Η Dirty Laundry συνεργάστηκε με την Bleecker & Love και παρουσίασαν μια Limited Edition Collection από καθημερινά ταξιδιωτικά αξεσουάρ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι καλοκαιρινές διακοπές θα πρέπει να είναι συνώνυμες με τη χαλάρωση, την ανεμελιά και την διασκέδαση. Ωστόσο, ας το παραδεχθούμε, οι εποχές που φεύγαμε για κάποιο νησί πετώντας μέσα σε μια τσάντα δύο μαγιό, δύο μπλούζες και δύο βερμούδες, πέρασαν μαζί με το τέλος των σχολικών μας χρόνων.

Πλέον τα ταξίδια θέλουν ένα κλικ περισσότερη οργάνωση, ώστε να μην τρέχουμε την τελευταία στιγμή. Σε αυτό το πρακτικό ζήτημα έρχεται να δώσει τη  λύση η Dirty Laundry, η οποία συνεργάστηκε με την Bleecker & Love και παρουσίασαν μια Limited Edition Collection από καθημερινά ταξιδιωτικά αξεσουάρ.

Τα προϊόντα της limited collection περιλαμβάνουν αξεσουάρ όπως Weekend Bags, Cross Body Bags, Big Pouches και Small Pouches, διαθέσιμα στις χαρακτηριστικές αποχρώσεις της Dirty Laundry.

Τα προϊόντα της συλλογής συνδυάζουν άψογα τη λειτουργικότητα και το στυλ.

Στη συλλογή κάποιος μπορεί να βρει μικρά και μεγάλα νεσεσέρ και ευρύχωρες τσάντες που συνδυάζουν άψογα τη λειτουργικότητα και το στυλ. Αντικατοπτρίζοντας την αισθητική και των δύο brands, αυτή η συνεργασία συνδυάζει την πρακτικότητα και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της Bleecker & Love με τα άριστης ποιότητας βαμβακερά υφάσματα και της ειδικής επεξεργασίας αγαπημένα vintage χρώματα της Dirty Laundry.

Τα προϊόντα της limited collection περιλαμβάνουν αξεσουάρ όπως Weekend Bags, Cross Body Bags, Big Pouches και Small Pouches, διαθέσιμα στις χαρακτηριστικές αποχρώσεις της Dirty Laundry, όπως Vintage Blue με Lining Lime, Vintage Grey με Lining Grey και Vintage Black με Lining Black.

Στη συλλογή κάποιος μπορεί να βρει από μικρά νεσεσέρ μέχρι ευρύχωρες τσάντες.

Τα ιδιαίτερα χρώματα της συλλογής SS’24, αναδεικνύουν τα genderless σχέδια κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας βαμβακερά υφάσματα.

//Η συλλογή Dirty Laundry x Bleecker & Love είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα Dirty Laundry, στα καταστήματα Dirty Laundry στα Attica και στην επίσημη ιστοσελίδα www.dirty- laundry.gr.

 

Διαβάστε ακόμα: Οι στυλάτοι της εβδομάδας

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top