Φορώντας τα X ULTRA 4 καμία πλαγιά ή βουνό δεν είναι απόρθητα.

Όχι άλλο κλείσιμο στο σπίτι. Όχι άλλη «πεζοπορία» μεταξύ των δωματίων του σπιτιού μας. Τώρα πια μπορούμε να απολαύσουμε τη φύση. Σε λίγο ξεκινούν οι θερινές διακοπές μας. Μας περιμένουν ονειρικές διαδρομές σε βουνά, απόκρημνες πλαγιές, αλλά και καταβάσεις σε απρόσιτες παραλίες. Αυτό που χρειαζόμαστε, δηλαδή, για να αναπνεύσουμε ζωογόνο αέρα, να γευτούμε τον ήλιο σε κάθε πόρο του δέρματός μας και να αισθανθούμε -πραγματικά- ελεύθεροι.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε την ασφάλεια και την άνεση στο περπάτημα. Αν τραυματιστούμε ή αν τα παπούτσια μας αποδειχθούν ισχνοί σύμμαχοι, η χαρά θα έχει πάει… περίπατο. Η Salomon είναι η κατεξοχήν μάρκα που έχει δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα αθλητικών παπουτσιών που ταιριάζουν «γάντι» με τις εξερευνήσεις μας στην ύπαιθρο. Επομένως, αν θέλουμε να βολτάρουμε απρόσκοπτα και να μην φοβόμαστε ότι τα παπούτσια μας δεν θα μας «πάνε», τότε αξίζει να σκεφτούμε κάποιο από τα μοντέλα της Salomon.

Το X Ultra 4 GTX® προσφέρει σταθερότητα, πρόσφυση και αδιάβροχη προστασία που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευκίνητοι σε απόκρημνα και ανώμαλα εδάφη.

Το X Ultra 4 GTX® είναι ένα υβριδικό παπούτσι πεζοπορίας που δανείζεται την αντοχή του από την τεχνολογία των παπουτσιών για trail running (τρέξιμο βουνού). Είναι το αποτέλεσμα εμβριθών μελετών με στόχο την εξασφάλιση καλύτερης σταθερότητας για την πρόληψη τραυματισμών στον αστράγαλο και όχι μόνο.

Ομορφο στην όψη, ουσιαστικό στον τομέα της ασφάλειας.

Ας μην το προσπερνάμε: οι έρευνες δείχνουν ότι το 80% των τραυματισμών πεζοπορίας είναι διαστρέμματα αστραγάλου και το 95% αυτών είναι εξωτερικά διαστρέμματα αστραγάλου. Η Salomon έδωσε σημασία στα πορίσματα αυτών των ερευνών και εντόπισε βασικές περιοχές του ποδιού που χρειάζονταν προστασία. Με αυτά τα δεδομένα επανασχεδίασε το X Ultra 4 για να βοηθήσει στην προστασία μας από τους τραυματισμούς.

Το X Ultra 4 GTX® είναι τόσο ελαφρύ και ευέλικτο όσο ένα παπούτσι trail-running, αλλά με όλη τη σταθερότητα, την πρόσφυση και την αδιάβροχη προστασία που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευκίνητοι σε απόκρημνα και ανώμαλα εδάφη.

Το X Ultra 4 GTX® είναι τόσο ελαφρύ και ευέλικτο όσο ένα παπούτσι trail-running.

Επίσης, είναι εξοπλισμένο με ένα νέο ADV-C Chassis, ένα «σασί» δηλαδή που εστιάζει στις αρθρώσεις στο εξωτερικό μέρος του ποδιού για να βελτιστοποιήσει τη σταθερότητα, χωρίς να περιορίζει την κινητικότητά μας. Το αποτέλεσμα είναι ένα παπούτσι με μεγαλύτερη προστασία χωρίς να διακυβεύεται η ελευθερία κινήσεων.

Επιπλέον, η εξωτερική σόλα Contagrip® MA γαντζώνεται στο έδαφος ακόμα και όταν είναι ολισθηρό, δίνοντάς μας περισσότερο έλεγχο, ειδικά σε κατηφόρες. Επίσης, το «κολάρο» και η γλώσσα του παπουτσιού έχουν κατασκευαστεί από μαλακό τεχνολογικό υλικό για να μας προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Το X Ultra 4 διατίθεται σε χαμηλές και μεσαίες εκδόσεις (αναλόγως αν προτιμάτε τα χαμηλά παπούτσια ή τα μποτάκια που αγκαλιάζουν πιο ψηλά το πόδι σας) και σε εκδόσεις GORE-TEX® (για αδιαβροχοποίηση) και μη.

 

//Κεντρική διάθεση: Shop & Trade

 

Διαβάστε ακόμα: Alphacross Blast GTX – το αθλητικό παπούτσι παντός καιρού.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top