Σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από το παρακείμενο WESTIΝ RESORT, οι κομψές κατοικίες έχουν πρόσβαση στην παραλία και σε όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

  Όποιος έχει γευτεί -μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά- τη φιλοξενία Costa Navarino, γνωρίζει ότι η πραγματική πολυτέλεια βρίσκεται στον συνδυασμό άνεσης και ευεξίας, που εξασφαλίζεται με τις άρτιες και εγγυημένες υπηρεσίες μέσα στο απαράμιλλο και υγιεινό φυσικό περιβάλλον του παραθαλάσσιου πρότυπου και προφυλαγμένου οικισμού. Δεν μπορείς όμως να ζήσεις για πάντα σε ξενοδοχείο· θα ήταν ωραίο αυτά να τα απολαμβάνεις και σπίτι σου.

  Αυτόν ακριβώς τον συνδυασμό προσφέρουν στις υψηλότερες πιθανές προδιαγραφές οι νεόδμητες εξοχικές επαύλεις στο μοναδικό θέρετρο Costa Navarino της Μεσσηνιακής ακτής. Σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από το παρακείμενο WESTIΝ RESORT, οι κομψές κατοικίες έχουν πρόσβαση στην παραλία και σε όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, προσφέροντας ταυτόχρονα πλήρη ιδιωτικότητα στο ασφαλές πλαίσιο του κορυφαίου παραθεριστικού συγκροτήματος.

  Τα μεγάλα ανοίγματα των εσωτερικών χώρων της βίλας, προστατευμένα λόγω απόστασης από τα αδιάκριτα βλέμματα, εξασφαλίζουν υπέροχη θέα από τα δωμάτια.

  Το σπίτι προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο.

  Ο επίδοξος αγοραστής μιας τέτοιας κατοικίας -διαθέσιμης αυτή τη στιγμή μέσω του Γραφείου της Πλουμής – Σωτηρόπουλος– ουσιαστικά δεν επενδύει σε ένα ακίνητο, αλλά σε έναν τρόπο ζωής. Σε μία καθημερινότητα στην οποία έχεις τον δικό σου χώρο, που αποκαλείς από κάθε άποψη «το σπίτι μου», αλλά είσαι απαλλαγμένος από όλα τα άγχη και τις αναπόφευκτες αστοχίες της μικροδιαχείρισης που συνεπάγεται η οικιακή οργάνωση. Έναν τρόπο ζωής που μπορείς να είσαι στο σπίτι σου και να φροντίζει αυτό εσένα, αντί να φροντίζεις εσύ για αυτό. Έτσι διατηρείς όλες του τις δυνάμεις και τον χρόνο διαθέσιμες για αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

  Και μέσα στο οργανωμένο πλαίσιο της Costa Navarino θα βρεις μια πληθώρα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε ότι αυτές περιλαμβάνουν εστιατόρια και μπαρ, οργανωμένη παραλία με δωρεάν πετσέτες και ξαπλώστρες, σπα με πολλές διαφορετικές δυνατότητες, τρία γήπεδα γκολφ 18 οπών, γήπεδα και ακαδημία τένις, πληθώρα από άλλες υπαίθριες δραστηριότητες εντός και εκτός συγκροτήματος, και φυσικά room service που εξυπηρετεί την βίλα ακριβώς σαν να ήταν δωμάτιο ξενοδοχείου.

  Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Costa Navarino, η αρχιτεκτονική τους εμπνέεται από τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά πρότυπα της περιοχής.

  Επίσης μην ξεχνάμε το ξενοδοχειακό πρωινό της Costa Navarino, που είναι από τα καλύτερα στον κόσμο. Ανάλογα με τη διάθεσή σας, θα μπορείτε να πάρετε πρωινό στο ξενοδοχείο ή να σας το φέρουν στο σπίτι, να κατέβετε στην παραλία για μπάνιο ή να βουτήξετε στην πισίνα σας, να πάτε μια βόλτα στην Αγορά και να συμμετάσχετε στις διάφορες εκδηλώσεις που οργανώνονται στους πολλούς χώρους του θερέτρου, να καλέσετε τους φίλους σας ή να κοινωνικοποιηθείτε στο πάντοτε χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον που η Costa Navarino προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του, και είναι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας του.

