Ο Brooklyn Beckham και η αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz είναι τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας της Pepe Jeans London.

Η σχέση τους συζητήθηκε αρκετά στα βρετανικά περιοδικά και έφτασε πριν από κάποιους μήνες στην επισημοποίηση. Ο αρραβώνας τους επικύρωσε ένα φλερτ που εξελίχθηκε σε έρωτα και, ουσιαστικά, διατράνωσε την έννοια του «μαζί». Ο Brooklyn Beckham, πρωτότοκος γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή David Beckham και η ηθοποιός Nicola Peltz είναι από τα ζευγάρια που δεν μπορείς να προσπεράσεις.

Ο Brooklyn Beckham και η ηθοποιός Nicola Peltz είναι από τα ζευγάρια που δεν μπορείς να προσπεράσεις.

Είναι νέοι, επιτυχημένοι σ’ αυτό που κάνουν, διαθέτουν την απαραίτητη λαμπρότητα και το στυλ για να εκφράσουν τη δική τους «ταυτότητα» και ως ένα «σώμα» εξυμνούν τη δύναμη της ενότητας. Αυτό αποτέλεσε και το έναυσμα στην Pepe Jeans London να λανσάρει τη νέα της καμπάνια «Just Us» και να την εμβαπτίσει στα πρόσωπα του Brooklyn και της Nicola.

«Μαζί». Ισως πιο σημαντικό από ποτέ.

Για την ιστορία, αυτό είναι το δεύτερο «κεφάλαιο» της συνεργασία της Pepe Jeans με τον βρετανό φωτογράφο Brooklyn Beckham, συνοδευόμενο αυτή τη φορά από την αρραβωνιαστικιά του, την αμερικανίδα ηθοποιό και σκηνοθέτρια Nicola Peltz.

Μέσα από τις εικόνες του φωτογραφικού διδύμου Luigi & Iango, καθώς και το βίντεο της καλλιτέχνιδος Zhamak Fullad, η καμπάνια εξυμνεί τη δύναμη του «μαζί» με μια διάθεση «νοσταλγίας του σήμερα», εμπνευσμένη από το εμβληματικό DNA της Pepe Jeans London που βασίζεται στη μόδα του denim, στη σύγχρονη κουλτούρα και τα ιδιαίτερα, αγαπημένα μουσικά ακούσματα.

Η μόδα είναι ένα ενοποιητικό στοιχείο που «κυκλώνει» ανθρώπους από διαφορετικές ηπείρους, φυλές, κοινωνικές ομάδες ή λοιπές προτιμήσεις.

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Petlz, ένα από τα ελκυστικότερα ζευγάρια της γενιάς τους, μοιράζονται τον ξεχωριστό δεσμό τους μέσα από τις φωτογραφίες και το βίντεο που αποτυπώνουν τη δύναμη του «μαζί».

Αλλωστε, αν το καλοσκεφτούμε η μόδα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες ένωσης των ανθρώπων. Είμαστε οι δυνητικοί φορείς ενός όλου που μπορεί να μην είμαστε σε θέση να το αντικρύσουμε ή να το αντιληφθούμε στο μέγα σύνολό του, εντούτοις υπάρχει. Η μόδα είναι ένα ενοποιητικό στοιχείο που «κυκλώνει» ανθρώπους από διαφορετικές ηπείρους, φυλές, κοινωνικές ομάδες ή λοιπές προτιμήσεις.

Ο Brooklyn και η Nicola φορούν βασικά κομμάτια της συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021 της Pepe Jeans London.

Ενα τζιν τζάκετ μπορεί να έχει μεγαλύτερη δύναμη από όση φανταζόμαστε. Φορώντας το μεταφερόμαστε νοερά σε μια μεγάλη κοινότητα ίδιας αισθητικής προσέγγισης προς τη ζωή. Να γιατί και η Pepe Jeans λανσάρει την έννοια του «μαζί» μέσω του φρέσκου ζευγαριού του Brooklyn και της Nicola.

Οι οποίοι, παρεμπιπτόντως, φορούν βασικά κομμάτια της συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021, όπως iconic τζιν κομμάτια, το ανδρικό t-shirt με το χαρακτηριστικό λογότυπο της Pepe Jeans London, το γυναικείο μπουφάν Perfecto από οικολογικό δέρμα και το γυναικείο εμπριμέ puffer jacket.

 

//Κεντρική διάθεση: Shop and Trade

 

Διαβάστε ακόμα: Ο Brooklyn Beckham για την Pepe Jeans: το νέο denim που εξοικονομεί νερό.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top