Η Under Armour σε συνεργασία με τον κορυφαίο Dwayne Johnson εργάστηκαν από κοινού για τη δημιουργία της νέας συλλογής.

Disrupt. Σαν να λέμε: η γλυκιά και ευδόκιμη αναστάτωση που αισθάνεσαι κάθε φορά που ακούς το σώμα σου να πάλλεται εν ώρα προπόνησης. To χρειαζόμαστε. Η καθιστική ζωή μπορεί να μας μετατρέψει σε ληθαργικές υπάρξεις. Το σώμα κινητοποιεί το μυαλό και το ανάποδο.

Ναι χρειαζόμαστε την άσκηση, αλλά επίσης χρειάζεται να είμαστε και κατάλληλα εξοπλισμένοι όταν θα πάμε στο γυμναστήριο. Το τι φοράμε δεν είναι μόνο θέμα στυλ (που κι αυτό παίζει καταλυτικό ρόλο στο πώς αισθανόμαστε και βλέπουμε τον εαυτό μας), αλλά και προστασίας.

H Under Armour θεωρεί πως αυτή η συλλογή είναι η καλύτερη που έχει παρουσιάσει ως τώρα.

Η Under Armour σε συνεργασία με τον κορυφαίο Dwayne Johnson εργάστηκαν από κοινού με μοναδικό γνώμονα να μας δώσουν κορυφαίες επιλογές στην ποιότητα υλικών για την πιο δυνατή μας προπόνηση. Δούλεψαν επί πολλές ώρες και μέρες, εντός και εκτός του «Iron Paradise» – του προσωπικού γυμναστηρίου για τον Dwayne Johnson – για να βγει τελικά το αποτέλεσμα που έχει τίτλο «Project Rock». Μια συλλογή που η Under Armour θεωρεί πως είναι η καλύτερη που έχει παρουσιάσει ως τώρα.

Αν μη τι άλλο ο Dwayne Johnson ξέρει τι θα πει σκληρή προπόνηση.

Μέσα από τη συλλογή του «Disrupt’», ο ‘’The Rock’’ μας παρακινεί να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά με στόχο την επιτυχία. Να σημειωθεί πως η συλλογή είναι διαθέσιμη για τον άνδρα, τη γυναίκα και τον έφηβο και περιλαμβάνει  εφαρμοστά κοντομάνικα μπλουζάκια, μακρυμάνικες μπλούζες, κολάν, sports bra, αξεσουάρ για το γυμναστήριο και το training shoe Project Rock 4.

Αυτή η σειρά ρούχων θα μας εξασφαλίσει τόσο την άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όσο και το απαραίτητο στυλ.

Πρόκειται για μια σειρά ρούχων που θα μας εξασφαλίσει τόσο την άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, στοιχείο άκρως σημαντικό για να βάλουμε τον εαυτό μας στη διαδικασία ακόμη μεγαλύτερης έντασης και επίδοσης, αλλά και ένα στυλ που θα ταιριάζει με την απόφασή μας να κινητοποιήσουμε τον εαυτό μας.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο επίσημο e-shop της Under Armour, στα καταστήματα Under Armour και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

Διαβάστε ακόμα: Project Rock. H συλλογή της Under Armour για όσους «δίνουν πόνο» στην άσκηση.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top