Σε έναν μοναδικής διαύγειας και αισθητικής χώρο πίσω από το Πάντειο πανεπιστήμιο. Σε μια περιοχή με χαμηλά σπίτια, συνεργεία, και τη βουή της Συγγρού στο βάθος.

  Ο Guy Στεφάνου σε νέες «περιπέτειες». Ο πολυπράγμων σκηνογράφος, σκηνοθέτης, designer και το σοφιστικέ «επιπλάδικο» D.MOD, έρχονται ξανά να μας παρουσιάσουν τις νέες δημιουργίες τους. Αλλωστε, η αντίστοιχη  εκδήλωση που είχαν κάνει τον Δεκέμβριο που μας πέρασε μάς είχε προϊδεάσει για το τι θα επακολουθούσε.

  Είναι αξιοσημείωτο πως αυτή η συνάντηση των δημιουργών της D.MOD με τους ανθρώπους που τους στηρίζουν δεν έχει σκοπό να είναι περιορισμένη ούτε υποταγμένη στην τυχαιότητα. Αντιθέτως, σκοπός είναι να αποκτήσει περιοδική μορφή. Που σημαίνει: ανά δύο μήνες θα γίνονται τέτοιου είδους ομαδικές «ζυμώσεις» και θα αναπτύσσεται ένας ουσιαστικός «διάλογος». Γι’ αυτό και το επόμενο πάρτι έχει ήδη κανονιστεί για τις 4 Απριλίου.

  Οσο για το πάρτι αυτού του Σαββάτου, κρατήστε κι αυτό: όπως συνηθίζεται στις εκδηλώσεις της D.MOD τα πρωτότυπα μοντέλα θα χαριστούν σε τρεις τυχερούς! Ποιανού το χαρτάκι θα βγει μέσα από το καπέλο;

  Ο Guy Στεφάνου επί τω έργω.

  O Στεφάνου είναι απόλυτα προσηλωμένος στις λιτές γραμμές, ενώ τα δημιουργήματά του έχουν πάντα έναν πολυμορφικό χαρακτήρα.  Το εναλλακτικό brand της D.MOD, άλλωστε, που σημαίνει design modules, γι’ αυτό το λόγο φτιάχτηκε: για να μεταφέρει τη δημιουργική τρέλα της ομάδας σε αντικείμενα που έχουν καθημερινή χρηστική αξία, αλλά καταφέρνουν να ξεπερνούν τη στείρα καθημερινότητα. Ένα ελληνικό brand που κατάφερε να σπάσει τα καθιερωμένα.

  Στη D.MOD αγαπούν τη φύση του κόντρα πλακέ και τα υλικά είναι η βασική πηγή της έμπνευσή τους. Έχουμε να κάνουμε κυρίως με βιομηχανικά υλικά, μίνιμαλ σχεδιασμό με ρετρό αναφορές που δημιουργούν μια απόλυτα σύγχρονη αισθητική. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι στην πόλη.

  Οι ηθοποιοί Ελισσαίος Βλάχος και Γιάννης Σαρακατσάνης θα μας συστήσουν τα νέα «πρωτότυπα» σχέδια του Guy Στεφάνου με ντελιριακό χιούμορ.

  To πάρτι που είχε γίνει τον Δεκέμβριο που μας πέρασε είχε δείξει το ζωηρό ενδιαφέρον του κόσμου για τις πρωτότυπες δημιουργίες του Guy Στεφάνου.

  Αυτό το Σάββατο (8/2) στις 8 μ.μ., ο Guy θα μας θέσει ένα ερώτημα του οποίου η απάντηση δεν είναι αυταπόδεικτη μοναχά για όσους δεν τον έχουν γνωρίσει. Αλήθεια: «πώς το βίωμα γίνεται design και η ύλη εμπειρία;».

