Η νέα κλινική της Seneca είναι η πιο υπερσύγχρονη της Ευρώπης.

Ενα από τα μεγάλα ανδρικά άγχη: τι γίνεται αν αρχίσεις να βλέπεις τα μαλλιά σου να πέφτουν; Τι γίνεται αν αρχίσεις να βλέπεις την αραίωση στο κεφάλι σου να προχωράει σε γεωμετρική πρόοδο; Είναι σοβαρό το θέμα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν χάσει την αυτοεκτίμησή τους αντικρίζοντας την εικόνα τους στον καθρέφτη και βλέποντας πως η εφηβική τους κόμη έχει χαθεί ανεπιστρεπτί.

Περούκες ή περουκίνια δεν είναι λύσεις που μπορούν να μας καλύψουν. Όσο για το στυλ «γλόμπος», μπορεί για κάποιους να είναι ένας εύσχημος τρόπος να δείξουν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αφαιρέσουν κάθε τρίχα από πάνω τους (καλύτερα καθόλου από λίγες), εντούτοις οι περισσότεροι θα ήθελαν να επιστρέψουν στο προηγούμενο… status quo του τριχωτού της κεφαλής τους. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από προφάσεις: ένα κεφάλι με πλούσιο μαλλί έχει άλλη χάρη.

Η Seneca Medical Group στοχεύει στα προβλήματα του τριχωτού σε κεφάλι, γένια και φρύδια.

Στις μέρες μας οι προσφερόμενες λύσεις για μεταμόσχευση/εμφύτευση μαλλιών είναι πολλές. Το πλήθος των επιλογών, όμως, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξασφαλισμένο. Αν, πάντως, ψάχνουμε δοκιμασμένη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης, τότε μπορούμε να επισκεφτούμε τη Seneca Medical Group.

Ο Όμιλος διαθέτει μια ολοκαίνουργια και υπερσύγχρονη κλινική της Αθήνας, στον Πύργο των Αθηνών. Μια ακόμη στην Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη και δύο στη Σκωτία, σε Εδιμβούργο και Γλασκώβη.

Βασική καινοτομία της Seneca είναι η εφαρμογή του Total Care.

Τι είναι η TotalCare προσέγγιση της Seneca; 

Βασική καινοτομία της Seneca είναι η εφαρμογή του Total Care. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης που επιτρέπει την εξατομικευμένη αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης. Όποιος απευθυνθεί στη Seneca Medical Group ξέρει πως θα έχει στη διάθεση του τις πλέον προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους και υποστήριξη από ειδικούς που θα του προτείνουν λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του, σε προσιτό κόστος.

Το 67% των ανδρών και γυναικών που υποβάλλονται σε θεραπεία για την τριχόπτωση δεν έχουν λάβει πριν σωστή διάγνωση για την περίπτωση τους.

Από την πλήρη καταγραφή του ιστορικού του μέχρι την εις βάθος εξέταση και τον διαγνωστικό έλεγχο στο τριχωτό της κεφαλής -με τη χρήση των πλέον σύγχρονων ψηφιακών προγραμμάτων –  έως τις μεθόδους θεραπείας ή την πιθανότητα μεταμόσχευσης, σε κάθε βήμα ο πελάτης συνεργάζεται με εξειδικευμένο προσωπικό. Αν σκεφτεί κανείς πως το 67% των ανδρών και γυναικών που υποβάλλονται σε θεραπεία για την τριχόπτωση δεν έχουν λάβει πριν σωστή διάγνωση για την περίπτωση τους γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικός είναι o έγκαιρος και ακριβής εντοπισμός του προβλήματος.

Στη Seneca εφαρμόζεται αποκλειστικά η μέθοδος Direct FUE.

Μεταμόσχευση με τη μέθοδο Direct FUE

Ακόμα και σήμερα δυστυχώς εφαρμόζεται σε μεταμοσχεύσεις μαλλιών η μέθοδος FUT (strip). Στη συγκεκριμένη μέθοδο κόβεται με νυστέρι μια λωρίδα από το πίσω μέρος από το τριχωτό του κεφαλιού, το οποίο στη συνέχεια τεμαχίζεται και αφού έχουν δημιουργηθεί μεγάλες τρύπες στην πάσχουσα περιοχή, εμφυτεύεται εκεί. Το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη ουλή στο πίσω μέρος του κεφαλιού ενώ τα μοσχεύματα, έχουν μικρότερο ποσοστό επιβίωσης.

Στη μέθοδο Direct FUE, κάθε τριχοθυλάκιο τοποθετείται ξεχωριστά στην πάσχουσα περιοχή με το Implanter, ένα ειδικό εργαλείο.

Στη Seneca εφαρμόζεται αποκλειστικά η μέθοδος Direct FUE που είναι η αρτιότερη μέθοδος για καλύτερο αποτέλεσμα. Η Direct FUE είναι εξέλιξη της «παραδοσιακής» FUE. Στην παραδοσιακή τεχνική FUE τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται δημιουργώντας τρύπες-υποδοχές στην λήπτρια περιοχή και τοποθετούνται με λαβίδες, κάτι που επιτρέπει μικρό έλεγχο στο χειρισμό. Αυτό οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα που μοιάζει κάπως αφύσικο.

Ο ασθενής επιστρέφει σπίτι του σε λίγες ώρες, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να έχει ξυρίσει το κεφάλι του για την επέμβαση,

Αντιθέτως, στην Direct FUE, κάθε τριχοθυλάκιο τοποθετείται ξεχωριστά στην πάσχουσα περιοχή με το Implanter, ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο που επιτρέπει στον γιατρό να ελέγχει το βάθος, την κατεύθυνση και τη γωνία τοποθέτησης του κάθε τρίχας.

Έτσι εξασφαλίζεται ένα αποτέλεσμα με να πυκνά μαλλιά και φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς τομές ή οπές υποδοχής. Ο ασθενής επιστρέφει σπίτι του σε λίγες ώρες, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να έχει ξυρίσει το κεφάλι του για την επέμβαση, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για επιπλοκές μετά την μεταμόσχευση και σίγουρος για το αποτέλεσμα. Η ανάπτυξη των νέων μαλλιών του ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες και ολοκληρώνεται σε 8 έως 12 μήνες.

Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ως τέτοια αντιμετωπίζεται στις κλινικές της Seneca Medical Group.

 

//Seneca Medical Group:

Αθήνα: Μεσογείων 2, Πύργος Αθηνών B’ Κτίριο, Ισόγειο, Αμπελόκηποι, +30 210 6108 022, [email protected]
Θεσσαλονίκη: Αγίας Σοφίας 37 (2ος Όροφος), Θεσσαλονίκη, +30 2310 224693, [email protected]

 

Διαβάστε ακόμα: Ανδρικές κοτσίδες. Βγάλε τον Βίκινγκ που κρύβεις μέσα σου.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top