Η καμπάνια Wiser Future παίζει με τις αντανακλάσεις που δημιουργούνται από καθρέφτες σε διάφορα περιβάλλοντα. Οι φωτογραφικές αποτυπώσεις είναι του Brooklyn Beckham.

Oι περισσότεροι ξέρουν πως ο Brooklyn Beckham, είναι ο μεγαλύτερος γιος του David Beckham. Aυτό, όμως, δεν φτάνει. Σε αντίθεση με τον πατέρα του δεν αποφάσισε να ακολουθήσει ποδοσφαιρική καριέρα, αλλά να ασχοληθεί με τη φωτογραφία. Η απόφασή του τον δικαίωσε. Πολύ νωρίς έγινε ένας ονομαστός φωτογράφος, ενώ πρόσφατα αποφάσισε να περάσει και μπροστά από την κάμερα με την ιδιότητα του μοντέλου.

Τώρα, έρχεται η συνεργασία του με την Pepe Jeans London να αποκαλύψει πολλές από τις πτυχές του. Ανακοινώνοντας τη νέα αυτή συνεργασία την Παγκόσμια Ημέρα Νερού – 22 Μαρτίου 2021, η καμπάνια Wiser Future αποτίει φόρο τιμής στη σπουδαιότητα του νερού και αντανακλά τη ζωτική σημασία του για το μέλλον.

Το Wiser Wash® είναι μια επαναστατική τεχνολογία πλυσίματος που μειώνει δραστικά τη χρήση νερού κατά την παραγωγή denim.

Μέσα από φωτογραφίες που σκηνοθέτησε και τράβηξε ο ίδιος ο Brooklyn Beckham, και βίντεο του Zhamak Fullad, η καμπάνια Wiser Future παίζει με τις αντανακλάσεις που δημιουργούνται από καθρέφτες σε διάφορα περιβάλλοντα και παρουσιάζει τη denim συλλογή Wiser Wash® της Pepe Jeans London.

Οι φωτογραφίες της καμπάνιας Wiser Future παρουσιάζουν τον φωτογράφο Brooklyn Beckham στην παραλία να φωτογραφίζει τον εαυτό του.

Το Wiser Wash® είναι μια επαναστατική τεχνολογία πλυσίματος που μειώνει δραστικά τη χρήση νερού κατά την παραγωγή denim, χρησιμοποιώντας μόνο 1 φλιτζάνι νερό για τη διαδικασία αποχρωματισμού ενός παντελονιού τζιν (συγκριτικά με τα 16 λίτρα που απαιτούνται για μια παραδοσιακή πλύση) και καθόλου τοξικά χημικά.

Οι φωτογραφίες της καμπάνιας Wiser Future παρουσιάζουν τον φωτογράφο Brooklyn Beckham στην παραλία να φωτογραφίζει τον εαυτό του μέσα από έναν καθρέφτη χωρίς πλαίσιο, αντανακλώντας έτσι τη μεγαλοπρέπεια του ωκεανού. Ο Brooklyn φοράει το Young denim jacket και το εφαρμοστό τζιν παντελόνι Hatch, προϊόντα που έχουν παραχθεί με την τεχνολογία Wiser Wash®.

 

//Κεντρική διάθεση: Shop and Trade

 

Διαβάστε ακόμα: Pepe Jeans – νέα, χαλαρή συλλογή με βρετανικό αέρα.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top