Η Χριστιάνα και η Ιρέν, στο showroom της Νάουσσας στην Πάρο.

Η Χριστιάνα Οικονόμου είναι καλλιτέχνις, αγαπητή σε όλο το Αιγαίο για τα παροπλισμένα καΐκια που σώζει, μετατρέποντας τα σε πολύχρωμα μνημεία. Ακόμα, λανσάρει ρούχα και αξεσουάρ με την παιχνιδιάρικη σειρά All We See Is The Sea.

Η Irène Mamfredos είναι σχεδιάστρια μόδας και κοσμημάτων, δημιουργός του περιζήτητου brand KIMALÊ, που συνδυάζει την αφρικανική ενέργεια με το ελληνικό φως και τη γαλλική joie de vivre.

Αριστερά: Η μπεστ-σελερ φούστα JAKILI με την υπγραφή KIMALÉ. Δεξιά: Ένα από τα καλτ hoodies της σειράς All We See Is The Sea.

Μαζί, οι δύο δημιουργοί θα μας υποδεχτούν στο νέο εργαστήρι της Χριστιάνας στη Νάουσα της Πάρου, για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο σοφιστικέ αγορές και εκπλήξεις. Και μας καλούν να ανακαλύψουμε αποκλειστικά κομμάτια της φετινής συλλογής KIMALÉ και συλλεκτικά κοσμήματα της Ιρέν, μαζί με τα νέα κεραμικά της Χριστιάνας, και τα cult μπλουζάκια της σειράς «Παντός Καιρού».

To top bar της Νάουσας «Sommaripa Consolato», θα στήσει ένα κινητό κοκτεϊλάδικο σε τρίκυκλο (!) έξω από το πολύχρωμο pop-up store.

Ακόμα, στο pop-up ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Γρέγος Ψυχογιός θα παρουσιάσει νέα έργα του, ενώ το top bar της Νάουσας «Sommaripa Consolato», θα μεταφερθεί από το ενετικό λιμανάκι στο πολύβουο εργαστήρι, στήνοντας ένα… κινητό κοκτεϊλάδικο σε τρίκυκλο (!).

Σημειώστε: Η Ιρέν και η Χριστιάνα μας περιμένουν την Παρασκευή 9 Ιουλίου, στις επτά το απόγευμα, για το πρώτο απεριτίφ του Σαββατοκύριακου.

 

//Pop Up στην Πάρο!

Παρασκευή 9 Ιουλίου: 19:00 – 22:00. Σάββατο 10 Ιουλίου: 11:00 – 14:00 & 19:00 – 22:00.
All We See Is the Sea, Περιφερειακός Νάουσας, Πάρος.
Τηλ 69 47439422.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top