τα 1.500 δολάρια.

Εδώ και αρκετές δεκαετίες οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν επενδύσει ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ τους στο project «ηλεκτρικά αυτοκίνητα». Μπορεί ακόμα και σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι να θέλουν και να αγοράζουν τετράτροχα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι αργά ή γρήγορα το μέλλον της μετακίνησης θα αλλάξει προς ώφελος του περιβάλλοντος. Ίσως αργά, αν συναντήσουμε και άλλους πολιτικούς σαν τον Trump που πιστεύουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι μια μεγάλη ανοσία. Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Όσο, λοιπόν, οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες -άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο- δουλεύουν πάνω στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ο κόσμος των δύο τροχών τα τελευταία χρόνια αρχίζει να κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα. Και η αλήθεια είναι πώς δεν είναι και τόσο εντυπωσιακά βήματα, καθώς τα περισσότερα ηλεκτρικά δίτροχα θυμίζουν περισσότερο πατίνια και ποδήλατα, παρά μηχανές.

Η Munro 2.0 είναι εξοπλισμένη με ένα ηλεκτρικό μοτέρ της Bosch, που συνδέεται με δύο μπαταρίες, που η κάθε μία προσφέρει έως και 50 χιλιόμετρα αυτονομία.

Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που είδαμε την Munro 2.0. Μια ηλεκτρική μηχανή, που μοιάζει να έχει όλο το πακέτο: στυλ, χαρακτήρα και διάθεση να βοηθήσει το περιβάλλον. Το δημιούργημα της κινέζικης εταιρίας είναι ίσως η πιο minimal μηχανή που θα δούμε αυτή τη στιγμή, ενώ σχεδιαστικά φέρνει στα δίτροχα των ΗΠΑ της δεκαετίας του ’40, έχοντας όμως αυτές τις φουτουριστικές πινελιές που της δίνουν τη θέση της στο μέλλον.

Η Munro 2.0 είναι εξοπλισμένη με ένα ηλεκτρικό μοτέρ της Bosch, που συνδέεται με δύο μπαταρίες, που η κάθε μία προσφέρει έως και 50 χιλιόμετρα αυτονομία. Δηλαδή, 100 χλμ. βόλτα όταν η μηχανή είναι πλήρως φορτισμένη.

Όπως δήλωσε και ο ιδρυτής της Munro Zack Wong «όσο οι άνθρωποι γίνονται πιο ευαίσθητοι απέναντι στο περιβάλλον, τόσο θα αλλάζουν και τα δεδομένα της μετακίνησης. Είναι σίγουρο ότι τα ηλεκτρικά οχήματα θα κυριαρχήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια».

Βέβαια υπάρχει ακόμα δρόμος για την κινέζικη εταιρία. Η Munro 2.0 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2018 και η τιμή της θα ξεπεράσει τα 1.500 δολάρια. Ποιος είπε όμως ότι μέχρι τότε δεν μπορούμε να την χαζεύουμε;

 

Διαβάστε ακόμα: Tα 5 κορυφαία -και πιο stylish!- ηλεκτρικά ποδήλατα

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top