Αυτό το ρολόι είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τους άντρες που αθλούνται καθημερινά.

  Oι απανταχού λάτρεις του περιπετειώδους βίου ξέρουν. Αλλωστε, «δούλεψε» γι’ αυτούς ο φινλανδός μηχανικός  Tuomas Vohlonen, όταν το 1936 (έτος ίδρυσης της Suunto) ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου.

  Από τότε, η Suunto παραμένει σταθερή στη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο.

  Χάρη στη λεπτή του σχεδίαση ταιριάζει τέλεια στον καρπό προσφέροντας άνεση.

  Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη.

  Αυτή τη φορά επανέρχεται με ένα μικρό, λεπτό, ανθεκτικό και, φυσικά, αθλητικό ρολόι, το Suunto 9 Peak. Η εταιρεία έχει να καυχιέται πως αυτό είναι το το λεπτότερο και αναμφισβήτητα ανθεκτικότερο ρολόι στην ιστορία της.

  Εμπνευσμένο από το βραβευμένο Suunto 9 Baro, το Suunto 9 Peak έχει κατασκευαστεί για να συντροφεύει τις εμπειρίες που συλλέγει κάθε άντρας που ασχολείται με τα σπορ, ενώ χάρη στη λεπτή του σχεδίαση ταιριάζει τέλεια στον καρπό προσφέροντας άνεση.

  To  All Black και το Birch White Titanium. Το Suunto 9 Peak διαθέτει δυνατότητα καταγραφής GPS έως και 170 ώρες στη λειτουργία Tour, λειτουργία μέτρησης οξυγόνου στο αίμα και πλήρη φόρτιση μπαταρίας μέσα σε μία ώρα.

  Δοκιμασμένο στις πλέον δύσκολες συνθήκες, το Suunto 9 Peak διαθέτει δυνατότητα καταγραφής GPS έως και 170 ώρες στη λειτουργία Tour, λειτουργία μέτρησης οξυγόνου στο αίμα και πλήρη φόρτιση μπαταρίας μέσα σε μία ώρα, ώστε να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των χρηστών για ένα αθλητικό wearable, που αποτελεί ταυτόχρονα εργαλείο προπόνησης και σύντροφο στην περιπέτεια.

  Μετράει τους καρδιακούς παλμούς από τον καρπό, προσφέρει λεπτομερείς μετεωρολογικές πληροφορίες και έχει εκτεταμένες δυνατότητες πλοήγησης.

  Το Suunto 9 Peak προσφέρει όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά της κατηγορίας του για τα οποία είναι ήδη γνωστό το Suunto 9. Ανάμεσά τους είναι η επιλογή λειτουργίας για περισσότερα από 80 αθλήματα (τρέξιμο, πεζοπορία, mountain bike, σκι, κολύμβηση, κ.ά.), η δυνατότητα εξατομίκευσης των πληροφοριών της οθόνης, ώστε να αναγράφονται εκείνα τα στοιχεία που αφορούν πιο άμεσα στην άσκησή σας, η ακριβής καταμέτρηση καρδιακών παλμών από τον καρπό, λεπτομερείς μετεωρολογικές πληροφορίες και εκτεταμένες δυνατότητες πλοήγησης μέσω του ρολογιού.

  Το Granite Blue Titanium και το Moss Gray. Το Suunto 9 Peak διατίθεται σε τέσσερα χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση.

  Στις αναβαθμισμένες δυνατότητες του Suunto 9 Peak προσθέστε ακόμη αυτές: Μινιμαλιστικό σκανδιναβικό design, 37% λεπτότερο και 36% ελαφρύτερο σε σύγκριση με το βραβευμένο Suunto 9 Baro. Μετρήσεις των επιπέδων οξυγόνου του αίματος για εύκολο προσδιορισμό του βαθμού προσαρμογής σε μεγάλα υψόμετρα. Αυτόματη προσαρμογή της έντασης του οπίσθιου φωτισμού ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού. Ταχύτερη φόρτιση: Πλήρης φόρτιση μπαταρίας μέσα σε μία ώρα. Βελτιωμένο λουράκι με νέο, μεταλλικό κούμπωμα. Επιπρόσθετη πρόσοψη ρολογιού που αναγράφει τις εβδομαδιαίες μετρήσεις των προπονήσεών σας και σας εμπνέει να υιοθετήσετε νέες συνήθειες.

  Η εφαρμογή για το κινητό επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν νέες διαδρομές.

  Το Suunto 9 Peak είναι συμβατό με την εφαρμογή Suunto app, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν στο σχεδιασμό των διαδρομών τους θερμικούς χάρτες (heatmaps) και δημοφιλή σημεία αφετηρίας, που στη συνέχεια μπορούν να μεταφερθούν στο ρολόι για πλοήγηση εκτός σύνδεσης. Η εφαρμογή για το κινητό επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν νέες διαδρομές, να δημιουργούν σημεία ενδιαφέροντος, αλλά και να ανατρέχουν σε παλαιότερες εμπειρίες τους με τη βοήθεια των θερμικών χαρτών (heatmaps). Επιπλέον, έχει διπλασιαστεί η ταχύτητα συγχρονισμού μεταξύ του Suunto 9 Peak και της εφαρμογής Suunto app χάρη στο Bluetooth 5, την τελευταία λέξη στην τεχνολογία Bluetooth.

  Το Suunto 9 Peak διατίθεται σε δύο διαφορετικά στυλ και τέσσερα χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση: Granite Blue Titanium και Birch White Titanium, με γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού και τιτάνιο τύπου 5, All Black και Moss Gray, με γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού και ανοξείδωτο ατσάλι.

   

  //Κεντρική διάθεση Shop & Trade.

   

  Διαβάστε ακόμα: Suunto 7 – smartwach και πολυεργαλείο.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top