Από V μπλούζες μέχρι τα χαϊμαλιά των εφηβικών μας διακοπών. Μικρά (και μεγάλα) στιλιστικά λάθη που κάνουμε μόλις μπει η άνοιξη. (Φωτόγραφφία: fashionbeans.com)

Είναι κάτι σαν άγραφος κανόνας: με το που μπαίνει η άνοιξη αμέσως γινόμαστε πιο επιρρεπείς στα στιλιστικά λάθη. Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις γιατί συμβαίνει αυτό: ίσως φταίει η απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας, η ξαφνική υπερέκθεση στον ήλιο, η διάθεσή μας που μπαίνει σε mood καλοκαιριού; Ποιος ξέρει. Το σίγουρο είναι μόλις αρχίζουν να λιγοστεύουν τα ρούχα που φοράμε, αυξάνονται οι παραφωνίες στο look μας.

Να πέντε στιλιστικά ατοπήματα που καλό είναι να αποφεύγετε. Για το δικό σας καλό στυλ.

Mόνο ένας την φορούσε και είχε στυλ: ο Marlon Brando στο Streetcar. Αυτός. Κανείς άλλος. (Φωτογραφία: eBay)

Η κατάρα της αμάνικης μπλούζας

Για αρχή θα θέσουμε τρία βασικά ερωτήματα: (1) Είσαι τόσο cool όσο ο Ryan Gosling; (2) Είσαι μέλος σε συμμορία του Μπρονξ τη δεκαετία του ’90; και (3) Είσαι στο Survivor; Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι «όχι», τότε καταλαβαίνεις ότι η αμάνικη μπλούζα (τιραντέ για να το καταλάβεις καλύτερα) μπαίνει στη μαύρη λίστα.

Δεν λέω, έφαγες τον χειμώνα σου στο τρέξιμο και στα γυμναστήρια, έχεις φτιάξει καλό κορμί, περίμενε το καλοκαίρι που θα πας για μπάνιο. Είναι κακόγουστη και δείχνει απλά έναν άνδρα που θέλει να κάνει φιγούρα και τίποτα περισσότερο. Και για να ξέρεις μόνο ένας την φορούσε και είχε στυλ: ο Marlon Brando στο Streetcar. Αυτός. Κανείς άλλος.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το βαθύ «V», αλλά αυτά τα έχουμε γράψει και πιστεύουμε ότι τα καταλάβατε.

 

Στην επόμενη σελίδα: Ο σηκωμένος γιακάς.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top