To κόκκινο και το μπλε έρχονται να χρωματίσουν τη φετινή άνοιξη.

Η άνοιξη είναι ταυτισμένη με το ξύπνημα των χρωμάτων. Πετάμε από πάνω μας το γκρίζο του χειμώνα, αφήνουμε κατά μέρος τις μαύρες σκέψεις. Δίνουμε στον εαυτό μας το δικαίωμα να ανθίσει φορώντας πιο φωτεινά χρώματα, να του προσδώσουμε έναν αέρα ανανέωσης. Ιδιαιτέρως τώρα τον χρειαζόμαστε αυτόν τον αέρα, την έξοδο προς τη χαρά. Να ζήσουμε την πόλη μας φορώντας ρούχα που θα ταιριάζουν σε μια νέα εποχή (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Η κολεξιόν της Pepe Jeans για την Ανοιξη/Καλοκαίρι 2021 λειτουργεί προσθετικά σ’ αυτή την ανάγκη μας για χρώμα, αστική περιπέτεια και νεανικό πνεύμα. Ο οίκος στην ουσία επιστρέφει στις ρίζες του, στα πάτρια εδάφη και πολύ καλά κάνει. Ολα τα ρούχα της σειράς, ακόμη και τα αξεσουάρ και τα παπούτσια, παραπέμπουν και εμπνέονται από τον βρετανικό τρόπο ζωής.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί του μπλε αναμειγνύονται γόνιμα με το λευκό, όπως και με ανάλαφρες πλύσεις denim.

Μπορεί να έχουμε ένα τυπικό Brexit, αλλά η μόδα και η επίδραση της Μ. Βρετανίας στην κουλτούρα μας θα είναι πάντα ενεργή και θα γονιμοποιείται με τα δικά μας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ναι, μας πάνε κι εμάς τα κόκκινα και τα μπλε που συνδυάζονται θαυμαστά στα ρούχα της νέας συλλογής.

Νεανικός αέρας, urban στυλ και διάθεση ανανέωσης.

Οπως θα μας ταιριάξουν τα ιδιαίτερα denim της Pepe Jeans (αν μη τι άλλο το brand έχει αναδείξει αρκετά τη σημασία του τζιν, αλλά και το ξεχωριστό στυλ του). Τα τωρινά denim δίνουν urban χαρακτήρα στο  διαχρονικά εκλεκτικό στυλ της Pepe Jeans, ενώ γεωμετρικά σχέδια και ξεχωριστά prints αναβαθμίζουν τη συλλογή αυτή σε ολοκληρωμένη πρόταση για έναν νέο τρόπο ζωής. Κάπως έτσι το New Brit Chic βρίσκει την πλήρωσή του.

Τα Wiser είδη παράγονται χωρίς τοξικά χημικά ή ελαφρόπετρες.

Προσέξτε ακόμη κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Το αγαπημένο denim τζάκετ αλλάζει φόρμα στο σημείο των ώμων, αποκτά τετραγωνισμένες τσέπες, ενώ γίνεται και πιο μακρύ δημιουργώντας συνολικά ένα oversize look εμπνευσμένο από τα ’90’s.

Οι αποχρώσεις του μπλε έρχονται να συναντήσουν δημιουργικά το λευκό.

Δεν γίνεται να μην διακρίνει κανείς την ανοιξιάτικη διάθεση σ’ αυτά τα ρούχα. Οι χρωματικοί συνδυασμοί του μπλε αναμειγνύονται γόνιμα με το λευκό, όπως και με ανάλαφρες πλύσεις denim. Ευδιάκριτα είναι τα all over prints που παίζουν με το λογότυπο της Pepe Jeans είναι ιδανικά γι’ αυτούς που θέλουν να αφήνουν το αποτύπωμά τους χωρίς να χάνουν το προσωπικό τους στυλ. Κι όλα αυτά μαζί με denim κομμάτια δημιουργούν τα πιο δυναμικά και ενδιαφέροντα look πόλης.

Υπάρχει και κάτι ακόμη που πρέπει να το βάλουμε στην «εξίσωση». Τα τελευταία χρόνια η Pepe Jeans έχει ανακαλύψει και έχει επενδύσει σε έναν διαφορετικό τρόπο παραγωγής. Σε συνεργασία με τη Wiser Wash οδηγείται σε έναν Wiser World. Τα Wiser είδη παράγονται χωρίς τοξικά χημικά ή ελαφρόπετρες και απαιτούν τη χρήση σημαντικά μικρότερης ποσότητας νερού (53%) και λιγότερης ενέργειας (40%).

Καλό είναι να φοράμε ρούχα με στυλ, αλλά το ακόμη πιο ουσιαστικό είναι να προτιμούμε και brand που ενδιαφέρονται για την ηθική της παραγωγής των ρούχων και το αποτύπωμα που αφήνουν στον πλανήτη. Στις μέρες μας πρέπει να είμαστε άκρως ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα που δεν αφορούν μόνο την οικολογία, αλλά και την ίδια την ύπαρξή μας στον πλανήτη.

 

//Κεντρική διάθεση: Shop and Trade και στο www.bloobox.com

 

Διαβάστε ακόμα: Ο Brooklyn Beckham για την Pepe Jeans – το νέο denim που εξοικονομεί νερό.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top