Τα ρούχα της συλλογής δεν είναι τίποτα άλλο από ένας συγκερασμός διαφορετικών κόσμων, πολιτισμών και τρόπων ζωής.

Όλα είναι δρόμος, πλέον. Όλα είναι ταξίδι και αλλαγή παραστάσεων. Νέοι τόποι, άλλοι πολιτισμοί, καινούργιες εικόνες. Μπορεί το καλοκαίρι να είναι η κατεξοχήν περίοδος της εξωστρέφειας (πώς αλλιώς με τόσο ήλιο και το γαλάζιο της θάλασσας;), αλλά ειδικά το φετινό καλοκαίρι είναι ταξιδιάρικο και για έναν λόγο παραπάνω.

Είναι το πρώτο έπειτα ένα μακρύ διάστημα κλεισίματος που μπορούμε να ταξιδεύσουμε δίχως άμεσο φόβο. Να συναντήσουμε δικούς μας ανθρώπους, αλλά και ξένους. Να βγούμε εκτός συνόρων, να γευτούμε και τις χαρές που προσφέρουν τα νησιά μας.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από φημισμένους προορισμούς του κόσμου.

Η συλλογή εμπνέεται από γνωστές πόλεις του κόσμου, όπου ο αστικός μαγνητισμός συνδυάζεται με τη γοητεία μιας εξωτικής φύσης.

Μπορεί όλα αυτά να τα έχουμε ξαναζήσει παλαιότερα, όμως, τώρα λαμβάνουν άλλο νόημα, η χαρά είναι εντονότερη, η ελπίδα πιο δυνατή. Δεν γίνεται, λοιπόν, να μην ακολουθεί το κλίμα της εποχής και η μόδα. Οι τάσεις ακολουθούν πάντα την τρέχουσα συγκυρία.

Κάπως έτσι περιμένεις από τα αγαπημένα σου brand να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της εποχής και να σε… προμηθεύσουν με ρούχα που θα τονίζουν τη λογική της ανοιχτότητας, του ταξιδιού, της περιπέτειας και, εντέλει, της χαράς.

Αυτό κάνει και η Antony Morato με τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Τα ρούχα της συλλογής δεν είναι τίποτα άλλο από ένας συγκερασμός διαφορετικών κόσμων, πολιτισμών και τρόπων ζωής.

Η νέα συλλογή της Antony Morato απευθύνεται σε έναν κοσμοπολίτη και δυναμικό άνδρα ο οποίος συλλέγει αναμνήσεις και ιδέες από τις πόλεις που επισκέπτεται, από τον πολιτισμό και το ύφος τους, εστιάζοντας σε λεπτομέρειες που καθορίζουν το προσωπικό του στυλ.

Η νέα συλλογή της Antony Morato απευθύνεται σε έναν κοσμοπολίτη και δυναμικό άνδρα.

Tα ρούχα της συλλογής θέλουν να εξάψουν τη φαντασία με τα χρώματα και τα σχήματά τους.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από φημισμένους προορισμούς, όπου ο μαγνητισμός διάσημων μεγαλουπόλεων του κόσμου συνδυάζεται με τη γοητεία μιας εξωτικής φύσης.

«Μετά το πρόσφατο lockdown, για τη νέα σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι οραματιστήκαμε διεθνή και κοσμοπολίτικα σενάρια που μεταφράστηκαν σε ρούχα τα οποία προσφέρουν ελευθερία έκφρασης, αλλά και κινήσεων. Ο άνδρας της Antony Morato είναι ένας εκλεκτικός και χαρούμενος πολίτης του κόσμου: ο στόχος μας είναι να εξάψουμε τη φαντασία του με ιδέες, σχήματα και χρώματα που εκφράζουν την περιέργειά του και τη θέλησή του για ζωή», Lello Caldarelli, CEO.

 

//Κεντρική διάθεση: Shop and Trade, 210 34 08 400
Βρείτε τις συλλογές Antony Morato εδώ 

 

Διαβάστε ακόμα: Η εξωστρέφεια κερδίζει ξανά. Η νέα συλλογή της Antony Morato ποντάρει στο «μαζί».

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top