Το Could 5 της On επανασυστήνεται και έρχεται στην Ελλάδα.

O πρώην πρωταθλητής στο τρίαθλο, Olivier Bernhard, ένας πραγματικός Iroman, είχε την ιδέα και το όραμα. Oι David Allemann και Caspar Coppetti διέβλεψαν ότι το όνειρο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα και συνέδραμαν τον φίλο τους. Κάπως έτσι, το 2010, δημιουργήθηκε η εταιρία On. Δεν είναι καθόλου τραβηγμένο να πει κανείς πως η Οn είναι το δημιούργημα τριών φίλων.

Ο Ελβετός Olivier Bernhard έκλεινε την καριέρα του ως τριαθλητής και ήθελε ν’αφιερωθεί στο να δημιουργήσει την τέλεια δρομική αίσθηση σ’ένα παπούτσι. Ήταν αυτή η μοναδική αίσθηση που δοκίμασαν φορώντας τα πρώτα του υποδήματα οι δυο φίλοι, και τον ακολούθησαν.

Ένα από τα καλά του Cloud 5: έχει ελαστικά κορδόνια. Για να μην τα λύνετε και τα δένετε συνεχώς.

Ο Roger Federer μπαίνει στην ομάδα της Οn το 2019 και λίγους μήνες αργότερα… σερβίρει το «THE ROGER Centre Court».

Σύντομα, η On έδειξε πως μπορούσε να δει τη μεγάλη εικόνα και να μην περιοριστεί σε παπούτσια που αφορούσαν αποκλειστικά το τρέξιμο. Kάπως έτσι, κερδίζει βραβείο σχεδιασμού το 2013. Ένα δεύτερο χρυσό βραβείο στο ISPO για το καλύτερο αγωνιστικό παπούτσι της χρονιάς 2015-16 έρχεται με το On Cloud. Την ίδια χρονιά το On Cloud ήταν η προσωπική επιλογή του Emmanuel Chico Lubezki στο εξώφυλλο του Variety για τα βραβεία Όσκαρ. Ο Roger Federer μπαίνει στην ομάδα της Οn το 2019 και λίγους μήνες αργότερα… σερβίρει το «THE ROGER Centre Court»

Δώδεκα χρόνια μετά, η φιλοσοφία της Οn έχει αγγίξει εκατομμύρια διαφορετικούς χαρακτήρες. Από τους διευθύνοντες συμβούλους εταιριών που βρίσκουν στα παπούτσια αυτά την άνεση που αποζητούν, διατηρώντας το στυλ τους μ’ ένα ολόμαυρο ζευγάρι On Cloud, μέχρι τον απλό δρομέα που τρέχει με τα… «σύννεφα» στα πόδια του. Πλέον, μπορεί κανείς να βρει την διαφορετική προσέγγισηι της Οn σε περισσότερα από 6.500 καταστήματα σε 50 χώρες.

Το Cloud 5 βγαίνει σε επτά διαφορετικά unisex χρώματα.

Έπειτα από την πάροδο τόσων χρόνων, ήρθε η στιγμή να επανασυστηθεί το On Cloud 5, το εμβληματικό παπούτσι της εταιρίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αλλάζει τις βασικές του γραμμές. Αντίθετα, διατηρεί τα στοιχεία που το έκαναν ξεχωριστό, ενώ προσθέτει λίγο παραπάνω αφρό Cloudtec για να γίνει ακόμη πιο φιλικό με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Tο Cloud 5 αποτελείται πλέον από 44% βιώσιμα υλικά, επηρεάζοντας λίγο πιο θετικά το περιβάλλον.

Επενδύοντας στο αποτύπωμα της στο περιβάλλον η On συνεχίζει ν’αυξάνει το ποσοστό βιωσιμότητας στα προϊόντα της. Τρανό παράδειγμα το Cloud 5 που αποτελείται πλέον από 44% βιώσιμα υλικά, επηρεάζοντας λίγο πιο θετικά το περιβάλλον. Διατηρώντας, φυσικά, αυτή την τόσο ανάλαφρη εφαρμογή που το χαρακτηρίζει. Επίσης, δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς τα ελαστικά κορδόνια που υπάρχουν στο συγκεκριμένο παπούτσι και τα οποία μας βοηθούν να εξοικονομούμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο χωρίς διαρκές «λύσε-δέσε».

Με τα Cloud 5 μπορείτε να συνδυάσετε το αθλητικό look με casual ντύσιμο.

Ακόμη ένα πρακτικό ζήτημα που λύνει το Cloud5: δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχωνόμαστε όταν βρέχει (όπως αυτές τις μέρες). Το Cloud 5 φορά τα αδιάβροχα του και σας προβληματίζει μόνο για την χρωματική επιλογή, καθώς θα το βρείτε σε επτά διαφορετικά unisex χρώματα. Το νέο Cloud 5 της On έρχεται σύντομα και στην Ελλάδα.

 

// Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους λογαριασμούς της On στο Ιnstagram και το Facebook.

 

Διαβάστε ακόμα: Σκέφτεστε να αρχίσετε το τρέξιμο; Ο μετρ του μαραθωνίου Νίκος Πολιάς σας λύνει τις απορίες.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top