Το PG Bugatti Bike έχει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη Bugatti να ξεχωρίζει: αεροδυναμικό σχεδιασμό, πολυτέλεια και φυσικά απίστευτες ταχύτητες.

  Όταν ακούς το όνομα «Bugatti» το μυαλό σου πάει αμέσως σε εντυπωσιακά τετράτροχα, με απίστευτες τελικές επιδόσεις και σχεδιασμό που έχει βγει από κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία συχνά-πυκνά δείχνει τη διάθεσή της για πειραματισμούς.

  Πριν λίγο καιρό γράφαμε ότι άφησε για λίγο τους δρόμους και πήρε τις θάλασσες, παρουσιάζοντας το super yacht Niniette 66, ένα πραγματικό πλωτό παλατάκι. Τώρα ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στην άσφαλτο, αλλά αυτή τη φορά στη μορφή «δύο ρόδες και πετάλι». Η Bugatti συνεργάστηκε με τη γερμανική εταιρία PG και το αποτέλεσμα ήταν ένα ονειρικό, όσο και πανάκριβο, ποδήλατο.

  Η Buggati θα κυκλοφορήσει 667 ποδήλατα, ενώ η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 35.000 ευρώ.

  Το PG Bugatti Bike έχει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη Bugatti να ξεχωρίζει: αεροδυναμικό σχεδιασμό, πολυτέλεια και φυσικά απίστευτες ταχύτητες. Δεν είναι τυχαίο ότι για τους ειδικούς το PG Bugatti Bike θεωρείται το πιο γρήγορο ποδήλατο πόλης.

  Το 95% είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, με αποτέλεσμα να είναι και πολύ ελαφρύ: δεν ζυγίζει πάνω από 5 κιλά. Μάλιστα, οι κάτοχοι αυτοκινήτων Bugatti, μπορούν να παραγγείλουν το ποδήλατο στο ίδιο χρώμα που είναι και το τετράτροχό τους.

  Η Buggati αναμένεται να κυκλοφορήσει 667 ποδήλατα, ενώ η τιμή του PG Bugatti Bike αναμένεται να ξεπεράσει τα 35.000 ευρώ.

  //PG Bugatti Bike

   

  Διαβάστε ακόμα: Αυτό το ποδήλατο όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει Lamborghini

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top