  Όλα αυτά θα ήταν αδύνατο να τα βρείτε σε μια κατοικία εκτός οργανωμένου πλαισίου, όσο πολυτελής και αν ήταν. Πόσο καλύτερα όμως αν έχετε αυτές τις παροχές σε μία βίλα υψηλού επιπέδου. Η προνομιακή βίλα προσφέρει 151 m2 εσωτερικού χώρου διαβίωσης σε ένα επίπεδο και επιπλέον 70 m2 βοηθητικών χώρων στο κάτω επίπεδο. Το σπίτι προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, ένα WC επισκεπτών και δύο ακόμη υπνοδωμάτια επισκεπτών, που μοιράζονται ένα μπάνιο. Οι άμεσοι εξωτερικοί χώροι της κατοικίας περιλαμβάνουν ανοιχτή βεράντα με ξαπλώστρες και σκιερά σημεία για φαγητό και χαλάρωση στην ύπαιθρο, και φυσικά περιλαμβάνουν πισίνα.

  Ανάλογα με τη διάθεσή σας, θα μπορείτε να πάρετε πρωινό στο ξενοδοχείο ή να σας το φέρουν στο σπίτι, να κατέβετε στην παραλία για μπάνιο ή να βουτήξετε στην πισίνα.

  Η βίλα βρίσκεται σε φυτεμένο οικόπεδο, η συνολική έκταση του οποίου είναι 795 m2 και είναι όλο περιφραγμένο.

  Απέχοντας περπατήσιμη απόσταση από την παραλία και ανάμεσα σε καταπράσινους ελαιώνες, προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το γκολφ από το επίπεδο της πισίνας ή του κήπου. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Costa Navarino, η αρχιτεκτονική τους εμπνέεται από τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά πρότυπα της περιοχής και χρησιμοποιεί υλικά που την εντάσσουν στο μεσσηνιακό τοπίο. Τα μεγάλα ανοίγματα των εσωτερικών χώρων της επαύλεως, προστατευμένα λόγω απόστασης από τα αδιάκριτα βλέμματα, εξασφαλίζουν θέα από τα δωμάτια και τη συνέχεια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Η βίλα βρίσκεται σε φυτεμένο οικόπεδο η συνολική έκταση του οποίου είναι 795 m2 και είναι όλο περιφραγμένο. Ένας πέτρινος τοίχος χωρίζει τη βίλα από την πανομοιότυπη δίδυμη αδελφή της, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και μπορεί επίσης να αγοραστεί, δημιουργώντας έτσι ένα μικρό ιδιωτικό μέγαρο 6 υπνοδωματίων και πολλών επιπλέον χώρων. Η κατοικία έχει κεντρικό κλιματισμό και θέρμανση για τα μπάνια. Η στέγη είναι καλυμμένη με φυτευτή οροφή για καλύτερα βιοκλιματικά αποτελέσματα, με βλάστηση η οποία συνεχίζει την μεσογειακή χλωρίδα του κήπου, με ελαιόδεντρα, θάμνους και λουλούδια.

  Η φροντίδα των εξωτερικών, εσωτερικών χώρων, αλλά και των κατοίκων και των επισκεπτών τους, είναι εξασφαλισμένη καθώς όλοι έχουν πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες της Costa Navarino. Η μετάβαση οπουδήποτε γίνεται με τα πόδια, είτε με το Golf Buggy. Κάθε βίλα διαθέτει το δικό της. Εξυπηρετεί τέσσερα άτομα και δεν χρειάζεται ειδικό δίπλωμα οδήγησης. Και φυσικά να πάθει κάτι, δεν φροντίζετε εσείς για την επισκευή του.

  Οι βίλες απέχουν μόλις 45 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας και 3,5 ώρες οδικώς από το κέντρο της Αθήνας.

  Ουσιαστικά ο μελλοντικός ιδιοκτήτης θα απολαμβάνει τα καλύτερα δύο κόσμων, αφού οι κάτοικοι και ιδιοκτήτες θα μπορούν να απολαύσουν έναν χαλαρό και ιδιωτικό τρόπο ζωής χωρίς τις έγνοιες της ιδιοκτησίας, καθώς το ξενοδοχείο προσφέρει καθημερινή καθαριότητα και φροντίζει τη συντήρηση των κατοικιών. Το προσωπικό θυρωρείου του θέρετρου θα είναι επίσης στη διάθεση των κατοίκων της βίλας και η υπηρεσία golf cart θα εξυπηρετεί για τις λίγες μετακινήσεις εκτός εμβελείας, αν και στις περισσότερες εγκαταστάσεις φτάνεις πανεύκολα μέσα σε λίγα και ευχάριστα λεπτά περπατήματος.

  Μόλις 45 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας και 3,5 ώρες οδικώς από το κέντρο της Αθήνας, πρόκειται για ένα ακίνητο που είναι απολαυστικό σε όλη τη διάρκεια του έτους.

  //Οι δύο υπέροχες κατοικίες διατίθενται προς πώληση από τον οίκο Christie’s International Real Estate και την Πλουμής-Σωτηρόπουλος.

   

  Διαβάστε ακόμα: Met Gala 2024 – Οι πιο κομψοί τζέντλεμεν και οι… delulu της βραδιάς

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top