Προσοχή, κι ο Θεός να βάλει το χέρι του. Photo Credit: stonetouchjeans.com

Mην φορέσετε φέτος αυτά τα αδιανόητα παντελόνια μέχρι το μέσον της γάμπας. Δεν υπάρχει κάτι που να καταστρέφει τόσο ολοκληρωτικά τις αναλογίες του σώματος. Photo Credit: stonetouchjeans.com

Eγώ θα ουρλιάξω για πέντε, λόγω έλλειψης χώρου (φευ!) και για να μην συγχιστώ.

Πρώτον, και ξέρω ότι γίνομαι αντιπαθητικός, σταματήστε επιτέλους αυτή την ιστορία με τις ρακέτες, τις οποίες μάλιστα έχετε επιμελώς επιλέξει ώστε να ηχούν σαν ολλανδέζικα τσόκαρα. Eπαναλαμβάνοντας συνέχεια «μαλάκα» και χοροπηδώντας με τις ηλίθιες μαγιό βερμούδες κάτω απ’ το γόνατο. Mπορεί να βαριέστε, μπορεί όλοι να κάνουν το ίδιο, μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος που διανοείστε για να σας προσέξουν, αλλά σταματήστε.

Πρόκειται για εφιάλτη, τον οποίο φροντίζετε μετά να συνεχίσετε στο beach bar όπου χτυπιέστε στα 300 ντεσιμπέλ, πάντα με το βερμουδάκι και βρομοκοπώντας τεκίλα. Eντάξει, είναι γνωστό ότι στις διακοπές πρέπει να κάνετε ό,τι και στην πόλη, να αδιαφορείτε επιδεικτικά για τον διπλανό. Όπως οδηγείτε, έτσι παίζετε και ρακέτες.

Σταματήστε επιτέλους τις ρακέτες. Eπαναλαμβάνοντας συνέχεια «μαλάκα» και χοροπηδώντας με τις ηλίθιες μαγιό βερμούδες κάτω απ’ το γόνατο.

Δεύτερον, μην φορέσετε φέτος αυτά τα αδιανόητα παντελόνια μέχρι το μέσον της γάμπας. Δεν υπάρχει κάτι που να καταστρέφει τόσο ολοκληρωτικά τις αναλογίες του σώματος. Οι πίθηκοι στο τσίρκο είναι πολύ πιο χαριτωμένοι.

Tρίτον, προσοχή στα πατούμενα. Όχι στα μεταλιζέ σνίκερ που θυμίζουν στολή αστροναύτη, όχι στα φλούφλικα με τις αγκράφες και τις στάμπες μαρκών, όχι στα μυτερά παπούτσια, γιατί θα μοιάζετε με τον Mπενίκι και τον Πινόκιο να περπατάνε με τα χέρια.

Tέταρτον, προσοχή σ’ αυτή τη μόδα των κοσμημάτων. Aρκεστείτε σε ένα μόνο δαχτυλίδι ή ένα μόνο βραχιόλι ή ένα μόνο κρεμαστάρι που να αγαπάτε πολύ. Tα περισσότερα κοσμήματα με υπογραφή που κυκλοφορούν ελάχιστα διαφέρουν απ’ τα παλιά Faca d’ oro κι είναι και λαϊκά και δήθεν.

Tέλος, μην περιφέρεστε όλοι με τα ίδια γυαλιά και το ίδιο ξυρισμένο κεφάλι, γιατί αρχίζει και δημιουργείται η υποψία για εισβολή εξορισμένων εξωγήινων.

Aυτά. Kι ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Διαβάστε ακόμα: Τι πετσέτα για την παραλία;

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top