Το ρολόι του υπερπράκτορα δεν μπορεί ποτέ να είναι ένα… κοινό ρολόι (Omegawatches.com).

  Mπορεί ένα ρολόι να σου σώσει τη ζωή; Αν είσαι ο Τζέιμς Μποντ, σε κυνηγάει ένας εσμός από «κακούς» και φτάνεις στο όριο της ζωής σου, τότε, ναι, μπορεί ένα ρολόι να σου δώσει την ευκαιρία να σωθείς. Αρκεί αυτό το ρολόι να είναι το Omega Seamaster.

  Στην ταινία «Goldeneye» το ρολόι ήταν εξοπλισμένο με ενσωματωμένο κόπτη λέιζερ και απομακρυσμένο πυροκροτητή. Στην ταινία «The World Is Not Enough» είχε ενσωματωμένο έναν γάντζο για να μπορεί να κάνει τις αναρριχήσεις του. Στο «Spectre» έκανε σμπαράλια το μισό πρόσωπο του Christoph Waltz. Άρα, δεν μιλάμε για ένα απλό ρολόι.

  Το τροπικό καφέ κυριαρχεί στο καντράν (Omegawatches.com).

  Στην επικείμενη ταινία με ήρωα τον 007, «Νο Time To Die», το Omega Seamaster θα έχει και πάλι την τιμητική του. Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη τις δυνατότητες που θα του παρέχει, εικάζουμε όμως πως δεν θα είναι λίγες. Αυτή η ειδική έκδοση του εν λόγω ρολογιού, το Omega Seamaster Diver 300M 007 Edition βρίσκεται ήδη στις προθήκες των καλών καταστημάτων που ομνύουν στην υψηλή ωρολογοποιία. Μπορεί να μην είμαστε κατάσκοποι, αλλά όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα μπορούν να αποκτήσουν τούτο το εκλεπτυσμένο κομμάτι πριν καν την έλευση της ταινίας.

  O Daniel Craig ασχολήθηκε ενεργά με τη δημιουργία του εν λόγω ρολογιού (Omegawatches.com).

  Ο Daniel Craig είναι ο πρώτος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Bond που συνεργάζεται άμεσα με την Omega για τη δημιουργία του ρολογιού, έτσι ώστε να είναι πρακτικό και να παραπέμπει ευθέως στον δυναμισμό του ρόλου.

  Η κάσα έχει μέγεθος 42mm και έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικό και συνάμα ελαφρύ τιτάνιο. Να σημειωθεί πως πρώτη φορά κατασκευάζεται ένα ρολόι του Bond από το συγκεκριμένο πολύτιμο μέταλλο. Δεν γίνεται να μην πέσει το μάτι μας στο τροπικό καφέ του καντράν, στην αντίθεση που κάνει με το ανοιχτό χρώμα των αριθμών που περιβάλλουν τη στεφάνη και τις χαρακτηριστικές τελείες που ορίζουν τις ώρες.

  Το ρολόι κυκλοφορεί ήδη για τους ρέκτες του είδους (Omegawatches.com).

  Στην πίσω πλευρά βρίσκουμε μια σειρά αριθμών, όπως συνήθως συμβαίνει στα γνήσια στρατιωτικά ρολόγια, ένα από αυτά πάντως, ο αριθμός 62, είναι μια πονηρή αναφορά στο έτος κατά το οποίο γυρίστηκε η πρώτη ταινία του Bond.

  Το 007 Edition Diver τροφοδοτείται από την κίνηση Co-Axial Master Chronometer 8806 της Omega, η οποία έχει επιτύχει τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας, χρονικής απόδοσης της βιομηχανίας – και, φυσικά, μαγνητικής αντίστασης. Το λούρι βγαίνει σε δύο εκδοχές: σε τιτάνιο και σε NATO strap.

   

  Διαβάστε ακόμα: OMEGA Seamaster Diver 300M: το επετειακό ρολόι του Τζέιμς Μποντ.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top