Το θέμα είναι να μπορείς να απομονωθείς όχι μόνο για να ακούσεις, αλλά και για να παίξεις μουσική. Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.

Η μουσική είναι μια προσωπική υπόθεση. Όχι μόνο ως προς το είδος που ακούει κανείς, αλλά και ως προς την ακρόασή της. Καίτοι είναι η κατεξοχήν τέχνη του συνόλου (γι’ αυτό άλλωστε πηγαίνουμε στις συναυλίες) εντούτοις την ίδια στιγμή επιθυμούμε να απομονωθούμε από τον έξω κόσμο, να μπούμε στο δικό μας ηχητικό περιβάλλον.

Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να είστε στο μετρό και να θέλετε να αφοσιωθείτε σ’ αυτό ακούτε δίχως να έχετε εξωτερικές παρεμβολές; Η μουσική λειτουργεί κατευναστικά. Λίγο πριν χωθείς στην καθημερινότητα του γραφείου ή της σχολής (δεν πρέπει να ξεχνάμε μαθητές και φοιτητές) θέλεις λίγο να τονωθείς, να σκεφτείς κάτι άλλο, να ονειρευτείς. Μόνο η μουσική μπορεί να σου το προσφέρει αυτό με τόσο ανάλαφρο τρόπο. Να, λοιπόν, η επιπλέον αξία της ιδιωτικότητας.

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 μάς επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τον ήχο ανεξάρτητα από το πώς, πού και σε ποια ένταση ακούμε την αγαπημένη μας μουσική.

Αν είσαι στο σπίτι σου όλα είναι απλά. Αν, όμως, είσαι έξω τι κάνεις; Εύκολο: βάζεις στα αυτιά σου τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2, τα οποία είναι διαθέσιμα και  στην ελληνική αγορά και μάλιστα με δώρο το smartband HUAWEI Band 7. Eίναι μικρά, διακριτικά και σχεδόν θαυματουργά.

Tα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2 μάς επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τον ήχο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά 

Γιατί όμως αυτά τα ακουστικά, και όχι κάποια άλλα ή, ενδεχομένως, αυτά που ήδη έχουμε; Αν είστε πραγματικοί λάτρεις της μουσικής η απάντηση είναι εύκολη ακόμη και για τους μη μυημένους.  Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 διαθέτουν το πρώτο στον κόσμο σύστημα ήχου Hi-Res «Ultra-hearing Dual Driver» που τα κάνει να λειτουργούν με τέλεια συνοχή, για εξαιρετική απόδοση ήχου.

Επίσης παράγουν φωτεινά και ακριβή πρίμα και τόνους, καθώς και το πρώτο στον κόσμο quad-magnet dynamic, για μεσαίες και χαμηλότερες συχνότητες, που παρέχει ακόμη πιο δυνατά μπάσα. Ο,τι ακριβώς χρειάζεται κανείς για να μην χάσει ούτε… νότα της αγαπημένης του μουσικής.

Εξοπλισμένα με την τεχνολογία «Triple Adaptive EQ», τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 μπορούν να συντονίσουν αυτόματα τον ήχο, σύμφωνα με τη δομή του ακουστικού πόρου, τη στάση του σώματος και το επίπεδο έντασης, παρέχοντας εξατομικευμένο ήχο σε πραγματικό χρόνο.

Πιστοποιημένα με HWA και Hi-Res Audio Wireless, τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2 μάς επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τον ήχο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανεξάρτητα από το πώς, πού και σε ποια ένταση ακούμε την αγαπημένη μας μουσική.

Η νέα τεχνολογία ακύρωσης θορύβου κλήσεων Pure Voice των HUAWEI FreeBuds Pro 2 φέρνει ακόμη πιο καθαρές, αθόρυβες κλήσεις.

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 έχουν σχεδιαστεί από κοινού με την γαλλική εταιρεία τεχνολογίας ήχου Devialet. Η HUAWEI και η Devialet συνδύασαν την κοινή επιδίωξη για κορυφαία ποιότητα ήχου, δουλεύοντας μαζί για να βελτιώσουν την ακουστική εμπειρία στα HUAWEI FreeBuds Pro 2 και να διασφαλίσουν ότι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί χρήστες, θα είναι ικανοποιημένοι με την ποιότητα στον ήχο.

