Η νέα κολεξιόν της SALT. έχει εμπνευστεί από τη φύση και κρύβει μέσα της την διαχρονική απλότητα του στυλ.

  Ζούμε σε γρήγορους ρυθμούς – και αυτοί οι ρυθμοί έχουν παρασύρει μαζί τους σχεδόν τα πάντα: από την ενημέρωση μέχρι και το στυλ μας. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν υποκύπτουν σε αυτούς τους «κανόνες» της μόδας, γιατί απλούστατα είναι πάντα μόδα. Και αυτό το «απλούστατα» παίζει μεγάλο ρόλο στην διαχρονικότητά τους.

  Άλλωστε, όπως είχε ειπωθεί το μακρινό 1923 «η απλότητα είναι η κεντρική ιδέα όλης της αληθινής κομψότητας». Σήμερα, για τους περισσότερους ανθρώπους τα παραπάνω λόγια της Coco Chanel μπορεί να μοιάζουν υπερβολικά. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνδέσει την απλότητα με το εύκολο. Όμως αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος. Διότι, τις περισσότερες φορές, η επίτευξη του απλού (και ωραίου) είναι και η πιο δύσκολη. Για αυτό και κρύβει μέσα του όλη τη μαγεία της κομψότητας.

  Οι polarized φακοί υψηλής ευκρίνειας Zeiss που χρησιμοποιεί η SALT. απογειώνει και να διασφαλίζει την ποιότητα των οπτικών.

  Όπως συμβαίνει με την premium basics σειρά των οπτικών SALT., που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να εξασφαλίσει μια διαχρονική αισθητική. Συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το απλό και το πολύπλοκο, τα γυαλιά SALT. αποτελούν την αποθέωση του μινιμαλισμού, χωρίς ωστόσο σε κανένα σημείο να χάνετε η προσοχή στην λεπτομέρεια και στην ακρίβεια.

  Ωστόσο μεγάλο ρόλο σε αυτό όμως είχε και η πηγή έμπνευσης της ανοιξιάτικης / καλοκαιρινής κολεξιόν της SALT.: η φύση. Το νερό, η γη, ο αέρας και η ένωσή τους, αποτέλεσαν τα στοιχεία εκείνα που «γέννησαν» αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό του casual και του κλασικού.

  Ο χειροποίητος σκελετός των γυαλιών SALT. είναι κατασκευασμένος από ιαπωνικό τιτάνιο.

  Στοιχεία που φαίνονται και στον χειροποίητο σκελετό τους, κατασκευασμένος από ιαπωνικό τιτάνιο, με τις μικρές λεπτομέρειες να κάνουν τη διαφορά. Ενώ οι polarized φακοί υψηλής ευκρίνειας Zeiss που χρησιμοποιεί η SALT. απογειώνει και να διασφαλίζει την ποιότητα των οπτικών.

   

  Διαβάστε ακόμα: Τι στην ευχή σημαίνει αυτό το smart casual που βάζουν στις προσκλήσεις;

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top