Τα κλασικά παντελόνια chino συνδυάζονται με εμπριμέ πουκάμισα και χρωματιστά σπορ μπουφάν.

Ίσως περισσότερο παρά ποτέ χρειαζόμαστε το χρώμα στη ζωή μας. Η μετάβαση του χειμώνα στην άνοιξη, πάντα μέσα μας δημιουργεί την αίσθηση της ανθοφορίας. Κάτι που ως εκείνη τη στιγμή κοιμόταν, αίφνης, ξυπνάει. Φαίνεται στη διάθεσή μας, αλλά και στα ρούχα που επιλέγουμε.

Φέτος, η άνοιξη είναι περίεργη. Μοιάζει σαν να κουβαλάει αρκετό χειμώνα λόγω και των όσων περάσαμε το προηγούμενο διάστημα. Να ένας λόγος παραπάνω να οπλιστούμε με αισιοδοξία. Οι δρόμοι γεμίζουν ξανά με κόσμο, τα μαγαζιά άνοιξαν, θα συναντηθούμε φίλους. Μπορεί τα αγκαλιάσματα να δίνονται πλέον με φειδώ, όμως, υπάρχει μια πάντα ένας τρόπος -άρρητος, αλλά ουσιαστικός- να δηλώσουμε απερίφραστα τη δοτικότητα και την αισιοδοξία μας. Εντέλει, την άνοιξη που αρχίζει να φουντώνει μέσα μας. Ναι, τα ρούχα έχουν αυτή τη δύναμη.

Η εταιρεία Tom Tailor με τη νέα κολεξιόν της «Ανοιξη/Καλοκαίρι 2020» μάς προτρέπει ευχάριστα να κάνουμε ένα swing στην άνοιξη. Ένας χαλαρός και συνάμα χρωματιστός στροβιλισμός από χρώματα. Εχουμε να κάνουμε με ρούχα στο κλασικό στυλ της εταιρείας σε νέα απόδοση.

Οι χρωματιστές ρίγες και τα διάφορα εμπριμέ στοιχεία προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά στις κλασικές εμφανίσεις.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κίτρινο, κόκκινο και γαλαζοπράσινο.

Τα καθημερινά βασικά κομμάτια, όπως πουκάμισα και παντελόνια chino, συναντούν το layering. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κίτρινο, κόκκινο και γαλαζοπράσινο. Τα μπλουζάκια polo και οι βερμούδες chino παραμένουν στη συλλογή ως κλασικά κομμάτια, ενώ οι χρωματιστές ρίγες και τα διάφορα εμπριμέ στοιχεία προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά στις κλασικές εμφανίσεις.

Το utility style αναδεικνύεται με τροπικά σχέδια σε παντελόνια, T-shirt και καπέλα τζόκεϊ. Τα κλασικά παντελόνια chino συνδυάζονται με εμπριμέ πουκάμισα και χρωματιστά σπορ μπουφάν για μοντέρνο layering look. Η συλλογή παντρεύει τα λειτουργικά σπορ κομμάτια με το μοντέρνο καθημερινό στυλ για χαλαρές, σπορτίφ εμφανίσεις.

Αφεθείτε στις παστέλ αποχρώσεις σε ανοιχτό πράσινο και λιλά δημιουργούν γιορτινή διάθεση και όρεξη για beach party. Τα μπατίκ σχέδια αποτελούν κεντρικό στοιχείο της συλλογής. Απαλά χρώματα πλαισιώνουν ήρεμα τις εντονότερες αποχρώσεις της συλλογής και γίνονται απολύτως απαραίτητα για την εποχή των φεστιβάλ. Καλοκαιρινά μοτίβα και δυναμικά πουκάμισα ολοκληρώνουν τις πολύχρωμες εμφανίσεις. Η γκάμα χρωμάτων είναι γεμάτη αντιθέσεις, καθώς το κίτρινο, το πορτοκαλί, το ροζ και το μπλε δημιουργούν εντυπωσιακές μονόχρωμες εμφανίσεις.

 

//Kεντρική διάθεση: Shop&Trade.

//Η σελίδα της Tom Tailor στο Facebook.

 

Διαβάστε ακόμα: Πώς να ντυθείτε στα ροζ.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top