Μας περιμένει ένα πολύχρωμο καλοκαίρι…

Αν είσαι λάτρης των κομψών γιακάδων, των φίνων υφασμάτων και των κλασικών χρωμάτων, είναι μια καλή στιγμή του χρόνου. Ήρθαν οι δύο νέες σειρές της U.S. Polo Assn., από τις οποίες δε λείπει τίποτα από τα παραπάνω. Αρκεί να διαλέξεις τα κομμάτια που συμπληρώνουν καλύτερα τη δική σου γκαρνταρόμπα, και αναβαθμίζουν το προσωπικό σου στυλ.

Η κόκκινη, λευκή και μπλε χαρακτηριστική λωρίδα της U.S. Polo Assn. ενσαρκώνει το DNA της μάρκας.

Η συλλογή Heritage, είναι εκείνη που αντικατοπτρίζει την κλασική έμπνευση του brand.

Heritage Collection: για τους λάτρεις του θείου Σαμ

Η συλλογή Heritage, είναι η πιο παραδοσιακή, εκείνη που αντικατοπτρίζει την κλασική έμπνευση του brand. Προέρχεται από το ανταγωνιστικό πνεύμα του αθλήματος του polo με preppy αμερικανικό στυλ.

Το αθλητικό στυλ με δημιουργικό τρόπο.

Η συλλογή περιλαμβάνει κλασικά items, τα οποία παραμένουν φρέσκα, ενσωματώνοντας σύγχρονα στοιχεία και ειδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Η κόκκινη, λευκή και μπλε χαρακτηριστική λωρίδα της U.S. Polo Assn υπενθυμίζει το DNA της μάρκας και απηχεί τα παραδοσιακά χρώματα της αμερικανικής σημαίας. Μέσα στη συλλογή υπάρχουν εμβληματικά κομμάτια με σχέδια εμπνευσμένα από το polo μαζί με τολμηρά καρό και ρίγες.


Το στυλ της USPA Life επικεντρώνεται σε έναν συνδυασμό φυσικών και παστέλ χρωμάτων, όπως τερακότα, άμμος, γαλάζιο και ροζ.

Τα χρώματα της σειράς USPA Life, λευκό, navy και πράσινο του αγρού, αντικατοπτρίζουν το ενδιαφέρον της μάρκας για το περιβάλλον.

USPA Life Collection: Η βιωσιμότητα δεν είναι απλά τάση, αλλά κινητήριος δύναμη

Οι σημερινοί σοφιστικέ καταναλωτές είναι εκείνοι που επιλέγουν προϊόντα που προέρχονται από βιώσιμες πηγές. Έχει αξία να αναρωτιέσαι από που έρχονται τα υλικά στα ρούχα που φοράς, να μαθαίνεις για τον τρόπο που αυτά παράγονται, και ποιο είναι τελικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα όλων αυτών των διεργασιών.

Τα χρώματα της σειράς USPA Life, λευκό, navy και πράσινο του αγρού, αντικατοπτρίζουν το ενδιαφέρον της μάρκας για το περιβάλλον. Τα ρούχα είναι φτιαγμένα με βιώσιμα υλικά και διαδικασίες που έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη.

Η ποικιλία των προσφερόμενων υφασμάτων είναι από τα ατού της σειράς.

Όμως, ο πειραματισμός και η δημιουργικότητα δεν εξαντλούνται στην επιλογή των χρωμάτων αλλά και στην ποικιλία των προσφερόμενων υφασμάτων.

Μέσα στη συλλογή υπάρχουν jersey και πικέ από οργανικό βαμβάκι, μαζί με πουκάμισα από καθαρό λινό που είναι βαμμένα με χρωστικές ουσίες που δεν είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον. Τα πόλο, τα μπλουζάκια από εκλεκτό βαμβάκι supima και τα εξαιρετικά ελαφριά βαμβακερά πλεκτά, με νήματα από μίγμα λινών και βαμβακιού, επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή της εταιρείας για φυσικά υλικά.

Ας μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι η U.S. Polo Assn στην Ιταλία συνεργάζεται με την Treedom, μια πιστοποιημένη B Corporation και παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα. Ιδρύθηκε και εδρεύει στη Φλωρεντία, για την προώθηση της φύτευσης δέντρων και δασών παγκοσμίως, με στόχο να γίνει ο πλανήτης μας πιο πράσινος. Είναι βέβαιο πως πρόκειται για μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς ο κόσμος της μόδας οφείλει να είναι κινητήριος δύναμη για ένα βιώσιμο μέλλον.

 

//Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, τηλ. 210 3408400.

 

Διαβάστε ακόμα: Η νέα συλλογή της Trussardi. Μια θερινή νότα πρωτοτυπίας.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top