«Απολαμβάνω τις δυνατότητες του πισινού μου να με στείλει στον ουρανό, αφήνοντάς τον βορά σε επιδέξια χάδια και φιλιά».

Είχα πάντα την αίσθηση ότι οι γυναίκες, αν το αποφασίσουν πραγματικά, μπορούν να απολαύσουν περισσότερο την σεξουαλική πράξη από ό,τι οι άντρες. Ναι, ο γυναικείος οργασμός είναι ένα ζήτημα που καίει, όμως το κορμί μας, αυτή η απίθανη χώρα από δέρμα και νεύρα, κάτω από τα χάδια του κατάλληλου παρτενέρ μπορεί να πάρει φωτιά. Κι επειδή το να μας φέρετε σε οργασμό είναι αντικειμενικά πιο ζόρικο από το να σας φέρουμε εμείς, τείνετε να ασχολείστε με περισσότερες περιοχές του σώματός μας, ενώ εμείς τείνουμε να επικεντρωνόμαστε στο πέος σας. Άλλωστε, μας δείχνετε ότι το θεωρείτε κι εσείς το πλέον σπουδαίο σας!

Τα τελευταία χρόνια, επίσης, κάνοντας παρέα με gay άντρες, έχω σκεφτεί ότι ο μέσος gay άντρας απολαμβάνει περισσότερο το sex από ό, τι ο μέσος straight. Η ευλογημένη αρσενική ανατομία αποθεώνεται στον ομοφυλοφιλικό έρωτα με δίκαια μοιρασμένη χρήση του φαλλού και του πρωκτού, με τους παρτενέρ να λαμβάνουν και να ανταλλάσσουν ρόλους αρχετυπικών επιβητόρων και ξαναμμένων θηλυκών. Σας επιτρέπω μικρή διακοπή από την ανάγνωση του κειμένου μου για να ανατρέξετε στην σχετική βιβλιογραφία και να αναζητήσετε, σε ιστορικό και πολιτικό επίπεδο, αναφορές και ιστορίες και νόμους που αποδεικνύουν ότι ο κώλος είναι το μήλον της έριδος διαχρονικά, είναι όμορφος, είναι γεμάτος δυνατότητες, είναι αρκούντως βρώμικος για να σοκάρει και αναπόφευκτα παρών σε όλες και όλους για να μην μπορεί να αγνοηθεί.

Όσο πανέμορφες γυναίκες και να έχω αγαπήσει, όσο απίθανους gay κολλητούς και να έχω (με έναν προς έναν από τους οποίους είμαι ερωτευμένη ανίατα), είναι το σύμπαν του straight άντρα που με έλκει βαθιά και οριστικά. Οι άντρες της ζωής μου- και δεν μιλώ μόνο για άντρες που συναντά καμιά οριζοντίως-αποτελούν έκαστος αυτόνομο λόγο να γράφω ατελείωτα κείμενα σχετικά με το πόσο σημαντικό ρόλο έχουν παίξει στην διαμόρφωσή μου ως ανθρώπου και ως γυναίκας. Τους αγαπώ. Και έχω υπάρξει τυχερή, γιατί στον τομέα “γκόμενοι” θεωρώ εαυτόν fucking blessed.

«Για την ηδονή, για την απόλυτη ηδονή, για αυτήν την ηδονή που δεν χωρά σε υπάρχουσα λέξη, όχι, δεν είναι αρκετό το αιδοίο. Anus is King».

