Οι σκελετοί της συλλογής Persol Calligrapher Edition είναι εξαιρετικοί και για γυαλιά οράσεως.

  Η εμβληματική μάρκα εμπνεύστηκε από μια ιδιαίτερη μορφή τέχνης για τη δημιουργία της τελευταίες της κολεξιόν: την καλλιγραφία. Οι απαλές συνεχόμενες κινήσεις της λεπτεπίλεπτης αυτής τέχνης αποτελούν έμπνευση για τις γραμμές των σκελετών της νέας σειράς.

  Η Persol ζήτησε τη βοήθεια του Paul Antonio, επίσημου καλλιγράφου του Βρετανικού Βασιλικού Οίκου, ο οποίος είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα στον κόσμο που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σ’ αυτό το είδος τέχνης.

  Ο Paul Antonio, επίσημος καλλιγράφος του Βρετανικού Βασιλικού Οίκου, είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα στον κόσμο που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σ’ αυτό το είδος τέχνης.

  Ο Antonio είναι ένα αναγνωρισμένο ταλέντο στον κόσμο της σύγχρονης καλλιγραφίας και δούλεψε χέρι με χέρι με τον οίκο οπτικών. Η έρευνα και η καινοτομία ήταν η κατευθυντήρια γραμμή τους στη δημιουργία μιας ανδρικής γραμμής που την ήθελαν φρέσκια και κομψή.

  Τα χαράγματα στους βραχίονες εμπνέονται από τις απαλές και ταχείες χειρονομίες του καλλιγράφου.

  Οι σκελετοί της συλλογής Persol Calligrapher Edition είναι η επιτομή του κοσμογυρισμένου τζέντλεμαν με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Πρόκειται για γυαλιά εξαιρετικά ραφιναρισμένου σχεδιασμού, ανάλαφρα και εξαιρετικής ποιότητας.

  Το design των νέων σκελετών συνδυάζει μετωπικά τον λαμπερό ασετίτη (είδος ταρταρούγας) με ντιζαϊνάτα στοιχεία στη γέφυρα και μεταλλικούς βραχίονες. Τα χαράγματα στους βραχίονες εμπνέονται από τις απαλές και ταχείες χειρονομίες του καλλιγράφου, δημιουργώντας γραμμές απόλυτα αρμονικές στην απλότητά τους.

  Το design των νέων σκελετών συνδυάζει μετωπικά τον λαμπερό ασετίτη (είδος ταρταρούγας) με ντιζαϊνάτα στοιχεία στη γέφυρα και μεταλλικούς βραχίονες.

  Η καλλιγραφία είναι μια πανάρχαια τέχνη, η οποία κατέχει εξέχουσα θέση σε πλήθος πολιτισμών. Δια μέσου κάθε χειρονομίας, διακρίνεται ένα τεράστιο έργο έρευνας και καινοτομίας. Αλλά και μιας χειρωνακτικής εργασίας ειδικών, ό,τι ακριβώς συμβαίνει και για τα Persol.

  Η ιταλική μάρκα συνεργάστηκε επίσης με τον φωτογράφο Diego Merino, ώστε να αποτυπώσει όλες εκείνες τις καλλιτεχνικές, χορευτικές κινήσεις του Paul Antonio. Αυτές οι στιγμές της έμπνευσης στο ατελιέ του καλλιτέχνη έχουν αποτυπωθεί στο βίντεο της καμπάνιας:


  Διαβάστε ακόμα: Τι στην ευχή σημαίνει αυτό το smart casual που βάζουν στις προσκλήσεις;

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top