Ο Dwayne Johnson είναι η επιτομή του «εργάτη» στη γυμναστική.

Είναι ο «Rock» του Χόλιγουντ. Ίσως όχι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός των στούντιο, αλλά σίγουρα ένας από τους πιο εργατικούς. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2016 αναδείχθηκε ως πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της Μέκκας του κινηματογράφου. Να είναι μόνο τα μούσκουλά του που κάνουν γκελ; Σίγουρα όχι.

Ο Dwayne Johnson είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Κι άλλοι «γραμμωμένοι» έχουν περάσει από τη μεγάλη οθόνη, αλλά δεν έμειναν. Το ίδιο το σύστημα του απέβαλε αργά ή γρήγορα. Σε αντίθεση με τον Rock που έγινε πραγματικός βράχος. Η παρουσία του στην αναβίωση του Baywatch το αποδεικνύει.

Οι δυσκολίες που πέρασε στα παιδικά του χρόνια ο Dwayne Johnson είναι αυτές που τον πείσμωσαν και τον έκαναν να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Αυτό που παραδέχονται όλοι όσοι τον γνωρίζουν είναι ότι δεν σταματάει να δουλεύει. Αυτό το λεγόμενο «work ethic» είναι μέρος της προσωπικότητάς του. Να σκεφτεί κανείς ότι ξυπνάει καθημερινά στις 4 τα ξημερώματα και κάνει ανελλιπώς έξι ημέρες την εβδομάδα προπόνηση στο γυμναστήριο.

Aπό τη νέα συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει το κορυφαίο training παπούτσι, το Project Rock 4 που θα το βρείτε  σε καινούργιους χρωματισμούς.

Οι δυσκολίες που πέρασε στα παιδικά του χρόνια είναι αυτές που τον πείσμωσαν και τον έκαναν να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Επιπλέον, είναι ένας άνθρωπος που μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη πάνω σ’ αυτό το θέμα που παραμένει ακόμη ταμπού.

Να, λοιπόν, γιατί η Under Armour τον επέλεξε να είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα της καμπάνια «The Only Way Is Through» (το βασικό μότο της καμπάνιας), σημειώνοντας έτσι όπως μόνο με τη σκληρή δουλειά κατακτάει κανείς τους στόχους του και τίποτα δεν μοιάζει απίθανο.

Με σκληρή δουλειά και κατάλληλο εξοπλισμό όλα γίνονται.

Η νέα PROJECT ROCK συλλογή «STRENGTH IS A STATE OF MIND» δεν είναι απλά ένα όνομα ή ένα logo. Είναι ο εξοπλισμός που μας στηρίζει στις σκληρές προπονήσεις μας και μας βοηθά να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στον δρόμο μας. Αλλωστε, καμία άλλη δραστηριότητα δεν θα φέρνει τόσο κοντά στα όριά μας (και την υπέρβασή τους) από τη σωματική άσκηση.

Η συλλογή στηρίζεται κυρίως στην πρωτοποριακή τεχνολογία της Under Armour, το UA Charged Cotton, μια τεχνολογία που ενσωματώνει νήματα από βαμβάκι Pima, που υφίστανται ειδική επεξεργασία αδιαβροχοποίησης. Το UA Charged Cotton σχηματίζεται από την ύφανση δύο νημάτων. Η υγρασία διανέμεται σε ευρύτερη περιοχή, επιτρέποντας ταχύτερη εξάτμιση από το συμβατικό βαμβάκι. Έτσι, στεγνώνει έως και πέντε φορές πιο γρήγορα.

Αυτή η συλλογή απευθύνεται σε όσους έχουν μάθει να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους.

Φυσικά από τη νέα συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει το κορυφαίο training παπούτσι, το Project Rock 4 που θα το βρείτε  σε καινούργιους χρωματισμούς. Είναι βασισμένο πάνω στην αφρώδη τεχνολογία UA HOVR™ δίνοντας την απόλυτη αίσθηση μηδενικής βαρύτητας και επιστροφή ενέργειας που χρειάζεται ένας αθλητής. Επιτρέπει έτσι άνετη στήριξη και εκρηκτικές απογειώσεις. Διαθέτει επίσης τεχνολογία UA TriBase ™, όπου εκτός από την παροχή μια επίπεδης και σταθερής βάσης, τρεις ζώνες ευελιξίας επιτρέπουν στο πόδι να κινείται φυσικά.

To Project Rock 4 επιτρέπει άνετη στήριξη και εκρηκτικές απογειώσεις.

Αυτή η συλλογή απευθύνεται σε όσους έχουν μάθει να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους. Οπως λέει και ο Dwayne Johnson: «Είναι μια βασική πεποίθηση ότι δεν με νοιάζει τι χρώμα είμαι, πόσο χρονών είμαι, από πού προέρχομαι ή τι κάνω για να ζήσω. Το μόνο που με νοιάζει είναι ο εαυτός μου, η πεποίθηση ότι ανεξάρτητα από τις πιθανότητες, μπορώ να ξεπεράσω και να επιτύχω τα πάντα».

Ακούγεται απλό; Διαβάστε και την κατακλείδα του «Βράχου»: «Όλα ξεκινούν από τις θυσίες που είσαι πρόθυμος να κάνεις!».

 

Διαβάστε ακόμα: UA Flow Velociti Wind. Tο running παπούτσι της νέας εποχής.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top