Προσωπικά, αγαπιέμαι (εννοώ κι αυτοί, εν πολλοίς, με προτιμούν μάλλον) ιδιαίτερα με άντρες που είναι αυτό που λέμε «κλασικοί». Δεν είναι αυτή η στιγμή για να αναλύσω τον όρο, δεσμεύομαι να το κάνω κάποια στιγμή. Πάντως, δεν έχω καβαλήσει ποτέ αρσενικό που είχε σπίτι του δύο τίγρεις ή κάποιον που ερεθιζόταν με πίνακες του Μιρό ή/και με μικρά πούπουλα που του γαργαλούν τις μασχάλες, ούτε με κάποιον που για να ολοκληρώσει ήθελε να με βλέπει κρεμασμένη ανάποδα.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται τρελά, ελάτε για καφέ με τις φίλες μου την επόμενη φορά. Τα αγόρια που έχω λατρέψει, στην συντριπτικότατη πλειοψηφία τους, είναι εραστές πρώτης τάξης, φιλούν όμορφα και αγαπούν τις αγκαλιές μετά. Κάποια από αυτά τα κλασικά πλάσματα, η μητέρα μου και οι κολλητές μου, τα έχουν αποκαλέσει από βαρετά και αδιάφορα έως φαλλοκρατικά και κλειστόμυαλα. Μπορεί και να έχουν δίκιο!

Μέχρι που ο «κλασικός» ψηλός, μελαχρινός Γ., πάνε χρόνια, μου ζήτησε να κάνω κάτι που ποτέ ως τότε δεν μου είχε ζητηθεί: να βάλω δάχτυλο μες στον ποπό του, αυτόν τον καμαρωτό αντρικό ποπό που λάτρευα να βλέπω μέσα από τα τζιν και τις φόρμες του. Πάγωσα, σιώπησα, δεν το έκανα όπως θα ήθελε και το χειρότερο, τον κουτσομπόλεψα με τους φίλους μου το επόμενο πρωί. Η φίλη μου η Σ., όμως, ήταν ήδη έμπειρη στο pegging, ήτοι στο να φοράει ωραιότατα το strap-on της και να διεισδύει από καιρού εις καιρόν στον πισινό του συντρόφου της, ο οποίος, να σημειωθεί, ανήκει σε κάποια από τις εξωτικές φυλές της Κεντρικής Ευρώπης. Βρήκα την παρέα μου αρκετά ανοιχτόμυαλη επί του θέματος, κάτι που με εξέπληξε. Τόσο πίσω είχα μείνει;

«Γιατί να θεωρείται εντάξει να μπαίνουν διάφορα στους δικούς μας κώλους, τους γυναικείους, και όχι στους ανδρικούς;»

Έτσι κι εγώ έψαξα, ρώτησα, ξανοίχτηκα. Κι αν υποθέσουμε ότι σε πρώτη ανάγνωση μου φαίνεται παράταιρο να θέλει ο εραστής μου να μπει κάτι στον κώλο του, αναρωτιέμαι γιατί να θεωρείται εντάξει να μπαίνουν διάφορα στους δικούς μας κώλους, τους γυναικείους; Το αιδοίο μας δεν είναι υπεραρκετό; Για την ηδονή, για την απόλυτη ηδονή, για αυτήν την ηδονή που δεν χωρά σε υπάρχουσα λέξη, όχι, δεν είναι αρκετό το αιδοίο. Anus is King.

Εκεί πίσω, στον γλυκό μας πoπό, είτε συνέβη να γεννηθούμε κορίτσια, είτε αγόρια, συμβαίνουν θαυμαστά πράγματα. Υπάρχουν ένα σωρό νευρικές απολήξεις που κάνουν την εμπειρία τριβής και γλειψίματος σε έναν πρώτο βαθμό, αλλά και διείσδυσης, φυσικά, εξόχως απολαυστική. Οι απελευθερωμένοι straight άντρες δεν θέλουν να αποκλείσουν τον εαυτό τους από αυτή την ευχαρίστηση, απλώς θέλουν να το βιώσουν από γυναικείο χέρι, γλώσσα ή εξάρτημα που χειρίζεται μια γυναίκα με τα όλα της.

