Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Microsoft, το Xbox One X είναι πολύ πιο ισχυρό από το PlayStation 4 Pro.

Σε μια εποχή που τα smartphones έχουν τη δυνατότητα από το να παίρνουν τηλέφωνα και να στέλνουν μηνύματα μέχρι να τραβάνε βίντεο και να λειτουργούν ως κονσόλες, πολλοί θα αναρωτιώντουσαν ποιος ο λόγος για μια εταιρία να κυκλοφορήσει μια παιχνιδομηχανή. Κι όμως, οι ορκισμένοι gamers μπορεί να διαθέτουν ένα εντυπωσιακό smartphone, ωστόσο όταν έρχεται η ώρα του παιχνιδιού θέλουν να έχουν στην κατοχή της την καλύτερη κονσόλα. Και η Microsoft υποστηρίζει ότι την δημιούργησε.

Εδώ και αρκετό καιρό ακουγόντουσαν πολλές φήμες γύρω από τη νέα κονσόλα της Microsoft. Έχοντας διαρρεύσει στον τύπο το κωδικό της όνομα Project Scorpio, πολλοί προσπαθούσαν να μαντέψουν τι ετοιμάζει ο τεχνολογικός κολοσσός. Τελικά όλες οι απορίες λύθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης E3.

Το Xbox One X αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 7 Νοεμβρίου, ενώ η τιμή του θα αγγίξει τα 500 ευρώ.

Το νέο τους δημιούργημα έχει την ονομασία Xbox One X και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι το πιο μικρό σε μέγεθος Xbox, αλλά παράλληλα και το πιο ισχυρό (πολύ πιο ισχυρό από το PlayStation 4 Pro, σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρίας).

Το Xbox One X διαθέτει GPU στα 1,17 GHz, η οποία αποδίδει 6 teraflops ισχύος, οκταπύρηνο επεξεργαστή της AMD και 12 GB μνήμης GDRR5. Παράλληλα η κονσόλα θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα μεγάλο πακέτο νέων παιχνιδιών, ανάμεσά τους τα State of Decay 2, Dragonball Fighter Z, Μetro: Exodus, Deep Rock Galactic και Assassin’s Creed: Origins.

Το Xbox One X αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 7 Νοεμβρίου, ενώ η τιμή του θα αγγίξει τα 500 ευρώ.

 

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η απάντηση του Snapchat στο Instagram

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top