Η κοσμετολογία και η τεχνολογία άλλαξαν μαζί με την κοινωνία. Τα γκρίζα μαλλιά είναι κουλ.

Silver Foxes λένε οι Αγγλοσάξωνες τους γκριζομάλληδες: ασημένιες αλεπούδες. Κι όμως, μεγάλωσα σε μια γενιά που οι μεγαλύτεροί μου άνδρες αισθάνονταν την ανάγκη να βάψουν τα μαλλιά τους, πρακτική που τους γέμιζε ντροπή (και λάθος χρώμα, για να πούμε την αλήθεια) και αποτελούσε πάντα αφορμή για ειρωνικά σχόλια (όπως το φρικτό… «βαψομαλλιάς»). Χαίρομαι, που με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Ρίτσαρντ Γκιρ πρωτοστατούντων, τα γκρίζα μαλλιά απενοχοποιήθηκαν.

Η κοσμετολογία και η τεχνολογία άλλαξαν μαζί με την κοινωνία: αυτό που επικρατεί πλέον είναι η ανάγκη μας για υγιή μαλλιά και φυσική εμφάνιση. Γι αυτό η Wella Professionals, παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική περιποίηση χρώματος, αποκαλύπτει την Silver Glow by True Grey με τεχνολογία AquaTone.

Η νέα σειρά Silver Glow έχει σχεδιαστεί συνειδητά χωρίς αμμωνία, συστατικά ζωικής προέλευσης και άρωμα, και είναι δερματολογικά ελεγμένη.

Είναι η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Wella Professionals, για την οποία μου είχε μιλήσει σχετικώς ο Education Director της Wella, Κωνσταντίνος Σκορίλας. «Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το πριν και το μετά και το πώς ανεβαίνει το ηθικό του άνδρα. Φαίνεται στο πρόσωπό του η ικανοποίηση. Καταλαβαίνεις πόσο πιο όμορφα μπορείς να τον κάνεις να αισθανθεί σε μισή ώρα. Η True Grey είναι για μια γρήγορη, εύκολη και με εξαιρετικό αποτέλεσμα υπηρεσία».

Με τη σειρά True Grey οι πελάτες μπορούν να δουν βελτιωμένα, φυσικά και υγιή αποτελέσματα.

Ας δούμε τι κάνει αυτή τη σειρά προϊόντων ξεχωριστή: Η θεραπεία Silver Glow έχει σχεδιαστεί συνειδητά χωρίς αμμωνία, συστατικά ζωικής προέλευσης και άρωμα, και είναι δερματολογικά ελεγμένη. Η νέα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία AquaTone συνδυάζει ένα ουδέτερο pH 7, όπως του καθαρού νερού και διακριτική βάση απαλών χρωστικών True Grey, η οποία μιμείται τις φυσικές χροιές και τη ζωντάνια των όμορφων γκρίζων μαλλιών. Το ουδέτερο pH 7 διατηρεί την αρχική δομή της τρίχας και τους κεράτινου περιβλήματός της, οπότε δεν ξανοίγει ούτε τη φυσική μας μελανίνη.

Το γκρι είναι άποψη, είναι περηφάνεια κι όχι δείγμα γήρατος ή αδυναμίας.

Η εποχή άλλαξε. Σκέφτομαι με χαρά την απενοχοποίηση της γκρίζας τρίχας που ζει η γενιά μας αλλά και οι μεγαλύτεροι άνδρες. Το γκρι είναι άποψη, είναι περηφάνεια κι όχι δείγμα αδυναμίας. Έτσι, η Silver Glow by True Grey αποτελεί μία πλήρη σειρά προϊόντων θεραπείας για όσους επιθυμούμε να αναδείξουμε τα φυσικά γκρι μαλλιά μας. Η θεραπεία τα αναζωογονεί και «ξεκλειδώνει» τα μαλλιά που είναι γεμάτα χαρακτήρα και ζωή. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής προσθέτοντας ασημένιους τόνους και λάμψη. Αφήνει, δε, τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα με μειωμένο κιτρίνισμα. Το αποτέλεσμα είναι ελκυστικό: χωρίς να αλλάξεις χρώμα, «αλλάζεις» μαλλιά.