Tα HUAWEI FreeBuds Pro 2 μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά τους θορύβους του ανέμου για τους χρήστες.

Όχι άλλος θόρυβος

Το ζητούμενο, ωστόσο, παραμένει. Τί γίνεται με τον εξωτερικό θόρυβο; Διότι πέραν της μουσικής, τα ακουστικά τα χρησιμοποιούμε και για να μιλήσουμε στο κινητό μας. Φανταστείτε να πρέπει να κάνετε ένα σημαντικό τηλεφώνημα για τη δουλειά σας και το μόνο θα ακούτε θα είναι ένας ακατάσχετος σαματάς.

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 έχουν λύση και γι’ αυτό. Το «Triple Mic ANC System» ενισχύει το μέσο βάθος ANC κατά 15% που είναι το κορυφαίο στη βιομηχανία ακουστικών, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ το «Intelligent Dynamic ANC» προσδιορίζει με ακρίβεια το εξωτερικό περιβάλλον ηχητικού πεδίου και επιλέγει την κατάλληλη λειτουργία ακύρωσης θορύβου. Ακόμη και στις πτήσεις,  το Intelligent Dynamic ANC εξαλείφει κατά το δυνατόν τους θορύβους του κινητήρα του αεροσκάφους, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν ένα πιο ήσυχο ταξίδι.

Η νέα τεχνολογία ακύρωσης θορύβου κλήσεων Pure Voice του HUAWEI FreeBuds Pro 2 φέρνει ακόμη πιο καθαρές, αθόρυβες κλήσεις και βασίζεται σε ένα σύστημα ακύρωσης θορύβου κλήσεων 4 μικροφώνων, σε συνδυασμό με τον αποκλειστικό αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου DNN της Huawei. Αυτό σημαίνει ότι τα ακουστικά μπορούν να συλλαμβάνουν με ακρίβεια τις ανθρώπινες φωνές βελτιώνοντας παράλληλα την ακύρωση θορύβου, ώστε οι χρήστες να έχουν καθαρή ποιότητα ήχου για φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται.

Υιοθετώντας έναν νέο αντιανεμικό σχεδιασμό, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 μπορούν να μειώσουν αρκετά και τους θορύβους του ανέμου για τους χρήστες. Ο σχεδιασμός και οι έξυπνοι αλγόριθμοι ακύρωσης θορύβου ανέμου επιτρέπουν στα HUAWEI FreeBuds Pro 2 να προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας κλήσεις, ακόμη και σε δυνατούς ανέμους.

Είναι εξοπλισμένα με IP54 που τα κάνει αδιάβροχα από την βροχή και τον ιδρώτα.

Διπλή σύνδεση

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 προσφέρουν απρόσκοπτη σύνδεση με δύο συσκευές για αυτόματη εναλλαγή κλήσεων, καθώς διαθέτουν δυνατότητα διπλής σύνδεσής  με συσκευές Huawei, όπως smartphone, tablet, υπολογιστή και ρολόι, καθώς και με έξυπνα συστήματα Android, iOS και Windows.

Με καλαίσθητη και άκρως ανθεκτική θήκη.

Απόδοση και διάρκεια μπαταρίας

Μπορεί να είναι μικρά σε μέγεθος, αλλά τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2 δεν θα πρέπει να τα κρίνουμε βάσει του μεγέθους τους. Καταρχάς διαθέτουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας που μας επιτρέπει να απολαύσουμε έως και 4 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής και συνολικά 18 ώρες με την χρήση της θήκης.

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 υποστηρίζουν επίσης την αντίστροφη φόρτιση στη θήκη των ακουστικών με το τηλέφωνο ή το tablet μας. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με IP54 που τα κάνει αδιάβροχα από την βροχή και τον ιδρώτα.

Μπορούμε να βρούμε τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 σε τρεις αποχρώσεις: το Silver Frost και το Ceramic White, που είναι τα αγαπημένα χρώματα των χρηστών, καθώς και το Silver Blue που είναι η νέα έκδοση στην οικογένεια των  FreeBuds.

 

//Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, ή τα παρακάτω links στο Facebook, στο Instagram και στο Huawei Community. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

 

Διαβάστε ακόμα: HUAWEI WATCH GT3 Pro. Το smart casual ρολόι που σκέφτεται για εμάς.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top