ZPump(4)

  Σε αντίθεση με άλλα running shoes, τα «ZPump Fusion» αποτελούνται μόνο από 3 κομμάτια. Τα ειδικά καλούπια πλαισιώνουν το Fusion Sleeve, το οποίο προσαρμόζεται σε ολόκληρο το πόδι, δεν έχει ραφές, ούτε υπάρχει γλώσσα και παρέχει στο δρομέα μεγαλύτερη άνεση στο τρέξιμο.

  Στις 24 Νοεμβρίου του 1989, η Reebok λανσάρει για πρώτη φορά το νέο της concept «The Pump» με motto το μυστηριώδες, αλλά και εθιστικό όπως αποδείχθηκε, «A new idea that’s going to fly». Η φρενίτιδα που ακολούθησε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘90 σχετικά με τη νέα τεχνολογία της Reebok πολύ δύσκολα μπορεί να περιγραφεί.

  Η έμπνευση να εισάγεις αέρα σε υποδήματα και με το πάτημα ενός κουμπιού να τα επαναφέρεις στην αρχική τους μορφή αποδείχθηκε το απόλυτο game changer για το πώς οι μεγάλες εταιρείες θα σκέφτονταν το παπούτσι του μέλλοντος. Οι σειρές «The Pump» γίνονται αυτομάτως viral, η οικογένεια μεγαλώνει με πάμπολλα signature ζευγάρια χαρίζοντάς στην εταιρεία την πρωτοκαθεδρία.

  Αστέρες του NBA «φουσκώνουν» τα «The Pump» πριν από κάθε αναμέτρηση, ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All Star Game του 1991 Dee Brown φουσκώνει τα «The Pump» προτού κατατροπώσει τον θρυλικό Shawn Kemp, o θηριώδης Shaquille O’Neal αποκτά το δικό του ζευγάρι, όπως επίσης και ο Jackie Chun. Δεκάδες αστέρες του Hollywood εμφανίζονται με Reebok η οποία δημιουργεί ζευγάρια ειδικά για τη Chanel. Η Reebok γράφει ιστορία, η επιτυχία είναι απόλυτη και η ιδέα είναι τόσο απλή και ταυτόχρονα τόσο πρωτοποριακή που δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί.

  ZPump(3)

  Η έμπνευση να εισάγεις αέρα σε ένα αθλητικό παπούτσι και με το πάτημα ενός κουμπιού να τα επαναφέρεις στην αρχική του μορφή αποδείχθηκε το απόλυτο game changer. Τα υποδήματα της Reebok καλύπτουν την ανάγκη του χρήστη να δημιουργήσει δικές του εκδοχές από ένα και μοναδικό ζευγάρι, ανάλογα με την περίσταση.

  Η τεχνολογία «Pump» χρησιμοποιεί ειδικούς θαλάμους που γεμίζουν με αέρα, με αποτέλεσμα το αρμονικό δέσιμο του ποδιού με το παπούτσι. Στο κομμάτι του αθλητικού ανταγωνισμού, η τεχνολογία έρχεται να πατήσει πάνω στο απολύτως λογικό επιχείρημα ότι κανένας άνθρωπος δεν έχει πανομοιότυπα πέλματα, γιατί να έχει πανομοιότυπα παπούτσια; Πρακτικά τα υποδήματα της Reebok καλύπτουν την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη να μπορεί ο κάθε χρήστης να δημιουργήσει δικές του εκδοχές από ένα και μοναδικό ζευγάρι, ανάλογα με την περίσταση.

  Μπορεί το «ZPump Fusion» να έχει σχεδιαστεί για να είναι το απόλυτο running shoe, η παραμετροποίηση ωστόσο που επιδέχεται το καθιστά ιδανικό και για καθημερινή χρήση.

  Είκοσι έξι χρόνια μετά το πρώτο λανσάρισμα των «The Pump», η Reebok επιστρέφει με τα «ZPump Fusion», εξελίσσοντας τη μοναδική της τεχνολογία. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός running shoe που αγκαλιάζει το πόδι, εξασφαλίζοντας μέγιστη εφαρμογή. Ο αέρας που εισάγει ο χρήστης παραμένει «εγκλωβισμένος» στο παπούτσι, με την αίσθηση που δημιουργείται να είναι μοναδική.

  ZPump(1)

  Η νέα σόλα ZRATED, εμπνευσμένη από τα ομώνυμα ελαστικά υψηλών επιδόσεων, ανταποκρίνεται σε όλες τις εδαφικές συνθήκες, προσφέροντας καλύτερο έλεγχο στο δρομέα, ώστε να μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, σε οποιαδήποτε ταχύτητα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

  Οι καινοτομίες, όμως, δεν σταματούν στη μετεξέλιξη της τεχνολογίας «The Pump», αλλά έρχονται να τη συμπληρώσουν. Σε αντίθεση με άλλα running shoes, τα «ZPump Fusion» αποτελούνται μόνο από 3 κομμάτια. Τα ειδικά καλούπια πλαισιώνουν το Fusion Sleeve, το οποίο προσαρμόζεται σε ολόκληρο το πόδι, δεν έχει ραφές, ούτε υπάρχει γλώσσα και παρέχει στο δρομέα μεγαλύτερη άνεση στο τρέξιμο.

  Η εξωτερική σόλα ZRATED, εμπνευσμένη από τα ομώνυμα ελαστικά υψηλών επιδόσεων, ολοκληρώνει το νέο επαναστατικό μοντέλο της Reebok. Η νέα σόλα ανταποκρίνεται σε όλες τις εδαφικές συνθήκες, προσφέροντας καλύτερο έλεγχο στο δρομέα, ώστε να μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, σε οποιαδήποτε ταχύτητα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

  Μπορεί το «ZPump Fusion» να έχει σχεδιαστεί για να είναι το απόλυτο running shoe, η παραμετροποίηση ωστόσο που επιδέχεται το καθιστά ιδανικό και για καθημερινή χρήση. Είτε πρόκειται για μία απλή επίσκεψη στο γυμναστήριο είτε για μία βόλτα είτε κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού προσφέρει ασύγκριτη άνεση και ευελιξία. Ένα εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία παπουτσοθήκη!

  //Το νέο Reebok ZPump Fusion είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών από τις 10 Μαρτίου.

  Μάθετε περισσότερα για το ZPump Fusion εδώ.

   

  Διαβάστε ακόμα: Apple Watch: Έξυπνο ρολόι ή gadget πολυτελείας;

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top