Το ανάγλυφο με το λογότυπο του Tommy Hilfiger δερμάτινο πορτοφόλι περιλαμβάνει αρκετές θήκες για κάρτες και έχει διαστάσεις που χωράνε στην εσωτερική τσέπη του σακακιού χωρίς να το «τραβάνε».

Τοmmy Hilfiger
O Αμερικανός σχεδιαστής έχει την αύρα του σπορτίφ αυθορμητισμού, ο οποίος καταλήγει σε ένα ενίοτε ναΐφ, πλην χρηστικό αποτέλεσμα. Το ανάγλυφο με το λογότυπο του Tommy Hilfiger δερμάτινο πορτοφόλι περιλαμβάνει αρκετές θήκες για κάρτες και έχει διαστάσεις που χωράνε στην εσωτερική τσέπη του σακακιού χωρίς να το «τραβάνε». Θα το βρείτε στα καταστήματα Tommy Hilfiger και στα πολυκαταστήματα attica.

Αυτό το πορτοφόλι είναι από δέρμα επεξεργασμένο, ώστε να αποτυπώνει την εικόνα της παραλλαγής και έτσι να επιβεβαιώνει τον κάζουαλ χαρακτήρα του.

Michael, Michael Kors
Ένας ακόμα Αμερικανός σχεδιαστής στην παρέα. Αυτό το πορτοφόλι είναι από δέρμα επεξεργασμένο, ώστε να αποτυπώνει την εικόνα της παραλλαγής και έτσι να επιβεβαιώνει τον κάζουαλ χαρακτήρα του. Έχει αρκετές θήκες αλλά το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι δεν περιλαμβάνει την ανάλογη για κέρματα. Θα το βρείτε στο www.farfetch.com στα 103 ευρώ.

Πολύχρωμο και αίσιο, έχει αρκετές εσωτερικές θήκες και το σχέδιό του που διπλώνει, το κάνει εύχρηστο.

Maison Margiela
Αυτό το πορτοφόλι είναι σαφώς πιο νεανικό και αναδίδει με τον τρόπο του το ύφος του Βέλγου σχεδιαστή Martin Margiela. Κι έτσι ένα καθημερινό αντικείμενο μεταμορφώνεται σε προσωπική κατάθεση στυλ. Πολύχρωμο και αίσιο, έχει αρκετές εσωτερικές θήκες και το σχέδιό του που διπλώνει, το κάνει εύχρηστο. Θα το βρείτε στο www.maisonmargiela.com στα 290 ευρώ.

Ένα ήσυχο πορτοφόλι από βαμβάκι και πολυεστέρα με φερμουάρ και καλές διαστάσεις για να χωράει στις τσέπες ενός chino παντελονιού και όχι μόνο.

Ηerschel
H Herschel Supply Co. είναι γνωστή για τον ταξιδιάρικο αέρα που πνέει στις δημιουργίες της, ως εκ τούτου τα πορτοφόλια της και τα σακίδιά της είναι ανθεκτικά και με έξυπνες λεπτομέρειες, ενώ είναι προσιτά οικονομικά. Εδώ έχουμε ένα ήσυχο πορτοφόλι από βαμβάκι και πολυεστέρα με φερμουάρ και καλές διαστάσεις για να χωράει στις τσέπες ενός chino παντελονιού και όχι μόνο. Τα Herschel θα τα βρείτε στα πολυκαταστήματα attica.

Γνωστός για την θεατρική αισθητική του, ο οίκος του αδικοχαμένου Alexander McQueen συνεχίζει την παράδοσή του.

Alexander McQueen
Γνωστός για την θεατρική αισθητική του, ο οίκος του αδικοχαμένου Alexander McQueen συνεχίζει την παράδοσή του. Εδώ έχουμε μια θήκη κερμάτων με ένα σκελετό που χορεύει και διακοσμεί το δερμάτινο σώμα του. Έχει διάφορες εσωτερικές θήκες, παρότι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, και το φερμουάρ που το περιβάλλει είναι αρκούντως πρακτικό. Θα το βρείτε στο www.farfetch.com στα 175 ευρώ.

Ένα πορτοφόλι με το όνομα «σκουμπρί», επειδή θυμίζει κονσέρβα του ταπεινού ψαριού.

Paul Smith
O Άγγλος σχεδιαστής επιστρατεύει το χιούμορ που εκφράζεται στο συγκεκριμένο πορτοφόλι που φέρει το όνομα σκουμπρί. Διόλου τυχαίο, γιατί θυμίζει κονσέρβα του ταπεινού ψαριού. Σε εύχρηστο διπλωτό σχήμα, από καλό και μαλακό δέρμα, περιλαμβάνει θήκες για οχτώ κάρτες και ένα μεγαλύτερο τμήμα για σημειώσεις και αποδείξεις. Θα το βρείτε στο www.paulsmith.com, στα 175 ευρώ.

