Το νέο ρολόι της REC, το 901, έχει εμπνευστεί, αλλά και κατασκευαστεί από υλικά διαφορετικών Porsche 911.

  Τι κι αν μετράει μόλις 4 χρόνια ζωής; Η REC Watches έχει καταφέρει να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά της και να αποκτήσει ένα φανατικό κοινό με τις δημιουργίες της. Λογικό, καθώς κατάφερε να συνδυάσει την τεχνογνωσία της για τα ρολόγια με το πάθος της για τα αυτοκίνητα.

  Από το 2013 η REC έχει παρουσιάσει διάφορα project, όπως τα ρολόγια που έχουν εμπνευστεί από το Mini Cooper και τη Ford Mustang. Και τώρα ήρθε η σειρά ενός ακόμα ιστορικού τετράτροχου: της Porsche 911.

  Μάλιστα, κάθε ρολόι είναι μοναδικό, καθώς για την κατασκευή τους έχουν χρησιμοποιηθεί διαφορετικά υλικά από διάφορες Porsche 911.

  Το νέο ρολόι της REC, το 901, έχει εμπνευστεί, αλλά και κατασκευαστεί από υλικά του κλασικού αυτοκινήτου της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Μάλιστα, κάθε ρολόι είναι μοναδικό, καθώς για την κατασκευή τους έχουν χρησιμοποιηθεί διαφορετικά υλικά από διάφορες Porsche 911.

  Η «Story Card» που συνοδεύει το κάθε ρολόι και εξηγεί στον ιδιοκτήτη του ποια υλικά χρησιμοποιήθηκαν και ποια ήταν η ιστορία πίσω από την συγκεκριμένη Porsche.

  Κερασάκι στην τούρτα; Η «Story Card» που συνοδεύει το κάθε ρολόι και εξηγεί στον ιδιοκτήτη του ποια υλικά χρησιμοποιήθηκαν και ποια ήταν η ιστορία πίσω από την συγκεκριμένη Porsche.

  //Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ.

   

  Διαβάστε ακόμα: 5 από τα πιο όμορφα ρολόγια της Έκθεσης της Βασιλείας

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top