«Εκεί πίσω, τον γλυκό μας ποπό, είτε συνέβη να γεννηθούμε κορίτσια, είτε αγόρια, συμβαίνουν θαυμαστά πράγματα… »

Αν με ρωτάς, παθητικά απολαμβάνω τις δυνατότητες του πισινού μου να με στείλει στον ουρανό, αφήνοντάς τον βορά σε επιδέξια χάδια και φιλιά, όμως δεν είμαι τόσο απελευθερωμένη ώστε να δράσω πολύ ενεργητικότερα. Τουλάχιστον προς το παρόν. Διότι, όπως διατείνομαι επί διάφορων ζητημάτων, αν δεν δοκιμάσεις, δεν ξέρεις. Μου είχε εξάψει πολύ την φαντασία η αφήγηση της φίλης J. για απ’ αλλού φερμένο 69 με έναν εραστή που (μπαινο)βγαίνανε ένα φεγγάρι: αυτός ξαπλωμένος μπρούμυτα επάνω της, αφήνοντας σε πλήρη θέα τα πάντα του, και προκαλώντας την διακριτικά να παίξει και στο «πίσω γήπεδο». Κι είχε και απίστευτο κορμί αυτός, λέει.

Ακούγοντάς την φίλη να μου περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα καθέκαστα, ερεθίστηκα πραγματικά. Αν μου το ζητούσε ο σύντροφος της ζωής μου, θα έμπαινα πανεύκολα στην διαδικασία να το πράξω για χάρη του, και αν ένιωθα πως το απολάμβανε, είμαι σίγουρη πως το ίδιο και ακόμα περισσότερο θα το απολάμβανα κι εγώ. Αυτός, όμως, όπως και πολλοί, πάρα πολλοί άλλοι άντρες, δεν θέλουν ούτε καν να συζητούν ή να σκέφτονται ένα τέτοιο ενδεχόμενο σεξουαλικού παιχνιδιού.

«Είναι συλλογιστική περασμένου αιώνα το να συνδέεται με την ομοφυλοφιλία η επιθυμία ενός άνδρα να ερεθιστεί πρωκτικά».

Επιστημονικά, σφάλλουν. Λίγο μασαζάκι στο περίνεο (η περιοχή κάτω από τους όρχεις και πριν τον πρωκτό) ή ακόμη καλύτερα στον προστάτη (έχοντας βάλει προσεκτικά το δάχτυλο εντός και εντοπίζοντάς τον πανεύκολα, αφού μοιάζει με καρύδι) θα τους έπειθε ότι βρίσκονται χιλιόμετρα πίσω από άλλους άντρες που έχουν ήδη ανακαλύψει αυτά τα «κόλπα» και πιθανώς τώρα βρίσκονται σε άλλες πίστες ευρημάτων για την σεξουαλική τους απόλαυση. Ίσως τον μέσο Έλληνα ή Βαλκάνιο αρσενικό δεν τον ελκύει καθόλου η ιδέα να τον γαμάει η γκόμενα με έναν πλαστικό δονητή. Όλους όμως θα τους ικανοποιούσε μια επαφή με εκείνο το σημείο τους που μπορεί και να τους κάνει να νιώθουν άβολα, αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν «ανδρικό σημείο G».

Είναι συλλογιστική περασμένου αιώνα το να συνδέεται με την ομοφυλοφιλία η επιθυμία ενός άνδρα να καυλώσει… εναλλακτικά. Είναι άλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο, αυτό μπορεί να το κατανοήσει και ένας βλαξ. Όπως επίσης, είναι άλλο πράγμα το να είναι μια γυναίκα ομοφοβική -δυστυχώς, υπάρχουν κι αυτές!- από το να δηλώνει ότι δεν την ερεθίζει να βάζει δάχτυλο στον ποπό του συντρόφου της.

Το σεξ, πάντως, είναι μια περιοχή λευκή και είναι οι συμμετέχοντες σε αυτό που το ορίζουν και το οριοθετούν. Οι περισσότερες γυναίκες είναι πρόθυμες να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των παρτενέρ τους. Εσείς, εκλεκτοί παρτενέρ, έχετε την προθυμία να είστε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας και μαζί μας; Επιτέλους, έχετε κι άλλα όμορφα πράγματα επάνω σας, όχι μόνο το λατρευτό σας πουλί. Ανακαλύψτε τα! Μαζί μας, ακόμα και με εμάς τις λιγότερο έμπειρες….

 

Διαβάστε ακόμα: «Άσχημες» και «άσχημοι» κάνουν σεξ πολύ πιο βρόμικα και ζηλευτά.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top