Το μοντέλο Avenue είναι ένα αναλογικό ρολόι quartz με μοντέρνα διαχρονική εμφάνιση και εξαιρετικά δυναμική σχεδίαση.

  Προτού κατασκευάσει το πρώτο της ρολόι, η Wenger τελειοποιούσε επί έναν αιώνα το πολυχρηστικό swiss army knife εξελίσσοντάς το σε φετίχ. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ρολόγια της είναι επίσης όμορφα εργαλεία φτιαγμένα για να εξυπηρετούν και να αντέχουν, αλλά και ότι αγαπούν το κόκκινο χρώμα.

  Συνδυάζοντας τον τέλειο εργονομικό σχεδιασμό με την υψηλή αισθητική, τα ρολόγια της σειράς Avenue απευθύνονται σε όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο μηχάνημα που θα τους συνοδεύσει σε όλες τις ώρες και τις συνθήκες της εργασίας, του αθλήματος αλλά και της βραδινής εξόδου.

  Το μοντέλο Avenue είναι ένα αναλογικό ρολόι quartz με μοντέρνα διαχρονική εμφάνιση και εξαιρετικά δυναμική σχεδίαση. Το πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι σε φυσικό χρώμα ή μαύρη επικάλυψη PVD διατίθεται σε διάμετρο 35 και 42 χιλιοστών, με την κορώνα και τα αυτιά στο ίδιο χρώμα. Το λουράκι από σιλικόνη είναι σχεδιασμένο για άριστη εφαρμογή και προσφέρει μια επιλογή από συγκρατημένα ή ζωηρά χρώματα: μαύρο, κόκκινο, και τρεις διαφορετικούς τόνους του γκρι. Επίσης υπάρχει μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι στο φυσικό χρώμα. Το καντράν είναι λευκό, γκρι ή γαλάζιο και οι δείκτες ώρας και λεπτών είναι μεταλλικοί στο χρώμα του μπρασελέ με επίστρωση από φωσφορίζον υλικό superluminova, ενώ ο δείκτης των δευτερολέπτων είναι η σήμα κατατεθέν κόκκινη βελόνα.

  Ψυχή του ρολογιού και το στοιχείο που του προσδίδει ταυτόχρονα την χρηστική του αξία αλλά και την αισθητική του ταυτότητα είναι το καντράν.

  Ψυχή του ρολογιού και το στοιχείο που του προσδίδει ταυτόχρονα την χρηστική του αξία αλλά και την αισθητική του ταυτότητα είναι το καντράν, το οποίο είναι σχεδιασμένο με μια λογική επάλληλων κύκλων. Εξωτερικά βρίσκεται ένας κύκλος από μονές φωσφορίζουσες τελείες ανά κάθε ώρα (δύο στο δώδεκα), ο οποίος σε συνδυασμό με τους φωσφορίζοντες δείκτες ώρας και ημερομηνίας επιτρέπουν εύκολη και ασφαλή ανάγνωση της ώρας σε νυχτερινές συνθήκες ή συνθήκες περιορισμένης όρασης.

  Καλοσχεδιασμένη γραμματοσειρά για τα ψηφία των ωρών, καλά επιλεγμένα χρώματα για τα διάφορα μέρη του που συνδυάζονται μεταξύ τους ευχάριστα.

  Αμέσως μετά έρχεται ένας κύκλος από ευκρινή αραβικά ψηφία που επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα την ώρα σε κάθε στιγμή της ημέρας. Ένας τρίτος κύκλος εσωτερικά έχει γραμμές για κάθε λεπτό (πρώτο και δεύτερο) και μεγαλύτερες γραμμές ανά ώρα και πεντάλεπτο, και στο τέταρτο και πιο εσωτερικό επίπεδο βρίσκονται μικρά αραβικά ψηφία για την αρίθμηση ανά πεντάλεπτο κάτω από την μεγάλη γραμμή.

  Αν, τυχόν, σας προβληματίζει η επιλογή με το κόκκινο λουράκι, συνδυάστε το με μια αντίστοιχη γραβάτα και κάντε τη διαφορά.

  Ουσιαστικά έχεις τέσσερις επάλληλες ενδείξεις για τα δώδεκα βασικά σημεία του δωδεκαώρου που συμβαίνει επίσης να είναι και τα δώδεκα πεντάλεπτα της ώρας όπως και τα δώδεκα δεύτερα πεντάλεπτα του λεπτού. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά πρακτικό σχεδιασμό που επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να διαβάσεις ώρα, λεπτό και δευτερόλεπτο χωρίς δυσκολία ή αμφισημία.

  Εκτός από πολύ λειτουργικό, το Avenue είναι και εξαιρετικά κομψό.

  Ταυτόχρονα ο συνδυασμός τους χαρακτηρίζεται από όμορφη μαθηματική συμμετρία που ανακουφίζεται ευχάριστα από τα δύο κόκκινα στοιχεία, τον δευτερολεπτοδείκτη και το λογότυπο της εταιρείας κάτω από το 12. Η ημερομηνία βρίσκεται στη θέση της γραμμής του έξι και διαβάζεται επίσης εύκολα συμβάλλοντας και αυτή μαζί με την ένδειξη swiss made που είναι από κάτω της στο να ορίζει την χαρτογραφία του καντράν και να επιτρέπει να προσανατολίζεσαι άμεσα κατά την ανάγνωση της ώρας.

  Όμως εκτός από πολύ λειτουργικό, το Avenue είναι και εξαιρετικά κομψό. Κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά προορισμένα να διατηρήσουν την ελκυστικότητά τους στον χρόνο, έχει διαχρονικά μοντέρνα γραμμή, με προσεγμένες λεπτομέρειες, που θα δώσουν έναν δυναμικό τόνο στις βραδυνές ή επαγγελματικές εμφανίσεις σας, αλλά και μια casual chic πινελιά στο αθλητικό ή εκδρομικό ντύσιμο. Πολύ καλοσχεδιασμένη είναι η γραμματοσειρά για τα ψηφία των ωρών και καλά επιλεγμένα χρώματα για τα διάφορα μέρη του που συνδυάζονται μεταξύ τους ευχάριστα χωρίς όμως να ξεπερνούν τα όρια που θα απαγόρευαν να το φορέσει κανείς σε μια πιο επίσημη εμφάνιση. Αν ως προς το τελευταίο σας προβληματίζει η επιλογή με το κόκκινο λουράκι, συνδυάστε το με μια αντίστοιχη γραβάτα και κάντε τη διαφορά.

   

  //Διανομή: Shop&Trade: 210 3408400 

   

  Διαβάστε ακόμα: «Urban Metropolitan Chrono» – τα ρολόγια που μετρούν με ακρίβεια τον χτύπο της πόλης.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top