  Προσερχόμενοι το Σάββατο στο ατελιέ / showroom της D.MOD και γνωρίζοντας τον ιδιοσυγκρασιακό Guy θα αντιληφθείτε ότι όλα του τα βιώματα (όπως η σκηνογραφία στην Επίδαυρο ή η σκηνοθεσία παιδικών παραστάσεων) και η κοσμοθεωρία του (φτιάχνω πράγματα με τα χέρια μου, άρα υπάρχω) παίρνουν μορφή στις δημιουργίες του. Και ότι η ύλη από μόνη της, όταν αποκτά σχήμα και λειτουργικότητα D.MOD και μπαίνει στην καθημερινότητα του χρήστη / φίλου / πελάτη / εραστή του ωραίου και του ευρηματικού, γίνεται -τι άλλο;- εμπειρία.

  Σας μπερδέψαμε; Επισκεφτείτε τη D.MOD για ένα κρασί, θαυμάστε τα νέα σχέδια, απολαύστε live μουσική και και όλα θα αποκτήσουν σαφήνεια, όπως σε μια θεατρική παράσταση.

  Το μουσικό σχήμα Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators Trio, θα σκορπίσει rock ‘n’ roll ήχους. Εκλεκτός καλεσμένος ο Θάνος Δασκαλόπουλος στις κλακέτες και το body percussion.

  Σ’ αυτά τα νέα «πρωτότυπα» φωτιστικά του Guy Στεφάνου, το οικείο έρχεται να φωτίσει και τις πιο σκοτεινές γωνιές ενός σαλονιού.

  Αυτό το Σάββατο θα έρθουμε σε επαφή με τα νέα «πρωτότυπα» σχέδια του Guy Στεφάνου. Κάπως έτσι, θα ανακαλύψουμε τις «ιστορίες» που κρύβουν και θα μπορούμε να τα αποκτήσουμε για να μεταφέρουμε και στον δικό μας χώρο κάποιο αντικείμενο  με ευανάγνωστο στυλ και ηθικές πρακτικές κατασκευής.

  Η συνάντηση του Σαββάτου θα είναι ένα καλλιτεχνικό πάρτι όπου το design θα συναντήσει το θέατρο και τη μουσική. Θα είναι μια ακόμη συνάθροιση «σαν στο σπίτι σας». Οι ηθοποιοί Ελισσαίος Βλάχος και Γιάννης Σαρακατσάνης θα μας συστήσουν τα νέα «πρωτότυπα» σχέδια του Guy Στεφάνου με το δικό τους ντελιριακό τρόπο, ενώ το μουσικό σχήμα Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators Trio, σε μια ειδική εμφάνιση στην πυρηνική του σύνθεση, θα σκορπίσει rock ‘n’ roll ήχους. Εκλεκτός καλεσμένος ο Θάνος Δασκαλόπουλος που θα… περφορμάρει κλακέτες και body percussion. Πότε είδατε και ακούσατε κλακέτες για τελευταία φορά;

  Στη D.MOD αγαπούν τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.

  Επιδαπέδια φωτιστικά ή άλλα που μπορούμε να τοποθετήσουμε στο γραφείο και σε κάποια τραπέζι. Σαν να λέμε: τα απαραίτητα στοιχεία φωτισμού που δημιουργούν μια θεατρική αισθητική και μεταφέρουν ένα ιδιαίτερο φωτισμό στο χώρο. Τα δύο εξ αυτών (το Li.Mod.Pos.T και το Li.Mod.Por.T) συνδυάζονται με τη σειρά καπέλων Li.Mod.Sha.De,  την οποία η ομάδα του D.MOD δημιούργησε για να παράγουν ακριβώς την ατμόσφαιρα που θέλουμε στο χώρο.

  Σ’ αυτά τα νέα «πρωτότυπα» φωτιστικά του Guy Στεφάνου, το οικείο έρχεται να φωτίσει κάθε γωνιά ενός σπιτιού.

   

  //D.Mod, Αριστοτέλους 23, Καλλιθέα, 210 9222505

   

  Δείτε εδώ την προηγούμενη «πρεμιέρα» για τα φωτιστικά του D.MOD.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top