Τέρμα τα μπερδέματα με τα καλώδια. Η σκούπα Triflex HX1 της Μiele είναι η κατάλληλη λύση.

  Πρώτος νόμος της ζωής: αποκλείεται να μην μπερδευτείς κάποια στιγμή με το καλώδιο της ηλεκτρικής σκούπας και να μην πέσεις.

  Δεύτερος νόμος της ζωής: το καλώδιο δεν είναι ευλύγιστο σαν την ουρά της γάτας. Υπάρχουν σημεία που θέλεις να καθαρίσεις, κι όμως όσο και να το τραβάς αυτό (… το καλώδιο) ανθίσταται.

  Τρίτος νόμος της ζωής: αν μπορούσε κανείς να αποκτήσει μια σκούπα με αυτονομία κίνησης, τότε θα είχε κάνει τη μισή δουλειά. Ε, η άλλη μισή προϋποθέτει πως θέλεις να σκουπίσεις και να καθαρίσεις το χώρο σου.

  Με την 3 σε 1 καινοτομία της, η Triflex HX1, είναι στην πραγματικότητα τρεις σκούπες χειρός ενσωματωμένες σε μια μόλις συσκευή. Και όλες τους φυσικά με τη σφραγίδα ποιότητας και καινοτομίας της Miele.

  Η νέα σκούπα της Miele «Triflex HΧ1» έχει τρεις λειτουργίες βάσει των δικών μας αναγκών.

  Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και οι δουλειές μας απαιτούν ταχύτητα, έξυπνες λύσεις και αυτονομία, εταιρείες όπως η Miele μας σκέφτονται και ιδού η απόδειξη.

  H Miele μάς προτείνει τη σκούπα Triflex HX1, την πρώτη ασύρματη σκούπα stick στην οικογένεια προϊόντων Miele. Τέρμα, λοιπόν, τα μπερδέματα. Ας φανταστούμε τη σκηνή που, προφανώς, θα επαναλαμβάνεται πολύ συχνά μέσα στο διαμέρισμά μας. Εμείς, η σκούπα μας και ουδείς άλλος. Τίποτα που να παρεμβάλλεται «μεταξύ» μας και να μας περιορίζει. Την μεταφέρουμε όπου θέλουμε και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε αν το καλώδιο τέντωσε και δεν μας επιτρέπει να αλλάξουμε χώρο. Αυτά συνέβαιναν σε έναν… παλαιό κόσμο.

  Με την 3 σε 1 καινοτομία της, η Triflex HX1, είναι στην πραγματικότητα τρεις σκούπες χειρός ενσωματωμένες σε μια μόλις συσκευή. Και όλες τους φυσικά με τη σφραγίδα ποιότητας και καινοτομίας της Miele. H «εξυπνάδα» τους εστιάζεται στο ότι είναι ικανές να μεταμορφώνονται και να προσαρμόζονται στις δικές μας ανάγκες (αυτή είναι η έννοια του σχεδιασμού 3 σε 1).

  Η «Triflex HΧ1» έχει αυτόματη προσαρμογή της ταχύτητας της περιστρεφόμενης βούρτσας για τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού.

  Oποια εκδοχή και αν επιλέξετε θα καταλήξετε στο ίδιο αποτέλεσμα. Θα έχετε μια σκούπα ευέλικτη, πανίσχυρη και πανέξυπνη.

  – Μονάδα τροφοδοσίας κάτω (λειτουργία Comfort): ιδανική λειτουργία για τη γρήγορη κάλυψη μεγάλων επιφανειών λόγω του χαμηλού κέντρου βάρους. Το σαλόνι στα καλύτερά του γρήγορα και ξεκούραστα. Το extra πλεονέκτημα στη συγκεκριμένη λειτουργία είναι το εύκολο παρκάρισμα.

  – Μονάδα τροφοδοσίας πάνω (λειτουργία Reach) : ιδανική λειτουργία για το σκούπισμα κάτω από χαμηλά έπιπλα, αλλά και για το καθάρισμα των οροφών (το κλασικό ξαράχνιασμα ).

  – Λειτουργία Compact (το σκουπάκι χειρός μόνο του): όχι άλλα ψίχουλα, και cornflakes στο πάτωμα. Επίσης ιδανική λειτουργία για το καθάρισμα των αυτοκινήτων, του καναπέ μας μεταξύ άλλων και από τις τρίχες των αγαπημένων μας φίλων.

  H Miele μάς προτείνει τη σκούπα Triflex HX1 με την καινοτομία 3 σε 1.

  Αν πάλι θεωρείτε πως θα αντιμετωπίσετε μια κάποια δέσμευση ως προς τα μοντέλα και τα χρώματα στα οποία βγαίνει αυτή τη σύγχρονη σκούπα (ναι, αλλά και το χρώμα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια αγορά), τότε θα πρέπει να ξέρετε πως έχουμε να κάνουμε με τρία μοντέλα το καθένα με το δικό του χρώμα.

  Ανεξαρτήτως μοντέλου, όλα διαθέτουν πανίσχυρη απόδοση χάρη στη μονοκυκλωνική τεχνολογία Vortex που διαχωρίζει τέλεια τα χονδρά από τα λεπτά σωματίδια σκόνης, ενώ είναι εξοπλισμένα με την ισχυρή περιστρεφόμενη ηλεκτρική βούρτσα μεγάλου πλάτους Multifloor XXL. Φανταστείτε ένα πέλμα που ανιχνεύει αυτόματα τον τύπο δαπέδου και προσαρμόζει ανάλογα την απόδοσή του για βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού σε όλους τους τύπους δαπέδου!

  Ας τα γνωρίσουμε…

  Το basic μοντέλο διατίθεται σε χρώμα κόκκινο ή λευκό. Διαθέτει αυτονομία έως 60 λεπτά – επαρκής χρόνος για την κάλυψη χώρων έως και 125 m2. Προσφέρεται με φίλτρο Hygiene Lifetime για απόλυτα καθαρό αέρα.

  Η Cat & Dog προσφέρεται σε μαύρο χρώμα. Διαθέτει Βrilliant Light φωτισμό πέλματος για να εξαφανίζουμε τη σκόνη ακόμα και στα πιο σκοτεινά σημεία & επιπλέον βούρτσα χειρός Electro Compact που αφαιρεί τις τρίχες των κατοικίδιων πάνω από τους καναπέδες. Με το φίλτρο HEPA Lifetime που διαθέτει μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι ο αέρας που βγαίνει από τη σκούπα τη στιγμή που σκουπίζουμε είναι πιο καθαρός από τον αέρα του περιβάλλοντος χώρου!

  Τέλος, η Pro προσφέρεται σε χρώμα γκρι. Διαθέτει μια δεύτερη μπαταρία και μία βάση φόρτισης για διπλάσιο χρόνο αυτονομίας που φτάνει έως τα 120 λεπτά, για την κάλυψη χώρων έως 250 m2 ! Διαθέτει όπως και η Cat & Dog Brilliant Light φωτισμό πέλματος & φίλτρο HEPA Lifetime.

  Όποια εκδοχή και αν επιλέξετε θα καταλήξετε στο ίδιο αποτέλεσμα. Θα έχετε μια σκούπα ευέλικτη, πανίσχυρη και πανέξυπνη.

  Ανακαλύψτε περισσότερα για τη σκούπα που μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σας εδώ.

   

  Διαβάστε ακόμα: Στείλαμε το καλό μας σακάκι για «υγρό» καθάρισμα και μείναμε άφωνοι.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top