50shades2

Το δέσιμο των ματιών είναι ένα από τα πιο κλασικά ερωτικά παιχνίδια. (Φωτογραφία από τη ταινία 50 shades of grey)

Πέτσος μπλε που έλεγε παλιά κι ο Καιρός στην Ελευθεροτυπία, αλλά μερικά απ’ αυτά δουλεύουνε.

Δέστε της τα μάτια

Η Μαριλή ήταν ντροπαλή. Έτσι μού’ ρθε η ιδέα. Την ώρα των προκαταρκτικών αρπάζω το φουλάρι (Hermès) που δήθεν ανέμελα είχα αφήσει στη άκρη του κρεβατιού και της το δένω σε στυλ Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Μετά της δίνω κι ένα δεύτερο (Armani) πού ‘χα πεταμένο σε μια καρέκλα για να κάνει το ίδιο σε μένα, παριστάνοντας τον στιλάτο Ζορό.

Η αμηχανία παρήλθε τάχιστα και του δώσαμε να καταλάβει. Δυνατό. Την επόμενη φορά, το φουλάρι το έφερε εκείνη (Δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος απ’ την ποιότητα του υφάσματος).

380420f5bd52d8d054913b98ffa7c7c1

Μερικές εκπλήξεις είναι ικανές να προκαλέσουν. (Φωτογραφία: The sensual eye)

Αιδοιολειξία-έκπληξη

Ενδείκνυται για πρωινές ώρες. Όταν η Ιλεάνα κοιμάται, ψοφάω να χώνομαι κάτω από τα σεντόνια και να φτάνω στον αφαλό της. Μετά προχωράω σε χάδια όλο και πιο κατωφερή. Τότε αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν το ψάρι που πιάστηκε σε δίχτυα.

Λατρεύω τη στιγμή που έρχεται σε οργασμό μισοκοιμισμένη.

To ξύρισμα του εφηβαίου

Δεν το είχα φανταστεί, αλλά το διαπίστωσα μετά την τελευταία εγχείρηση. Στην αρχή, μόλις το είδε, η Άννα αισθάνθηκε κάπως αμήχανη. Αλλά σε χρόνο dt ήρθε και κάθισε πάνω μου. Εκτίμησα πολύ την ισχύ του πελβικού της συστήματος.

Ωστόσο, δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις και συνέχεια. Η τριχούλες ξαναβγαίνουν γρήγορα και το πράγμα τσιμπάει για τα καλά επί μια βδομάδα τουλάχιστον.

Χαϊδέψτε το κορμί της μ’ ένα πινέλο. Κατά προτίμηση, από κάστορα ή αυτό που χρησιμοποιεί για να βάφεται.

Να εξομολογείστε τις φαντασιώσεις σας

Απαιτείται μια αφηγηματική ικανότητα. Σκοπός; Να ερεθίζει εναλλάξ ο ένας τον άλλο σε ασυγκράτητο σημείο με ιστορίες. Οι ακατονόμαστες σκηνές είναι προτιμητέες.

Το πρότεινα στη Τζούλη. Τελικά, η Τζούλη έχει μεγάλο ταλέντο με τις λέξεις και πλούσιο λεξιλόγιο. Πέρασα καλύτερα απ’ ό,τι στον Ιανό.

1406225594164.cached

Οι φαντασιώσεις είναι το αλατοπίπερο της ερωτικής σχέσης. (Φωτογραφία από τη ταινία 50 shades of grey)

Χαϊδέψτε το κορμί της μ’ ένα πινέλο

Κατά προτίμηση, από κάστορα ή αυτό που χρησιμοποιεί για να βάφεται. Μ’ αρέσει να το κάνω με τις ώρες. Και της Λένιας το ίδιο.

Ιδίως όταν ξεχνιέμαι στο στήθος της.

Κορώνα ή γράμματα

Για να εκπλήξω τη Χριστίνα, επινόησα αυτό το παιχνίδι που παίζεται με ένα νόμισμα. Προτιμήστε ένα του ενός ευρώ, γιατί το δίευρω βγάζει τις περισσότερες φορές το ίδιο αποτέλεσμα. Η Νεφέλη προτιμούσε την κορώνα, γιατί μπορούσε να μου κάνει ότι της κατέβαινε. Η Αριάδνη προτιμούσε το Trivial Pursuit. Έδινα πάντα λάθος απαντήσεις, ώστε να είμαι στο έλεός της.

Το παιχνίδι το παίζουμε συχνά. Πάντα καταλήγει σ’ ένα άλλο: Το “Πάρτα όλα”.

Όλ’ αυτά είναι βέβαια, κάποιες ελάχιστες ιδέες. Μπορείτε να τις συμπληρώσετε με ανδρικό στριπτίζ, έρωτα μπροστά στον καθρέφτη, δέσιμο, στριγκάκια με σοκολατάκια του Παρλιάρου, φωσφορίζοντα προφυλακτικά, έρωτα κάτω από καυτό ντους, συνοδευτικά dildos, πολύωρο γλύψιμο των οπισθίων ή να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο ως τεράστιο δονητή. Υπάρχουν και καλύτερα, αλλά είμαι σεμνός άνθρωπος.

Αυτά. Η ώρα πέρασε κι είμαι απασχολημένος.

 

Διαβάστε ακόμα: 10 απρόσμενα μέρη να ερωτοτροπήσετε, ώστε να τιμήσετε τον Άγιο.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top