Το νέο Galaxy S23 Ultra ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες για χάρη του δραστήριου νέου χρήστη.

Μόνο για να μιλάς στο τηλέφωνο; Κάποτε, παλιά. Όποιος πιστεύει πως τα σημερινά smartphones μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μόνο της… συμβατικής συνομιλίας μας, τότε μάλλον χάνουν όλο το δημιουργικό και τεχνολογικά εξελιγμένο μέρος αυτών των θαυμαστών μηχανημάτων που στην ουσία αποκτούν τη σημασία των… πολυμεσικών πολυεργαλείων στην τσέπη μας.

Το νέο Galaxy S23 Ultra είναι από μόνο του μια «καθαρή» απάντηση για το τι μπορεί να σου προσφέρει ένα smartphone που ενσωματώνει πολλές νέες τεχνολογίες, οι οποίες, μάλιστα, δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μόνο όσων γνωρίζουν να τις παίζουν στα δάκτυλα γυρνώντας πυρετωδώς βίντεο στο Tik-Tok, αλλά απευθύνονται σε όλους τους καθημερινούς χρήστες.

Νυχτερινή λήψη; Σαν να είναι στουντιακή.

Το Galaxy S23 Ultra διαθέτει τετραπλή κάμερα με κύριο φακό 200MP.

Φερ΄ειπείν: ποιος δεν θέλει να μπορεί να βγάλει ωραίες φωτογραφίες τη νύχτα δίχως αυτές να μοιάζουν ψεύτικες ή να έχουν μια μαύρη απόχρωση που σβήνει πρόσωπα και περιγράμματα; Αν μη τι άλλο, όλοι βγαίνουμε να διασκεδάσουμε και όλοι θέλουμε να αποτυπώσουμε αυτές τις στιγμές κεφιού με τους φίλους μας και τους οικείους μας σε φωτογραφίες και σε βίντεο.

Άρα, έχει σημασία να διαθέτεις ένα smartphone που θα ξέρεις ότι μπορεί να καλύψει την κάθε ανάγκη και επιθυμία ακόμα και σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού. Το Galaxy S23 Ultra διαθέτει τετραπλή κάμερα με κύριο φακό 200MP, που αν το καλοσκεφτείς (δεν χρειάζεται και πολλή μελέτη) είναι σαν να κρατάς στα χέρια σου μια φωτογραφική κάμερα υψηλών προδιαγραφών

Όσο για την κάμερα με Nightography που διαθέτει, είναι αυτό που φαντάζεστε. Όσο πιστά αποτυπώνουν οι κάμερες τα καθημερινά μας ενσταντανέ με το φως της ημέρας, άλλο τόσο το κάνουν -εν προκειμένω το κάνει η συγκεκριμένη κάμερα- και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η οθόνη και το πίσω μέρος του κινητού είναι καλά προστατευμένα από το Gorilla® Glass Victus® 2.

Επίσης, σημαντικό ζήτημα είναι και η επεξεργασία των φωτογραφιών μας: Αντί για τη συνηθισμένη jpeg στην οποία έχουμε δει να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες μας, με αποτέλεσμα κάτι σημαντικό να χάνεται ή να μικραίνει αισθητά, υπάρχει το ExpertRAW app. Αν ρωτήσετε έναν επαγγελματία φωτογράφο θα σας έλεγε πως τραβάει συνεχώς σε RAW για να μπορεί να επεμβαίνει στη συνέχεια στις φωτογραφίες του, να κάνει σοβαρές εκτυπώσεις, να αξιοποιεί το κάθε αρχείο στο έπακρο. Τώρα, θα μπορούμε κι εμείς.

Στο κομμάτι της μπαταρίας, υπάρχει αυτονομία 5.000mAh με ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 45W.

Να είναι όμως μόνο η κάμερα το ζητούμενο; Σίγουρα όχι. Καθένας από εμάς ενδιαφέρεται αν το smartphone του «τρέχει» γρήγορα, αν χρειάζεται να το φορτίζει συνεχώς, αν έχει ανθεκτικότητα στο γλυκό νερό (άνθρωποι είμαστε, ατυχήματα συμβαίνουν) και αν η σκόνη μπορεί να του προκαλέσει προβλήματα.

Θα μπορούμε να κατεβάζουμε εφαρμογές, να παίζουμε παιχνίδια χωρίς κολλήματα και να κάνουμε streaming με τις ώρες, δίχως καθυστερήσεις.

Σε όλα αυτά το Galaxy S23 Ultra έχει απαντήσεις, καθώς διαθέτει νέο επεξεργαστή από την Qualcomm, μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία και περισσότερη μνήμη ram*. Στο κομμάτι της μπαταρίας, υπάρχει αυτονομία 5.000mAh με ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 45W. Ασύρματη φόρτιση των 15W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση των 4.5W. Στην ενσύρματη γρήγορη φόρτιση η μπαταρία μπορεί να φτάσει μέχρι το 65% σε διάρκεια 30 λεπτών.

Aν είστε ευφάνταστος creator στα social media ή κλασικός gamer, τότε έχετε δύο ακόμη επιλογές. Το Samsung Galaxy S23 και το S23+.

Επίσης, θα μπορούμε να κατεβάζουμε εφαρμογές, να παίζουμε παιχνίδια χωρίς κολλήματα και να κάνουμε streaming με τις ώρες, δίχως καθυστερήσεις. Η οθόνη και το πίσω μέρος του smartphone είναι καλά προστατευμένα από το Gorilla® Glass Victus® 2, ενώ χάρη στο IP68** δεν θα έχουμε το άγχος αν το smartphone έρθει σε επαφή με γλυκό νερό.

Φωτογραφίες σαν να έχουν βγει από επαγγελματική φωτογραφική μηχανή.

Μπορείτε να βρείτε τη νέα σειρά Galaxy S23 στο Samsung.com/gr. Yπάρχει δωρεάν standard παράδοση και δυνατότητα να πληρώσετε σε μέχρι 36 άτοκες δόσεις. Επίσης, με την αγορά θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης για 4 μήνες στο YouTube Premium***, 3 μήνες στο Spotify Premium και 6 μήνες δωρεάν συνδρομής Microsoft 365.****

 

*Σε σύγκριση με το Galaxy S22.

*** Τα Galaxy S23, S23+, S23 Ultra και το S Pen του Galaxy S23 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση εργαστηριακές συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η ανθεκτικότητα της συσκευής σε νερό και σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να ελαττώνεται με τον χρόνο.

*** Ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Εξαργύρωση στην εφαρμογή YouTube εντός ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όροι και Προϋποθέσεις εδώ. YouTube σήμα της Google LLC.

**** Ισχύει μόνο για νέους χρήστες έως 31.12.2023, για επιλεγμένα Galaxy smartphones. Εξαιρούνται ορισμένοι χρήστες. Όροι και Προϋποθέσεις εδώ.

 

//Το παρόν άρθρο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

 

Διαβάστε ακόμα, η Samsung συμβουλεύει: 5 tips για την προστασία του κινητού σας.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top