Το ντένιμ, παρόλο που έχει βρει τον δρόμο του μέχρι και στα πιο haute-couture ντεφιλέ, παραμένει το απόλυτο streetwear.

Ακόμη και οι πιο αδαείς ως προς τις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις της μόδας μπορούν να μιλήσουν με σιγουριά για την διαχρονικότητα του ντένιμ. Skinny, σε ίσια γραμμή, ψηλόμεσα, χαμηλοκάβαλα, σκισμένα, white-washed, boot-cut ή καμπάνα, ακόμη και το αγαπημένο «mom jeans» του Μπαράκ Ομπάμα, το τζιν πάντοτε θα είναι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στη μόδα και σε περίοπτη θέση σε κάθε γκαρνταρόμπα. Και παρόλο που έχει βρει τον δρόμο του μέχρι και στα πιο haute-couture ντεφιλέ, παραμένει το απόλυτο streetwear, αυτό που συναντάμε στα μεγάλα και μικρά αστικά κέντρα ανά τον κόσμο.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, και συγκεκριμένα στους δρόμους του Λονδίνου, γεννήθηκε, το μακρινό πλέον 1973, το εμβληματικό βρετανικό brand Pepe Jeans London. Πρεσβεύοντας το χαλαρό και αβίαστο στυλ, το οποίο περνάει και στα κομμάτια που δεν είναι από denim, αλλά συνδυάζονται ιδανικά με αυτό (t-shirts, πουκάμισα, καπέλα, κ.ά.), η Pepe Jeans London, για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 24, παρέμεινε πιστή στην φιλοσοφία και την ιστορία της, δίνοντάς μας δημιουργίες που είναι μεν ποιοτικές, κομψές και διαχρονικές, ταυτόχρονα όμως διαπνέονται και από μια πιο φρέσκια και σύγχρονη ματιά.

Παίζοντας με γραμμές, ραφές, ακόμη και με τα χρώματα, η νέα κολεξιόν της Pepe Jeans προσφέρει απίστευτη ποικιλία για το κλασικό μας τζιν.

Το χρώμα είναι ο πρωταγωνιστής και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε όλα τα κομμάτια της συλλογής της Pepe Jeans.

Επαναπροσδιορίζοντας το denim

Επεκτείνοντας και χτίζοντας πάνω στο concept που βρίσκεται στην καρδιά του brand, η Pepe Jeans London με τη νέα της συλλογή μάς παροτρύνει να βγούμε ακόμη περισσότερο από το σπίτι, να ανακαλύψουμε καινούργια πράγματα, να ταξιδέψουμε σε κοντινά και μακρινά μέρη, παρέχοντάς μας για κάθε εμπειρία το κατάλληλο look.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ποικιλία, «πολυφωνία», κάτι για κάθε γούστο στη νέα συλλογή του λονδρέζικου brand.

Έτσι, το denim επαναπροσδιορίζεται και παύει να αποτελεί αποκλειστικά και μόνο, όσο κι αν μας είναι απαραίτητο, ένα ρούχο της απλής καθημερινότητας. Υιοθετώντας περισσότερο πρωτοποριακό στυλ και παίζοντας με γραμμές, ραφές, ακόμη και με τα χρώματα, η νέα κολεξιόν προσφέρει απίστευτη ποικιλία για το κλασικό μας τζιν. Ευπροσάρμοστο και κομψό σε διαφορετικές αποχρώσεις, μας συντροφεύει, στην κυριολεξία, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Υπάρχει δηλαδή πάντοτε το κλασικό, clean-cut τζιν παντελόνι, αλλά επίσης το ripped ή το πιο loose fitting και επιπλέον, σε διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις του μπλε.

Πέρα από τις τάσεις και τις μόδες, το street look και το denim έχουν να κάνουν με την άνεση, την προσωπική έκφραση, την ελευθερία να κινούμαστε στον χώρο και να είμαστε αυτό που θέλουμε.

Η Pepe Jeans παρέμεινε πιστή στην φιλοσοφία και την ιστορία της, δίνοντάς μας δημιουργίες που είναι μεν ποιοτικές και διαχρονικές, ταυτόχρονα όμως διαπνέονται και από μια πιο φρέσκια ματιά.

Το χρώμα είναι ο πρωταγωνιστής και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και στα άλλα κομμάτια της συλλογής, πέρα από τα denim. Οπότε έχουμε t-shirts και tops σε μια άκρως ενδιαφέρουσα παλέτα, η οποία κυμαίνεται από το απαλό ροζ και το «καθαρό» λευκό, μέχρι το λαμπερό κίτρινο, το πιο σοβαρό μαύρο και το πάντα αγαπημένο μπλε. Πάντως το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ποικιλία, «πολυφωνία», κάτι για κάθε γούστο, οπότε δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να επιλέξει κανείς αυτό που του ταιριάζει και τον βολεύει.

Ευπροσάρμοστο και κομψό σε διαφορετικές αποχρώσεις, τα κομμάτια της Pepe Jeans μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Άλλωστε είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πέρα και πάνω από μόδες, τάσεις και εποχές, το street look και το denim έχουν να κάνουν με την άνεση, την προσωπική έκφραση, την ελευθερία να κινούμαστε στον χώρο και να είμαστε αυτό που θέλουμε και μας εκφράζει την κάθε στιγμή χωρίς περιορισμούς, πνευματικούς, σωματικούς ή ενδυματολογικούς.

//Βρείτε τη νέα συλλογή της Pepe Jeans London. σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο bloobox.gr.
Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 210 3408400.  

 

Διαβάστε ακόμα: Τζιν τζάκετ – Αξίζει να το φοράμε ακόμα, και με τι το συνδυάζουμε;

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top