Χαλαροί, άνετοι και Superdry.

Τι είναι το καλοκαίρι; Ο ορισμός του ερωτισμού. Τι είναι ο έρωτας; Ένα ατελεύτητο road trip που δεν ξέρεις και δεν θέλεις να μάθεις πού θα καταλήξει. Eίναι η εποχή του χρόνου που δεν θέλουμε να βάλουμε πολλά ρούχα. Φτάνουν λίγα και καλά. Αυτό που μας χρειάζεται είναι η φυγή, η μαγεία του ταξιδιού. Ειδικά αν έχουμε δίπλα μας αυτόν ή αυτή που αγαπάμε.

H φωτογράφιση για την προώθηση της νέας συλλογής έγινε στο Diner 72 – ένα αμερικάνικο diner που βρίσκεται στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου.

Η νέα καμπάνια της Superdry είναι και η λατρεία για το ταξίδι με το αυτοκίνητο (Φωτογραφία: Γιώργος Καπλανίδης).

Η νέα καμπάνια της Superdry είναι αυτή η λατρεία για το ταξίδι με το αυτοκίνητο (ναι, φέρνει στο νου κάτι από τις αγαπημένες μας ταινίες όταν ήμασταν έφηβοι και έτοιμοι πάντα για περιπέτεια), για το καλοκαίρι και τον για τον ερωτισμό. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην πρωταγωνιστεί το πιο φωτεινό αστέρι της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, ο Good Job Nicky που μαζί με την Morgan μάς δίνουν ιδέες για το πώς να κάνουμε πράξη το όνειρο.

Ο ερωτισμός του θέρους (Φωτογραφία: Γιώργος Καπλανίδης).

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι και αυτή τη σεζόν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Superdry Spring Summer ’22. Φέτος, η φωτογράφιση για την προώθηση της νέας συλλογής έγινε στο Diner 72 – ένα αμερικάνικο diner που βρίσκεται στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου – με καλοκαιρινή, roadtrip διάθεση.

«Μια αγάπη για το καλοκαίρι» θα μπορούσε να είναι το μότο που χαρακτηρίζει το look and feel της φετινής καμπάνιας.

Χαρούμενοι και ερωτευμένοι, ένα ζευγάρι ζει το Superdry θερινό όνειρο, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, γελούν και ζουν στιγμές που θα θυμούνται για πάντα. Αυτό που μας προτείνει η Superdry είναι να ντυθούμε με χαλαρό στυλ, άνεση, ποιότητα και χρώμα. Είναι μια καλή ευκαιρία, ένα έναυσμα, για να μείνουν οι στιγμές που θα ζήσουμε ανεξίτηλες στη μνήμη. «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» θα μπορούσε να είναι το μότο που χαρακτηρίζει το κλίμα της φετινής καμπάνιας. Τι άλλο «ενδοξότερο» από έναν καλοκαιρινό έρωτα;

Αυτό που μας προτείνει η Superdry είναι να ντυθούμε με χαλαρό στυλ, άνεση, ποιότητα και χρώμα (Φωτογραφία: Γιώργος Καπλανίδης).

Η φωτογράφιση έγινε από τον Γιώργο Καπλανίδη και την ομάδα του και τα γυρίσματα από την Εύα Μπαλάση, πάντα με τη συνεργασία της ομάδας της Superdry Greece.

 

// Τα looks της συλλογής Superdry SS22 θα τα βρείτε στα παρακάτω καταστήματα:

– Superdry stores στα εξής σημεία: The Mall Athens, Γλυφάδα, Πειραιάς, Χαλκίδα, Πάτρα, Χανιά, Χαλκίδα, Ρόδος, Σαντορίνη

– Στα πολυκαταστήματα attica: City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη)

– Sagiakos Stores, Athens Metro Mall

– Κατάστημα «EmEs», Ερμού, Αθήνα

– Rossidis stores, Ξάνθη

– YOURS, Λάρισα

– M Galleries, Κομοτηνή

– Κατάστημα «Πολιτικός», Λαμία

– Nat Jango Fashion, Πάφος

– Και online στα: Bloobox.gr, Jeanious.gr, Nodus-shop.gr, Passadena.gr, R-shop.gr

 

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade

 

Διαβάστε ακόμα: Superdry, με χρώμα και δροσερή διάθεση για το καλοκαίρι.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top