Στις 12 Σεπτεμβρίου, εκτός από το iPhone X, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά και το Steve Jobs Theater. (Φωτογραφία: Apple)

  Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου, όπως κάθε Σεπτέμβριο τα τελευταία χρόνια, όλος ο κόσμος κοιτάει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στην Apple. Είναι η περίοδος που η αυτοκρατορία που ίδρυσε ο Steve Jobs παρουσιάζει στον κόσμο τα νέα της προϊόντα, με τα iPhone να έχουν την τιμητική τους.

  Αυτό συνέβη και φέτος, όπου η Apple έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια των iPhone 8 και iPhone X. Ωστόσο δεν ήταν μόνο τα προϊόντα που τράβηξαν τα βλέμματα του κοινό. Η εταιρία άνοιξε τις πόρτες και του Steve Jobs Theater, ένα θέατρο που βρίσκεται στο νέο της αρχηγείο Apple Park και είναι αφιερωμένο στον ιδρυτή της.

  Η κατασκευή του Steve Jobs Theater κόστισε 14 εκ. δολάρια, ενώ το αμφιθέατρο είναι υπόγειο και χωράει 1.000 θεατές.

  Πριν από λίγους μήνες γράφαμε για το εξωφρενικά πανέμορφο νέο αρχηγείο της εταιρίας, η κατασκευή του οποίου κράτησε 10 χρόνια και κόστισε 1 δισ. δολάρια. Το Steve Jobs Theater είναι το διαμαντάκι του Apple Park, καθώς εκεί θα γίνονται όλες οι παρουσιάσεις και οι μεγάλες συναντήσεις της εταιρίας και των ανθρώπων του τύπου.

  Η κατασκευή μόνο του Steve Jobs Theater κόστισε 14 εκ. δολάρια. Βρίσκεται σε ένα από τα ψηλότερα σημεία του πάρκου, η είσοδός του έχει τη λογική ενός γυάλινου ναού ύψους 6 μέτρων, διαθέτει γυάλινο ασανσέρ που σε μεταφέρουν στους διάφορους χώρους, κρυφά δωμάτια, ενώ το αμφιθέατρο είναι υπόγειο και χωράει 1.000 θεατές.

  Αλλά επειδή πάντα οι εικόνες είναι πιο ωραίες από τις λέξεις, δείτε το βίντεο για να πάρετε μια γεύση από το Steve Jobs Theater.

   

  Διαβάστε ακόμα: Η Apple θα ξοδέψει 1 δισ. δολάρια για να μπει στην τηλεοπτική βιομηχανία

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top