Μια πετσέτα πάντα χρειάζεται. Κάτι ξέρει και ο φίλτατος Σον Κόνερι/James Bond (Photo by Mario De Biasi/Mondadori Portfolio via Getty Images).

Το έχουμε δει σε πάμπολλες σκηνές στον κινηματογράφο. Oι πρωταγωνιστές ορμούν ο ένας στον άλλον. Επιδίδονται στις γνωστές γυμναστικές επί της κλίνης. Δημιουργούν μια ευφάνταστη ανακατωσούρα (αλλού τα ρούχα, αλλού τα σκεπάσματα κι αλλού τα κορμιά τους) κι όταν ολοκληρώσουν την πάλη, ξέπνοοι πλέον, αλλά χορτασμένοι από τα κύματα του ίμερου, ξαπλώνουν εκεί που προηγουμένως ράντισαν τον τόπο με υγρά.

Ας είμαστε ειλικρινείς: δεν σας έχει περάσει από το μυαλό: καλά, αυτοί οι άνθρωποι είναι αναίσθητοι; Πώς γίνεται να ξαπλώνεις άνετος κι ωραίος και η πλάτη σου να συμπιέζει αυτά που μόλις προηγουμένως το σώμα σου αφαίρεσε; Είναι, προφανώς, κι αυτό ένα από τα κλασικά ιδεατά σενάρια του κινηματογράφου που στη ζωή δεν λειτουργούν.

Κι επειδή όλοι εμείς δεν είμαστε σταρ του σινεμά και κανένας σκηνοθέτης δεν πρόκειται να ορίσει την αρχή, τη μέση και το τέλος της ερωτικής μας πράξης, καλό είναι να έχουμε καλά νου ένα πολύ προφανές πράγμα: τι θα γίνει αφού τελειώσουμε την ερωτική πράξη. Θα σηκωθούμε όρθιοι; Θα σπεύσουμε να αλλάξουμε τα σεντόνια σαν τίποτα εμμονικές παστρικοθοδώρες; Να σφυρίξουμε ανέμελα; Τίποτα από όλα αυτά δεν χρειάζεται να κάνουμε. Λίγη προνοητικότητα χρειάζεται. Ας πούμε: μια πετσέτα θα έσωζε τα πάντα.

Δεν εννοούμε απαραίτητα ότι πρέπει να ξαπλώνουμε πάνω της. Αλλά σίγουρα τη θέλουμε για να σκουπιστούμε πρόχειρα.

Για τις ανάγκες της συζήτησης ας την ονομάσουμε «πετσέτα του σεξ», όμως μην σας μπουν ιδέες: δεν έχει μαγικές ιδιότητες που θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε στα ύψη τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι. Δεν είναι κάποιο κρυφό κόλπο για να εντυπωσιάσετε την/τον παρτενέρ σας. Είναι απλώς μια πετσέτα. Αλλά όχι μια οποιαδήποτε.

Εδώ χρειάζεται να σκεφτούμε πρακτικά: θα μας έκανε μια πετσέτα χεριών; Ναι, αν ήμασταν νάνοι. Άρα θέλουμε μια κάπως μεγάλη. Αν είναι σαν κι αυτές που χρησιμοποιούμε στη θάλασσα, ακόμη καλύτερα. Ας έχουμε την άπλα μας, δεν είναι κακό. Προσοχή, δεν εννοούμε απαραίτητα ότι πρέπει να ξαπλώνουμε πάνω της. Αλλά σίγουρα τη θέλουμε για να σκουπιστούμε πρόχειρα.

Kαι τώρα που τελείωσαν ποιος θα μαζέψει τον χαμό;

Την θέλουμε, μήπως, άσπρη ή μαύρη; Με τίποτα. Θα αφήσει σημάδια και δεν το θέλουμε. Κάποια μπλε ή καφέ θα ήταν προτιμότερη. Επίσης, καλό είναι να μην έχει σχεδιάκια που θα σας αποσπούν. Τίποτα το ιδιαίτερο. Εσείς την προσοχή σας πρέπει να την έχετε στο έτερον ήμισυ. Σκοπός της πετσέτας είναι απορροφήσει τα υγρά των κραδασμών.

Ούτε ακριβή έχει σημασία να είναι, ούτε φανταχτερή. Ο σκοπός της είναι πρακτικός και συγκεκριμένος.

Άρα, αυτή η πετσέτα δεν πρέπει να μπερδεύεται με άλλες. Καλό είναι να την έχουμε μόνο γι’ αυτόν τον σκοπό. Ναι, θα την πλύνουμε (και μάλιστα καλό είναι να την πλένουμε έπειτα από κάθε χρήση), αλλά ας μην κρυβόμαστε αν δεν την βάλουμε στο εντατικό πρόγραμμα τότε δεν θα είμαστε σίγουροι ότι έφυγαν τα πάντα από πάνω της. Τώρα, αν είστε τρομερά ενεργητικοί στο σεξ και μια πετσέτα δεν σας φτάνει, τότε καλό είναι να έχετε ένα απαραίτητο απόθεμα. Και πάλι, όμως, αυτές οι πετσέτες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο γι’ αυτόν τον σκοπό.

Καλό είναι επίσης να μην έχουμε κάπου πρόχειρα. Να ξέρουμε πού βρίσκεται. Εκείνη την ώρα της έξαψης το λιγότερο που θέλουμε είναι να γίνουμε Σέρλοκ Χολμς ανοίγοντας και κλείνοντας συρτάρια και ντουλάπες. Πάει χάθηκε το mojo feeling. Ούτε ακριβή έχει σημασία να είναι, ούτε φανταχτερή. Ο σκοπός της είναι πρακτικός και συγκεκριμένος. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

 

Διαβάστε ακόμα: Gym confidential, πώς να δείχνετε cool στο γυμναστήριο.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top