gear-fit2_style02_l

Τα Gear Fit2 και Gear IconX έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα στη γυμναστική.

Δεν είναι μυστικό πως τα τελευταία χρόνια η γυμναστική έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, καθώς η ζωή μας τρέχει με ρυθμούς που η άσκηση έχει καταστεί σχεδόν υποχρεωτική, τόσο για να ανταπεξέλθουμε, όσο και για να μην… τρελαθούμε.

Η γυμναστική είναι κάτι παραπάνω από μόδα. Και αυτήν την περίοδο, με το άγχος και την ανασφάλεια να κατακλύζει τους περισσότερους, μοιάζει πιο απαραίτητη από ποτέ.

Γι’ αυτόν το λόγο η Samsung παρουσίασε δύο νέα gadgets, τα Gear Fit2 και Gear IconX, τα οποία στοχεύουν να γίνουν οι καλύτεροί σας «συναθλητές» και απαραίτητα fitness αξεσουάρ. Καταγράφοντας τα καθημερινά βήματα, οργανώνοντας και συντονίζοντας το προπονητικό σας πρόγραμμα, ακόμα και συντροφεύοντάς σας στην τόσο προσωπική στιγμή του διαλογισμού (meditation).

_VAL3487

Το Gear Fit2 παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό σας, τα επίπεδα του άγχους και τις συνήθειες του ύπνου σας.

Gear Fit2

Είναι το gadget που θέλει να βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση. Το Gear Fit2 μπορεί να παρακολουθεί όχι μόνο τον καρδιακό ρυθμό σας, αλλά και τα επίπεδα του άγχους και τις συνήθειες του ύπνου σας.

Διαθέτει Super AMOLED κυρτή και έγχρωμη οθόνη αφής 1,5 ιντσών (μπορείς δηλαδή να “σκρολάρεις”), για εύκολη παρακολούθηση των προγραμμάτων fitness, ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε και να απαντάτε σε ειδοποιήσεις γραπτών μηνυμάτων, αφήνοντας για λίγο το smartphone στην άκρη.

Ακόμα, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και αισθητήρα HRM, για την ακριβή καταγραφή των δεδομένων των δραστηριοτήτων που ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής. Έτσι μπορεί να μετρήσει πόσες σκάλες ανεβήκατε αλλά και πόσα squat κάνατε στο γυμναστήριο.

_VAL3495

Τα Gear IconX έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα δεδομένα της φυσικής σας κατάστασης.

Gear IconX

Με μια πρώτη ματιά μοιάζουν με ασύρματα ακουστικά ψείρες. Και αυτό είναι, με μια σημαντική διαφορά όμως: Τα Gear IconX έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα δεδομένα της φυσικής σας κατάστασης. Ενεργοποιούνται απλά με την τοποθέτησή τους στα αφτιά σας και διαθέτουν φωνητικές πληροφορίες σχετικά με την πρόοδό σας στην προπόνηση, χωρίς να χρειάζεται να έχετε μαζί σας το κινητό.

Παράλληλα, λειτουργούν και ως mp3 player, καθώς αποθηκεύουν έως και 1.000 κομμάτια, για να ακούτε μουσική ενώ γυμνάζεστε.

Τέλος, συνδυασμένα με το κατάλληλο app από το play store, υποβοηθούν διακριτικά τη στιγμή του διαλογισμού, κατευθύνοντάς σας στο “εσωτερικό ταξίδι” χωρίς τις περισπάσεις των καλωδίων ή άλλων ειδοποιήσεων.

 

 

Διαβάστε ακόμα – Nespresso Prodigio: Καφές στο λεπτό μέσω bluetooth

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top