Q&A
807d0dfa-6743-4c3a-b449-5fd7a50acbeb

Η ζώνη δεν είναι μόνο για να συγκρατεί το παντελόνι. Είναι ένα πραγματικό αξεσουάρ, ισάξιο ενός ρολογιού ή μιας γραβάτας. (Ρhoto credit: mrporter.com)

Ομολογώ ότι δεν μ’ ενθουσιάζει η ιδέα της passe-partout ζώνης. Η ζώνη δεν είναι μόνο για να συγκρατεί το παντελόνι. Είναι ένα πραγματικό αξεσουάρ, ισάξιο ενός ρολογιού ή μιας γραβάτας.

Τελειοποιεί την εμφάνισή σας και αναδεικνύει τη σιλουέτα σας. Ωστόσο, παραδέχομαι ότι δεν μ’ αρέσουν οι flashy ή οι φλύαρες αγκράφες. Προτιμάω όλο το παιχνίδι να παίζεται στα χρώματα, τα μοτίβα, τα υλικά της.

Για να είσαστε καλυμμένοι σε κάθε περίσταση, επαγγελματική ή μη, χρειάζεστε μίνιμουμ δύο ζώνες, από δέρμα πολύ καλής ποιότητας, με λιτή αγκράφα.

 

BURBERRY LONDON 2.5cm Black Cross-Grain Leather Belt

Κάθε ζώνη έχει συνήθως 5 τρύπες. Εσείς διαλέξτε αυτή που σας κουμπώνει στη δεύτερη ή την τρίτη, μετρώντας από μέσα. (Photo credit: mrporter.com)

Για να είσαστε, πάντως, καλυμμένοι σε κάθε περίσταση, επαγγελματική ή μη, χρειάζεστε μίνιμουμ δύο ζώνες, από δέρμα πολύ καλής ποιότητας, πλάτους 2,5 εκ. περίπου, χωρίς εξωτερικές ραφές, με λιτή πόρπη: μια μαύρη και μία tabac, δεδομένου ότι το χρώμα της ζώνης πρέπει να συνδυάζεται με το χρώμα των παπουτσιών.

Δώστε μεγάλη σημασία στο μέγεθός της. Κάθε ζώνη έχει συνήθως 5 τρύπες. Εσείς διαλέξτε αυτή που σας κουμπώνει στη δεύτερη ή την τρίτη, μετρώντας από μέσα. Κι όταν δεν τη φοράτε, είναι καλύτερα να την κρεμάτε κι όχι να την τυλίγετε, γιατί τότε μπορεί να σπάσει το δέρμα.

 

Διαβάστε ακόμα: Γιατί να προσφέρεις λουλούδια σε μια κυρία; 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top