Η νέα έκδοση του μοντέλου Westside 4cc.

Montblanc
Είναι η νέα έκδοση του μοντέλου Westside 4cc, αρκούντως κλασική. Δερμάτινο, άνετο και ανθεκτικό, περιλαμβάνει και θήκη για νομίσματα, αλλά και ειδικές θήκες για κάρτες και λογαριασμούς. Σε καλές διαστάσεις, χωράει σε όλες σχεδόν τις τσέπες χωρίς να τις βαραίνει. Θα το βρείτε στην μπουτίκ Montblanc, στην οδό Κριεζώτου 7, στο Κολωνάκι.

Ένα πορτοφόλι κόμικ, πηγή έμπνευσης για την ανοιξιάτικη συλλογή του ιταλικού οίκου.

Prada
Κι ένα πορτοφόλι κόμικ, πηγή έμπνευσης για την ανοιξιάτικη συλλογή του ιταλικού οίκου. Στο πνεύμα των ανοιξιάτικων ημερών, είναι ένα αξεσουάρ με νεανική διάθεση. Καλοφτιαγμένο και λειτουργικό, έχει αρκετές θήκες και δύο τσέπες, χωρίς ωστόσο να έχει θήκη για νομίσματα. Θα το βρείτε στην μπουτίκ Prada, Βουκουρεστίου 17, Κολωνάκι, από 380 ευρώ.

Σε κλασικό σχήμα, φτιαγμένο από μαλακό αλλά ανθεκτικό δέρμα, συνδυάζει ύφος sci-fi με λειτουργικό σχεδιασμό.

MCM
Μεταξύ σοβαρού και αστείου ως αξεσουάρ, το συγκεκριμένο πορτοφόλι ανήκει στη σειρά Roboter, εξ ου και το ρομποτάκι που το στολίζει. Σε κλασικό σχήμα, φτιαγμένο από μαλακό αλλά ανθεκτικό δέρμα, συνδυάζει ύφος sci-fi με λειτουργικό σχεδιασμό. Περιλαμβάνει οχτώ θήκες για κάρτες και δύο διαχωριστικά για τα χαρτονομίσματα. Τις δημιουργίες της MCM θα τις βρείτε στην ομώνυμη μπουτίκ στο Κολωνάκι, στην οδό Ξάνθου 2 και στα πολυκαταστήματα attica.

Το κρεμαστό του πορτοφόλι είναι δερμάτινο με φερμουάρ στην κορυφή του, αρκετές θήκες, αλλά και διαχωριστικό για την ταυτότητα και με μεταλλικό κρίκο για τα κλειδιά.

Off-White
O Μιλανέζικος οίκος ταράζει τα νερά με τις street δημιουργίες του, τις οποίες καταφέρνει να αποδίδει με σωστή αισθητική στο πνεύμα μιας ανήσυχης και δηλωτικής μόδας. Το κρεμαστό του πορτοφόλι είναι δερμάτινο με φερμουάρ στην κορυφή του, αρκετές θήκες, αλλά και διαχωριστικό για την ταυτότητα και με μεταλλικό κρίκο για τα κλειδιά. Είναι από τα πανάκριβα πορτοφόλια που επιλέξαμε, καθώς κοστίζει 667 ευρώ και θα το βρείτε στο www.farfetch.com.

Με εγχάρακτο διάκοσμο στο καφέ του δέρμα, το οποίο ονομάζεται Venezia Scritto, προδίδοντας την πηγή έμπνευσής του, το πορτοφόλι αυτό είναι φιλοτεχνημένο -αυτή είναι η λέξη- με απαλό δέρμα που κρατάει το σχήμα του.

Berluti
Ο γαλλικός οίκος δεν μπορεί να λείπει από εδώ, γιατί τόσο οι γραμμές του όσο και το συνολικό ύφος του γράφουν στην ετικέτα άποψη. Με εγχάρακτο διάκοσμο στο καφέ του δέρμα, το οποίο ονομάζεται Venezia Scritto, προδίδοντας την πηγή έμπνευσής του, το πορτοφόλι αυτό είναι φιλοτεχνημένο -αυτή είναι η λέξη- με απαλό δέρμα που κρατάει το σχήμα του. Περιλαμβάνει δύο διαχωριστικά και οχτώ θήκες για κάρτες. Θα το βρείτε στο www.berluti.com στην τιμή των 510 ευρώ.

 

Διαβάστε ακόμα: Top 5 ανδρικά αξεσουάρ που θα είναι πάντα στη μόδα

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top