Τι ζητάει κάποιος από τα γκρίζα μαλλιά του; Η Wella Professionals έψαξε, παρατήρησε και μίλησε με τους πρωταγωνιστές. Στις επιθυμίες των ανδρών με γκρίζα μαλλιά εντόπισε ένα πολύπλοκο σύμπαν γεμάτο φωτοσκιάσεις και υφές. «Θα ήθελα περισσότερη λάμψη. Μαλλιά που πραγματικά λάμπουν. Και θα ήθελα να εξαφανίσω τους κίτρινους τόνους», απάντησε ένας συμμετέχων στην έρευνα. «Τα γκρίζα μαλλιά μού προσθέτουν λίγο περισσότερο χαρακτήρα στην προσωπικότητά μου. Αλλά μου λείπει περισσότερη δομή, καθώς  όλα φαίνονται το ίδιο γκρι», απάντησε ένας άλλος. Αυτά θα ήθελα κι εγώ από τα δικά μου γκρίζα μαλλιά, καθώς αυτά… πολλαπλασιάζονται τα τελευταία χρόνια: προσωπικότητα, λάμψη, υγεία, φυσικότητα.

Η Wella Professionals έψαξε, παρατήρησε και μίλησε με τους πρωταγωνιστές και τις επιθυμίες τους ως προς τα γκρίζα μαλλιά τους.

«Βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να αγκαλιάζουν το φυσικό τους γκρι», σημεθώνει ο μετρ της κομμωτικής Rossano Ferretti.

Στέκομαι όμως και στη δήλωση του μετρ της κομμωτικής Rossano Ferretti και πρέσβη της Silver Glow by True Grey: «Βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να αγκαλιάζουν το φυσικό τους γκρι. Ο κόσμος συνειδητοποιεί επιτέλους πόσο όμορφο, αυθεντικό και δυναμικό μπορεί να είναι το γκρι. Είμαι ενθουσιασμένος με την κυκλοφορία των νέων θεραπειών Wella Professionals Silver Glow και την σειρά True Grey, καθώς οι πελάτες θα δουν βελτιωμένα, φυσικά και υγιή αποτελέσματα. Η τεχνολογία έχει μια τεράστια γκάμα πλεονεκτημάτων που δεν μπορείτε να αποκτήσετε με χρωμο-σαμπουάν χρώματος ή κοινά silver σαμπουάν – είναι εντελώς επαναστατική».

Οι θεραπείες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες και πραγματοποιούνται στο κομμωτήριο, μπορούν δηλαδή να συνδυαστούν με το κούρεμα ή να τις απολαύσετε ανεξαρτήτως. Η θεραπεία Express Silver Glow αναζωογονεί τα φυσικά γκρίζα μαλλιά, προσθέτει λάμψη και δημιουργεί ένα συνολικό ασημένιο φινίρισμα μειώνοντας ταυτόχρονα απαλά το ανεπιθύμητο κιτρίνισμα, σε μόλις 15 λεπτά. Για εξατομικευμένες τμηματικές ή συνολικές εφαρμογές, οι θεραπείες Silver Glow προσθέτουν ασημένιους τόνους και διάσταση με την πολύτιμη τοποθέτηση της ελεύθερης τεχνικής, ενισχύοντας ή προσθέτοντας εφέ σκίασης σε 30 λεπτά και αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα.

Αν σας αρέσει το «ασημί», αφήστε το να λάμψει.

 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Σκορίλας. «Λέμε ναι στα γκρίζα μαλλιά, και με μικρές πινελιές δείχνουμε πιο νέοι».

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top