Αυτή είναι η old school λογική της Samsung για τα κινητά.

Τα τελευταία χρόνια το να σκεφτούμε τη ζωή μας χωρίς το smartphone ως προέκταση του χεριού μας, μοιάζει από δύσκολο έως αδύνατο. Τα πολυεργαλεία-gadgets των τεχνολογικών κολοσσών όχι απλά έχουν μπει στη ζωή μας, αλλά αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό δεν θα δυσκολευτούν σύντομα να αντικαταστήσουν μέχρι και τους υπολογιστές.

Ωστόσο, πάντα θα υπάρχει εκεί έξω η νοσταλγία για το παρελθόν. Αυτή την vintage-mania την ζούμε για τα καλά εδώ και μια 7ετια – από το στυλ και την επιστροφή στα ρούχα των πατεράδων μας μέχρι τη μουσική και τη μανία με τα βινύλια. Και τώρα ήρθε να «χτυπήσει» και τον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας.

Σχεδιαστικά θυμίζει πολύ το Motorola Razr, καθώς είναι ένα κινητό με πορτάκι και αρκετά minimal design.

Μετά από την επιστροφή του Nokia 3310, η Samsung αποφάσισε και αυτή να παρουσιάσει ένα τύπου old school κινητό. Το Galaxy Folder 2 σχεδιαστικά θυμίζει πολύ το Motorola Razr (πόσο μπροστά από την εποχή του έμοιαζε το 2004), καθώς είναι ένα κινητό με πορτάκι και αρκετά minimal design.

Επιστροφή στο πληκτρολόγιο; Γιατί όχι.

Το Galaxy Folder 2 διαθέτει 2GB μνήμης RAM, ένα επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 1.4GHz, αφαιρούμενη μπαταρία στα 1.950mAh, μια υποδοχή microSD, οθόνη 96,6mm και φυσικά πληκτρολόγιο.

Η Samsung ακόμα δεν έχει ανακοινώσει σε ποιες αγορές σκέφτεται το Galaxy Folder 2 να είναι διαθέσιμο, ωστόσο οι ειδικοί υπολογίζουν η τιμή του θα κυμαίνεται στα 250 ευρώ.

 

Διαβάστε ακόμα: Πέντε κινητά για όσους συνεχίζουν να αντιστέκονται στο iPhone 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top